Ooo yine cok güzel bi takım almissin Güle güle giydorEki Görüntüle 1656302 Butik bebeden aldım kızlar
Ben hep bundan istedim ama alamadim bizim burda 60 tl 70 e de var.kizlar bu 5li takimi almayi düşünüyorum nasil sizce ?Eki Görüntüle 1656457
ayy maşallah nasıl da beceriklisin :) süper olmuş valla ben hiç modelli şeyler yapamıyorum dümdüz bi battaniye örüyorum kaç aydır elimde daha bitecekMerhabalar teyzeleri acemi işi ama ilkkez birsey ördüm bebisim oğlum furkan için
Eki Görüntüle 1656488
Kız gösterenim yok youtubedan öğrendim o kol oyuk yeri yapmayı ilmik atmayı izleyerek öğrendim 1 ay söküp söküp ördüm sonunda bitti bende tek tip örgü biliyom harosa bi ters biduz yapınca harosayi 2 model cikiyo kanarlarida tigla yaptım . Patik yapmayı denicem yarınayy maşallah nasıl da beceriklisin :) süper olmuş valla ben hiç modelli şeyler yapamıyorum dümdüz bi battaniye örüyorum kaç aydır elimde daha bitecek
Sail Can'ım söylediğin icin doguma hazırlık paketinden 2 tane aldım 4 paket bez 4 ıslak mendil 2 paket 10 li alt açma hediyeler falan 72 liraya geldi. İlk siparişte kargoda bedavaymışKızlar molfixin Yenidoğan için çıkarttığı özel bir bez var göbek oyuntulu göbek bağı yüzünden bugün unnado da indirimdeydi aldım bir paket arkadaşlarım önermişlerdi. Bilginiz olsun
Al Can'ım. Cok guzel battaniye. Bugün karacaya baktım kalın battaniyeler cok guzel Bi tanede ordan alabilirimCok guzel canim benimde bulutlu olanda aklim kaldi onu siparis ediyim
eline sağlik canim çok güzel olmuş sağlikla giysin oglun inşallahMerhabalar teyzeleri acemi işi ama ilkkez birsey ördüm bebisim oğlum furkan için
Eki Görüntüle 1656488
Kızlar kargoda bedava acele edin ürünler bitiyorKızlar english home da bebek ürünlerinde %50 indirim var
Bitmis bile hepsi :/Kızlar kargoda bedava acele edin ürünler bitiyor
Ne aldın cnm. Doğuma yakın zamanda yıkasaydın cnmBende bi sürü şey aldım ve hatta hepsini yikadim bile. Saç bonesine kadar
Ne aldın cnm. Doğuma yakın zamanda yıkasaydın cnm
Hayırlı olsun cnm Güle güle giyinsin cnmCanım hastane çıkışı var küçük badiler küçük külotlu çoraplar taytlar eşofman altları saç tokaları çoraplar hırka ve yelekler vs birçoğunu annem aldı bi kısmını dayanamayıp ben aldım. Hespini yikadim vakumlu bi poşette sakliycam toz kapmasın diye. Hamileliğin son ayları zor olur diye. Ve kışın kurutmak uğraşmak daha yorucu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?