2016 ŞUBAT ANNELERI BEBİŞLERİNİZE NELER ALDINIZ BAKALIM

Unnado dan alışveriş yaparken her seferinde farklı bir hesap açin.böylece kargo bedavaya geliyor. Birde ilk siparişte %10 indirim oluyor. Bebek bezleri çok uyguna geldi. Birtanede hamilelik lahusalık yenidoganla ilgili kitap aldım.

English home indiriminden ozellikle yorgan yastık nevresim işini halletmek ii oldu. 2 tane de lastikli çarşaf. Bi nevresim takımı daha alsam yeter heralde

Eklentiler

• 20151015_205418.webp
    39,1 KB · Görüntüleme: 166
Merhaba cnm, bebek bezlerinden benden sipariş verdim. Molfix doğuma hazırlık paketi ama içinden sıvı deterjan hediyesi çıkmadı. Sana geldi mi kargo?

Reactions: Bdd
Merhaba cnm, bebek bezlerinden benden sipariş verdim. Molfix doğuma hazırlık paketi ama içinden sıvı deterjan hediyesi çıkmadı. Sana geldi mi kargo?
Bende 2 tane aldım çıkmadı şikayet yazdım sende yaz. Molfixi beğenmedim ben ya Prima premiumda aldım ikili paket. O çok güzel Pamuklu Göbek için oyukta var

Ben tek ponponlu beya battaniye alabildim şu fill ya da bulutlulardan istiyordum ama kalmamis
filli pembe aldım viaport mağazasında vardı internet mağazasına belli sayıda ürün koyuyorlar..ponponlu battaniyeleri beğenemedim pek örme battaniyeler vardı daha güzel duruyordu dokusu falan daha iyiydi..bi de yeni doğum yapmış bir bayana denk geldim o mu bu mu şu mu derken sağolsun yol gösterdi baya

Bende 2 tane aldım çıkmadı şikayet yazdım sende yaz. Molfixi beğenmedim ben ya Prima premiumda aldım ikili paket. O çok güzel Pamuklu Göbek için oyukta var
Canım prima mı güzel

Evet canım prima premıum güzel.ince ve pamuksu. Molfix naylon resmen ve kalın.

Bende bu akşam english home a bakcam İnş yorgan yastık kalmıştır

Daha karar veremedim. Uyku seti halı perde avize işi oda almaktan daha zormuş

Bende aldığıma pişman oldum. Jerkes prima premium yenidoğan için daha iyi diyor. İlk zamanlar sıvı kaka yaptığı için iyi emiyormuş. Neyse ben bir paket almıştım. Arada kullanırım artık. Mail attım dün ürün görselinde hata olmuş. Özür mahiyetinde 10 liralık hediye çeki hesabıma eklemişler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…