2016 ŞUBAT ANNELERI BEBİŞLERİNİZE NELER ALDINIZ BAKALIM

Ilk zamanlar günde 10 taneye kadar değişiyormuş bende karıştırıp kullanırım.erkek çocuk daha değiştirmeden kirletiyor zaten.

Kidboo da halı perde lamba nevresim alt açma camasır torbası hepsi var

Ilk zamanlar günde 10 taneye kadar değişiyormuş bende karıştırıp kullanırım.erkek çocuk daha değiştirmeden kirletiyor zaten.
Ay Ewet ya bende değiştirirken yaparsa ne olur bilemem.

Aynen cnm öyle. Bi paket pez tahmini 1 hafta yetmez. Arada kullanırız. Aslında kötü değil molfix de yenidoğan için yetersizmiş. Biraz büyüdü mü molfixe geçiyor insanlar daha uyguna geliyor.

Bende bu akşam english home a bakcam İnş yorgan yastık kalmıştır
Bak tabi canım. Pamuk yorgan aldım ben 35 tl ye geldi. Gayet güzel. Yastık da pamuk 17.5 o ucuz mu bilemedim ama kaliteli iyi gözüküyor.

Pembe vardı da benimki oglus. O yüzden almadım. Pomponlu lar da örme gibi değil. Daha çok Triko gibi. Mevsimlik kullanılır diye düşündüm ben. İnce yani.

Ponpon çok hoşuma gitti kendi battaniyelerime yapayım barii bebek yorganıni a 101 dn mi alsam pamuk değildir kesin o . Ama şu english homea gittim indirim filan Göremedim ben çarşamba günü

Kızlar bugün öğlen arası işten çıktım doğru english homeun yolunu tuttum, fazla bişey kalmamıştı ama gene de bunları aldım kızçeme
Tulum
Uyku tulumu
Nevresim takımı
Yazlık pike

Eklentiler

• 20151216_161355_HDR.webp
    38,6 KB · Görüntüleme: 189
Kızlar bugün öğlen arası işten çıktım doğru english homeun yolunu tuttum, fazla bişey kalmamıştı ama gene de bunları aldım kızçeme
Tulum
Uyku tulumu
Nevresim takımı
Yazlık pike
Çok güzeller canım. Güle güle kullansın bebişin. Kızlar için çok güzel şeyler vardi. Renkler filan harika

Bende bu akşam english home a bakcam İnş yorgan yastık kalmıştır

Pembe vardı da benimki oglus. O yüzden almadım. Pomponlu lar da örme gibi değil. Daha çok Triko gibi. Mevsimlik kullanılır diye düşündüm ben. İnce yani.

Ponpon çok hoşuma gitti kendi battaniyelerime yapayım barii bebek yorganıni a 101 dn mi alsam pamuk değildir kesin o . Ama şu english homea gittim indirim filan Göremedim ben çarşamba günü

Tulum
Uyku tulumu
Nevresim takımı
Yazlık pike

Çok güzeller canım. Güle güle kullansın bebişin. Kızlar için çok güzel şeyler vardi. Renkler filan harika
görünen o ki english home 'a gitmeyen kalmamış

Kızlar bu arabada indirim var. Biz aldık. İnşallah memnun kalırız. 800 den 600 e düşmüş. Yarına kadar diyor. İlgilenenlere duyurulur.

Eklentiler

• 20151016_214633.webp
    21,9 KB · Görüntüleme: 127
English home a bende uğradım nevresim takımı pike 2 tane uyku tulumu mama önlugu filli battaniye ve alt açma minderi aldım yorgan yastik kalmamış burda sadece tulumlarini ve pomponlu battaniyesini sevmedim pek ondan almadım kış bebeklerine ince geldi tulumlar gözüme

Bide yorgan bulabilseydim ya
Çok güzel şeyler almışsın canım. Sağlıkla kullansın inşallah. Ben de uyku tulumu pike filan bulamadım mesela. Hep kız renkleri kalmışti. Seninki ne güzelmiş

Reactions: Bdd
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…