2016 ŞUBAT ANNELERI BEBİŞLERİNİZE NELER ALDINIZ BAKALIM

saklıyor mu kendını bebek? cınsıyetı neden bellı degıl?

Reactions: Bdd
Ben de aldırmayı düşünmüyorum ama üçlü test yaptırdım bugün. eğer bir sorun varsa da hazırlıklı olmak için. doğru mu yanlış mı bilmiyorum ama yaptırdım. inşallah sağlıkla kucaklarımıza alırız bebişlerimizi.

Canım mesajını yeni fark etiim hala alışamadım bu forum işlerine. bugün gittim doktora ama yine test yapmadı sıkıntımı sordu yok dedim. Ben de özel olarak istemedim. olmadı bir ara sağlık ocağına gideyim de yaptırayım ben bu testleri. Benim sağlık ocağı da takmıyor normalde takip eder ararlarmış ama ben çok rahat doktorlara denk geldim galiba :) . ama Kadın doğumcuma güveniyorum tecrübeli bir doktor ve hep iyi yorumlar duydum. Vardır ir ldiği diyorum. Geçen sene aralık ayında tahlil yaptırmıştım aynı doktorda hamile kalmayı düşünüyorum dediğimde. belki de ondan yapmadı testleri diyorum.

Olsun canım sen yine de bi kez yaptır için rahat olsun tedbiri elden bırakmamak gerek sağlık ocağı aşı için arıyor mutlaka ama önce gidip hamile olduğunu bildirmen gerek

Ben dayanamıyorum canım ilk cocuk olunca insan cok Heyecanlı oluyor

Ben doktora sordum önceden öğrenmem bişeyi değiştircek mı bi tedavi uygulayabilecek misiniz diye hayır dedi. Ama 4 boyut ultrasona gitcem doktor eğer cocuğun organlarında bi sıkıntı varsa doğumda ona göre bir hastaneye yönlendircem acil tedavi edilmesi acısından dedi. Bi arkadaşımızda testler yuksek riskli cikti amniyosenteze kadar gittiler. Aylarca üzüntü çektiler korkarak doguma girdi. Hamileliğinden bisi anlamadı ve cok sağlıklı bir bebeği oldu onu görünce bende bu kararı aldım. Sonuçta bunlar yüzde yüz kesin olan testler degil

http://www.hepsiburada.com/pierre-c...arabasi-2015-sezon-kirmizi-p-AILEBYPS4400-KRM birde bu var hangisi daha iyi yada onereceginiz başka nasil modeller var
Benim ilk hamileliğim daha önce hiç bebek arabasıyla işim olmamıştı açıkçası ama internetten baya bi araştırma yaptım yorumları okudum Chicco lite way plus travel sistem oldukça tavsiye edilmiş hatta 2016 şubat annelerinden alanlar da olmuştu. Mağazaya gidip inceledim açılıp kapanmasını, kumaşını kalitesini çok beğendim. Satıcıların da çok tavsiye ettiği bi ürün hem pratik hafif hem de çok hoş bi görüntüsü var. Ben kırmızı rengini aldım canım istersen ona da bi bak benim gerçekten içime sindi

Haklısın karışık işler bunlar 1/250 ye yüksek risk diyorlarmış. senin doğuracağın 250 çocukta bir anlamına geliyormuş . Nasıl yüksek risk anlayamadım. Çok da takmamak gerekiyor.

Aynen senin gibi düşünüyorum 2li 3 lu yaptırmadım ama ayrıntılı ultrason a giricem bende :)

Çok güzel araba sadece baston olması kafamı karıştırdı gerçi daha kullanışlı bebek arabası alanlar bide ilave baston almak zorunda kalıyorlar ama bilemedim yinede karar vermek çok zor

Çok güzel araba sadece baston olması kafamı karıştırdı gerçi daha kullanışlı bebek arabası alanlar bide ilave baston almak zorunda kalıyorlar ama bilemedim yinede karar vermek çok zor
ben de çok düşündüm canım ama arabamız için puseti oto koltuğu olarak kullanıcam. Bi de bizim aileler başka başka şehirlerde, oldukça yolculuk yapıyoruz. Baston bebek arabaları katlanınca çok az yer kaplıyor bagaj için de iyi diye düşündüm. Karar senin tabiki de

Şubat ayi nda hep erkek bebis doğacak valla bn çok az kız annesine rastladım benimde oğlum olacak ankette erkekler önde gidiyor :)

Arkadaşlar ben medipol megakent hastanesinde doğum yapacağım inşallah.Siz nerelerde yapacaksınız?

Eğer allah izin verirse Tanrıöver Doğuş hastanesinde yapicam. Şuan oradaki kadın doğum uzmanına gidiyorum. Bay araştırdım doktorunun başarısi yüzünden onu seçtim. Tabi birazda o doktora gitmemin sebebi de basarisini anlatan yonde haberlere çıkmış olması :)

Haklısın karışık işler bunlar 1/250 ye yüksek risk diyorlarmış. senin doğuracağın 250 çocukta bir anlamına geliyormuş . Nasıl yüksek risk anlayamadım. Çok da takmamak gerekiyor.

normalı 5000 bebekte bır olanıymıs ben sormustum doktora.benım rısk oyle bısey cıkmıstı.ama bunlarda dogrulugu 100 de 60 olan testler canınızı sıkmayın gercekten.amnıosentez sıvısı alımı dısında hıcbır testın tam guvenılırlıgı yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…