2016 ŞUBAT ANNELERI BEBİŞLERİNİZE NELER ALDINIZ BAKALIM

bebek nevresim takımı uyku seti falan bulamıyorum adam gibi nerelerden aldınız kızlar siz?

Reactions: Bdd
bebek nevresim takımı uyku seti falan bulamıyorum adam gibi nerelerden aldınız kızlar siz?
Henüz almadım bunlar için daha erken bence, memleketten annemler gelip beşik alacaklar önümüzdeki aylarda, o zaman beşiğe göre alırlar, ben şimdiden acele etmek istemiyorum, diğer ihtiyaçları alıyoruz eşimle

Canım her yerde satılıyor taç, cotton box, linens daha uyguna istiyorsan english home de var hem kaliteli hem güzel çeşitler var bakabilirsin internetten. Evidea dan istedğin markaya göre bakabilirsin kapıda ödeme. Ben açıkçası ablamın yegenimde kullandıgı nevresimleri kullanacagım 6 tane var yeter artar bile belki english homeden alırım yine.. Uyku seti de çilekten bebek odası alırken içinde dahildi. Çilekten bakabilirsin veya yine evidea n11den felan

Banada herkes erken desede ben de aldım bişeyler
Alt açma
Battaniye
Havlu takımı
Tam set hastane çıkışı
Yeni doğan çorapları
Ağız Mendili
Beş tane çıtçıtlı badi
Üçlü takım
Tulum
Pijama takımları
Yelek
Kendim için pjama ve sabahlık
Ve bikaç parça oyuncak
Alcak çok şey var daha

Ben de hemen almayacağım ama bakıyorum bakmayı da son aylara bırakmak zorunda değiliz bence ki son aylarda zor olacak

:) ne guzel bir tesaduf,bende hastaneden cikarken bunu giydirmeyi dusunuyorum.Eve gelincede ablasinin kiyafetlerini giyecek :)))Allah hepimizin evlatlarini bagislasin insallah

Günaydın aynen öyle al al al bitmiyor. Aslında az almayi öneriyor herkes ama ya eksilgini anında gideremezsem korkusu var . Ama daha kiyafet almayacagim ben. Mesela tsrak istiyorum ne gerek var diyorlar

Günaydın aynen öyle al al al bitmiyor. Aslında az almayi öneriyor herkes ama ya eksilgini anında gideremezsem korkusu var . Ama daha kiyafet almayacagim ben. Mesela tsrak istiyorum ne gerek var diyorlar
Ewt canım az almak mantıklı, çabuk büyüyo kuzular, bizim bebiş lerde Şubat Mart gibi doğcaklar , insan ne alcağını şaşırıyor, ben arkadaşmın mağazasından alıyorum avantajlıym istediğimde getiriyor sağolsun

Ben de aldıklarımı ve almadıklarımı listeliyorum, gerçekten bu bebiş alışverişi hummalı bir çalışma gerektiriyor, araştırma yapmaktan gözlerim yoruluyor

Şimdilik aldıklarım:
1.bebek arabası, ana kucağı, oto koltuğu
2.anne bebek bakım çantası
3.lansinoh 2li göğüs pompası
4.kundak battaniye
5.triko battaniye
6.penye battaniye
7.peluş battaniye
8.mama önlüğü
9.emzik
10.fırça tarak seti
11.burun aspiratörü ve yedek uç
12.pişik kremi
13.göğüs ucu kremi
14.emzirme sütyeni
15.pijama(kendime)
16.banyo süngeri
17.banyo havlusu
18.alt değiştirme pedi
19.1 paket yenidoğan bebek bezi
20.emzirme önlüğü
21.lohusa kullan at kilotları
22.müslin ter bezleri
23.ağız bezleri
24.bebiş şapkası
25.5li takım 3 adet
26.10 adet çıtçıtlı body
27.2 adet patikli kadife alt
28.minderli alt açma
29.5 adet yenidoğan çorabı
30.bebedor tırnak makası
31.kapı süsü kendim yaptım

Son düzenleme:
Uzun vadede almayı planladıklarım:

1.ahşap beşik ve şifonyer
2.nevresim takımı ve pike
3.uyku seti
4.yorgan,yastık,alez
5.dönence
6.mama sandalyesi
7.kanguru(çok kararsızım gerekli mi?)
8.emzik kabı ve emzik askısı
9.cam biberon ve su biberonu
10.biberon termosu
11.süt saklama poşeti veya kabı
12.bebek telsizi
13.banyo kovası, maşrapası, filesi, küveti
14.bebe şampuanı, yağı, deterjanı
15.uni baby yenidoğan ıslak mendil (stok yapcam inş)
16.hastane çıkışı
17.lohusa takımı
18.lohusa tacı ve terliği
18.bebek şekeri ve çikolatası
19.yedek bebiş bornozu
20.ateşölçer

Ufff ne çok şey var yaa

Kızlar önerikeriniz varsa listeye ekleyeyim daha neler alınmalı ki?

Beşiğinin içine kışın doğacagı için bi döşek tarzı yünden lazım canım yatagın üzerine cub diye olmaz döşegin üzerine de alezi koyarsın ben öyle yaptım sonra kanguru bende düşündüm ama vazgeçtim cünkü bebek yaza kadar büyüyecek kanguruyla tasınamayacak kadar e yaza kadar da dışarı cıkamayacagız kanguruda olmaz cıksakta o yüzden. Dalinin sıvı deterjanını alabilirsin, kendine süt artttırıcı humana tea tarzı çaylar alabilirsin pişik kreminden bir 2 tane daha al hemen biter çünkü aklıma gelenler bunlar :) bebek kıyafetlerinden biraz 3-6 ay arası stok yap ne olur olmaz erken büyüyebilir o an dışarı çıkamazsınız diye birde göğüs kalkanı al canım gögsün yara olunca kremi sürdükten sonra onu takarsın hava alması sart çünkü çabuk iyileşmesi için birde kesinlikle kış için pamuklu battaniye al zor bulunuyor biraz. peluş ısıtmaz, ve polyester özellikle sıcak tutmadıgı gibi zararlı sakın alma kocaman kalın battaniyeler gözünüze carpınca etiketine bakın mutlaka sıcak tutar diye yanıltmasın sizi

Son düzenleme:
Canım çooooooook teşekkür ederim not ettim döşek işini annem halletcek ben yünden anlamıyorum
An itibariyle kanguruyu eledim evet çok haklısın
3 6 ay body daha çok aldım evet hemen büyüyolarmış:)

Canım çooooooook teşekkür ederim not ettim döşek işini annem halletcek ben yünden anlamıyorum
An itibariyle kanguruyu eledim evet çok haklısın
3 6 ay body daha çok aldım evet hemen büyüyolarmış:)
Rica ederim canım ne demek :) sen aldıgın battaniyelerin üzerindeki etikete bak canım peluş duranlar aslında polyester imkanın varsa değiştir bende almıştım ama ablam değiştir hemen dedi iyikide değiştim :) fiyat varkı yok denecek kadar az bu rengini ve açık mavisini aldım ben ama sanırım yetmeyecek %60 pamuk%40 bambu çok yumuşak

Eklentiler

• image.webp
    33,2 KB · Görüntüleme: 201
Oh maşallah ya ben karsidayim ama öyle yerler hep ilgimi cekmistir Güle güle kullanın

Iyide bebegi zaten 6. Aydan sonra oturtmuyot muyuz vence kanguru iyi birşey benim kardeşim kanguruda büyüdü 1 yaşına kadar yakın mayisda Baharda kanguruda olmak isticek anakuzusu araba değil ben aldım

Ooo maşaallah sen eksik bırakmamışsın Rabbim kullanmayı nasip etsin inşaallah, ben aylara böldüm yavaş yavaş alıyorum ama çok zevk alıyorum güzel bi duyguymuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…