Canım bizede göster aldıklarınıBende bi sürü şey aldım ve hatta hepsini yikadim bile. Saç bonesine kadar
İnşallah canımHayırlı olsun cnm Güle güle giyinsin cnm
Iyi bulmuşsun canım internette bisey kalmamışEnglish home indirimindenozellikle yorgan yastık nevresim işini halletmek ii oldu. 2 tane de lastikli çarşaf. Bi nevresim takımı daha alsam yeter heralde
ben bugün 2 battaniye bi havlu bi altacma matı ve yedek örtü aldım 80 lira verdim çok mutlu oldumKızlar english home da bebek ürünlerinde %50 indirim var
Evet hiçbir şey yoktu nette. Orda da havlu filan kalmamıştı. Neyse ki bunları buldumIyi bulmuşsun canım internette bisey kalmamış
Ben tek ponponlu beya battaniye alabildim şu fill ya da bulutlulardan istiyordum ama kalmamisben bugün 2 battaniye bi havlu bi altacma matı ve yedek örtü aldım 80 lira verdim çok mutlu oldum
Merhaba cnm, bebek bezlerinden benden sipariş verdim. Molfix doğuma hazırlık paketi ama içinden sıvı deterjan hediyesi çıkmadı. Sana geldi mi kargo?Unnado dan alışveriş yaparken her seferinde farklı bir hesap açin.böylece kargo bedavaya geliyor. Birde ilk siparişte %10 indirim oluyor. Bebek bezleri çok uyguna geldi. Birtanede hamilelik lahusalık yenidoganla ilgili kitap aldım.
Bende 2 tane aldım çıkmadı şikayet yazdım sende yaz. Molfixi beğenmedim ben ya Prima premiumda aldım ikili paket. O çok güzel Pamuklu Göbek için oyukta varMerhaba cnm, bebek bezlerinden benden sipariş verdim. Molfix doğuma hazırlık paketi ama içinden sıvı deterjan hediyesi çıkmadı. Sana geldi mi kargo?
filli pembe aldım viaport mağazasında vardı internet mağazasına belli sayıda ürün koyuyorlar..ponponlu battaniyeleri beğenemedim pek örme battaniyeler vardı daha güzel duruyordu dokusu falan daha iyiydi..bi de yeni doğum yapmış bir bayana denk geldim o mu bu mu şu mu derken sağolsun yol gösterdi bayaBen tek ponponlu beya battaniye alabildim şu fill ya da bulutlulardan istiyordum ama kalmamis
Bende aldığıma pişman oldum. Jerkes prima premium yenidoğan için daha iyi diyor. İlk zamanlar sıvı kaka yaptığı için iyi emiyormuş. Neyse ben bir paket almıştım. Arada kullanırım artık. Mail attım dün ürün görselinde hata olmuş. Özür mahiyetinde 10 liralık hediye çeki hesabıma eklemişler.Bende 2 tane aldım çıkmadı şikayet yazdım sende yaz. Molfixi beğenmedim ben ya Prima premiumda aldım ikili paket. O çok güzel Pamuklu Göbek için oyukta var
Kidboo nun setlerinden mi bahsediyorsun canım. Onları beğendim ama Halısı lacivert nasıl durur bilemedimCnm 7 li Setler varmış cnm uyku setinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?