Ilk zamanlar günde 10 taneye kadar değişiyormuş bende karıştırıp kullanırım.erkek çocuk daha değiştirmeden kirletiyor zaten.Bende aldığıma pişman oldum. Jerkes prima premium yenidoğan için daha iyi diyor. İlk zamanlar sıvı kaka yaptığı için iyi emiyormuş. Neyse ben bir paket almıştım. Arada kullanırım artık. Mail attım dün ürün görselinde hata olmuş. Özür mahiyetinde 10 liralık hediye çeki hesabıma eklemişler.
Ay Ewet ya bende değiştirirken yaparsa ne olur bilemem.Ilk zamanlar günde 10 taneye kadar değişiyormuş bende karıştırıp kullanırım.erkek çocuk daha değiştirmeden kirletiyor zaten.
Aynen cnm öyle. Bi paket pez tahmini 1 hafta yetmez. Arada kullanırız. Aslında kötü değil molfix de yenidoğan için yetersizmiş. Biraz büyüdü mü molfixe geçiyor insanlar daha uyguna geliyor.Ilk zamanlar günde 10 taneye kadar değişiyormuş bende karıştırıp kullanırım.erkek çocuk daha değiştirmeden kirletiyor zaten.
Bak tabi canım. Pamuk yorgan aldım ben 35 tl ye geldi. Gayet güzel. Yastık da pamuk 17.5 o ucuz mu bilemedim ama kaliteli iyi gözüküyor.Bende bu akşam english home a bakcam İnş yorgan yastık kalmıştır
Pembe vardı da benimki oglus. O yüzden almadım. Pomponlu lar da örme gibi değil. Daha çok Triko gibi. Mevsimlik kullanılır diye düşündüm ben. İnce yani.filli pembe aldım viaport mağazasında vardı internet mağazasına belli sayıda ürün koyuyorlar..ponponlu battaniyeleri beğenemedim pek örme battaniyeler vardı daha güzel duruyordu dokusu falan daha iyiydi..bi de yeni doğum yapmış bir bayana denk geldim o mu bu mu şu mu derken sağolsun yol gösterdi baya
Çok güzeller canım. Güle güle kullansın bebişin. Kızlar için çok güzel şeyler vardi. Renkler filan harikaKızlar bugün öğlen arası işten çıktım doğru english homeun yolunu tuttum, fazla bişey kalmamıştı ama gene de bunları aldım kızçeme
Tulum
Uyku tulumu
Nevresim takımı
Yazlık pike
Kraft como. Kaliteli diyorlar. Insallah memnun kalirsin cnm.Benim de aklımda bu vardı. Ama Baby hope aldık. Tipi cezbetti. Bakalım daha yolda.Eki Görüntüle 1659591 Kızlar bunu aldım.
Ben hic görmeden aldım internetten ins iyi gelirKraft como. Kaliteli diyorlar. Insallah memnun kalirsin cnm.Benim de aklımda bu vardı. Ama Baby hope aldık. Tipi cezbetti. Bakalım daha yolda.
Bende bu akşam english home a bakcam İnş yorgan yastık kalmıştır
Pembe vardı da benimki oglus. O yüzden almadım. Pomponlu lar da örme gibi değil. Daha çok Triko gibi. Mevsimlik kullanılır diye düşündüm ben. İnce yani.
Ponpon çok hoşuma gitti kendi battaniyelerime yapayım bariibebek yorganıni a 101 dn mi alsam pamuk değildir kesin o . Ama şu english homea gittim indirim filan Göremedim ben çarşamba günü
Kızlar bugün öğlen arası işten çıktım doğru english homeun yolunu tuttum, fazla bişey kalmamıştı ama gene de bunları aldım kızçeme
Tulum
Uyku tulumu
Nevresim takımı
Yazlık pike
görünen o ki english home 'a gitmeyen kalmamışÇok güzeller canım. Güle güle kullansın bebişin. Kızlar için çok güzel şeyler vardi. Renkler filan harika
Teşekkür ederim canım daha güzelleri sizin olsun :)Çok güzeller canım. Güle güle kullansın bebişin. Kızlar için çok güzel şeyler vardi. Renkler filan harika
Bunlarda english homedan bulabildiklerimgörünen o ki english home 'a gitmeyen kalmamış
Bide yorgan bulabilseydim yaEnglish home indirimindenozellikle yorgan yastık nevresim işini halletmek ii oldu. 2 tane de lastikli çarşaf. Bi nevresim takımı daha alsam yeter heralde
Çok güzel şeyler almışsın canım. Sağlıkla kullansın inşallah. Ben de uyku tulumu pike filan bulamadım mesela. Hep kız renkleri kalmışti. Seninki ne güzelmişBide yorgan bulabilseydim ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?