Herkese günaydınlar :) 17 haftalık hamileyim, ilk bebeğim olduğundan ben de heyecandan sürekli kıyafet alıyorum ama cinsiyeti hala belli olmadığından ara renkler almak zorunda kalıyorum. İnternet alışverişini tavsiye ederim, mağaza fiyatları ile arasında ciddi farklar olabiliyor.
Ben de aldırmayı düşünmüyorum ama üçlü test yaptırdım bugün. eğer bir sorun varsa da hazırlıklı olmak için. doğru mu yanlış mı bilmiyorum ama yaptırdım. inşallah sağlıkla kucaklarımıza alırız bebişlerimizi.Benimde tsh yuksek cikti ilaç kullaniyorum kanım iyi Çıktığı icin hic kan ilacı kullanmadım. 2 li testide yaptırmak istemedim bisi çıkarsa doguma kadar üzüntü çekmek istemedim. Aldirmayida düşünmediğim icin yaptirmadin
Canım mesajını yeni fark etiim hala alışamadım bu forum işlerine. bugün gittim doktora ama yine test yapmadı sıkıntımı sordu yok dedim. Ben de özel olarak istemedim. olmadı bir ara sağlık ocağına gideyim de yaptırayım ben bu testleri. Benim sağlık ocağı da takmıyor normalde takip eder ararlarmış ama ben çok rahat doktorlara denk geldim galiba :) . ama Kadın doğumcuma güveniyorum tecrübeli bir doktor ve hep iyi yorumlar duydum. Vardır ir ldiği diyorum. Geçen sene aralık ayında tahlil yaptırmıştım aynı doktorda hamile kalmayı düşünüyorum dediğimde. belki de ondan yapmadı testleri diyorum.4 ay bitti benim 4 kez kan tahlili, 2 kez idrar tahlili verdim şuana kadarbence en kısa zamanda genel kan sayımıyla HGB vs baktır kansızlık ne durumda o önemli. Bi de TSH a da mutlaka baktır canım ben ilk kontolümde ilk kez kan verdim TSH yüksek çıktı mesela o günden beri tiroid hormonu kullanıyorum. Ayrıca 2 li test ve Elisa testleri de yapılıyor. 3lü test yaptırmaya gittiğinde bence mutlaka kan tahlili iste canım.
Olsun canım sen yine de bi kez yaptır için rahat olsun tedbiri elden bırakmamak gerekCanım mesajını yeni fark etiim hala alışamadım bu forum işlerine. bugün gittim doktora ama yine test yapmadı sıkıntımı sordu yok dedim. Ben de özel olarak istemedim. olmadı bir ara sağlık ocağına gideyim de yaptırayım ben bu testleri. Benim sağlık ocağı da takmıyor normalde takip eder ararlarmış ama ben çok rahat doktorlara denk geldim galiba :) . ama Kadın doğumcuma güveniyorum tecrübeli bir doktor ve hep iyi yorumlar duydum. Vardır ir ldiği diyorum. Geçen sene aralık ayında tahlil yaptırmıştım aynı doktorda hamile kalmayı düşünüyorum dediğimde. belki de ondan yapmadı testleri diyorum.
Cok guzel canım insEki Görüntüle 1627468 teyzeleri Buda benim oğluşumun ilk kıyafeti Rabbim giydirmeyi nasip etsin insallah
Ben dayanamıyorum canım ilk cocuk olunca insan cok Heyecanlı oluyorayyyy çok ciciler insan görünce heyecanlanıyor :) anladığım kadarıyla erkek :) benımkıde erkek :)
ama bana cevremdekı herkes sakın bırsey alma dedı ben daha hıcbırsey almadım.hedıyeler gelmeye basladı bıle. ozellıkle zıbın ve takım geldı.agız bezlerını annem kendısı dıkıyor 100 de 100 pamuktan.ablamda bana bır kolı yapıcakmıs sampuan sabun ıslak mendıller kremler vs hepsını.son 2 ayda kalan bırsey olursa alırsın dıyor ama bu gıdısle bısey kalmayacak gıbı :) bebek arabalarına bakıyorum sadece :))) bana sorsan hersey almak ıstıyorum cok heyecanlıyım
Cok güzelmiş canim
Ben doktora sordum önceden öğrenmem bişeyi değiştircek mı bi tedavi uygulayabilecek misiniz diye hayır dedi. Ama 4 boyut ultrasona gitcem doktor eğer cocuğun organlarında bi sıkıntı varsa doğumda ona göre bir hastaneye yönlendircem acil tedavi edilmesi acısından dedi. Bi arkadaşımızda testler yuksek riskli cikti amniyosenteze kadar gittiler. Aylarca üzüntü çektiler korkarak doguma girdi. Hamileliğinden bisi anlamadı ve cok sağlıklı bir bebeği oldu onu görünce bende bu kararı aldım. Sonuçta bunlar yüzde yüz kesin olan testler degilBen de aldırmayı düşünmüyorum ama üçlü test yaptırdım bugün. eğer bir sorun varsa da hazırlıklı olmak için. doğru mu yanlış mı bilmiyorum ama yaptırdım. inşallah sağlıkla kucaklarımıza alırız bebişlerimizi.
Buda guzel canım birbirlerine cok benziyorlar internetten yorumlara bak istersen ben babyhope rower aldım komşum önerdi kaliteli gibi gerçi daha kullanmadım ama beğendimhttp://www.hepsiburada.com/pierre-c...arabasi-2015-sezon-kirmizi-p-AILEBYPS4400-KRM birde bu var hangisi daha iyi yada onereceginiz başka nasil modeller var
Benim ilk hamileliğim daha önce hiç bebek arabasıyla işim olmamıştı açıkçasıhttp://www.hepsiburada.com/pierre-c...arabasi-2015-sezon-kirmizi-p-AILEBYPS4400-KRM birde bu var hangisi daha iyi yada onereceginiz başka nasil modeller var
Haklısın karışık işler bunlar 1/250 ye yüksek risk diyorlarmış. senin doğuracağın 250 çocukta bir anlamına geliyormuş . Nasıl yüksek risk anlayamadım. Çok da takmamak gerekiyor.Ben doktora sordum önceden öğrenmem bişeyi değiştircek mı bi tedavi uygulayabilecek misiniz diye hayır dedi. Ama 4 boyut ultrasona gitcem doktor eğer cocuğun organlarında bi sıkıntı varsa doğumda ona göre bir hastaneye yönlendircem acil tedavi edilmesi acısından dedi. Bi arkadaşımızda testler yuksek riskli cikti amniyosenteze kadar gittiler. Aylarca üzüntü çektiler korkarak doguma girdi. Hamileliğinden bisi anlamadı ve cok sağlıklı bir bebeği oldu onu görünce bende bu kararı aldım. Sonuçta bunlar yüzde yüz kesin olan testler degil
Aynen senin gibi düşünüyorum 2li 3 lu yaptırmadım ama ayrıntılı ultrason a giricem bende :)Ben doktora sordum önceden öğrenmem bişeyi değiştircek mı bi tedavi uygulayabilecek misiniz diye hayır dedi. Ama 4 boyut ultrasona gitcem doktor eğer cocuğun organlarında bi sıkıntı varsa doğumda ona göre bir hastaneye yönlendircem acil tedavi edilmesi acısından dedi. Bi arkadaşımızda testler yuksek riskli cikti amniyosenteze kadar gittiler. Aylarca üzüntü çektiler korkarak doguma girdi. Hamileliğinden bisi anlamadı ve cok sağlıklı bir bebeği oldu onu görünce bende bu kararı aldım. Sonuçta bunlar yüzde yüz kesin olan testler degil
Çok güzel araba sadece baston olması kafamı karıştırdı gerçi daha kullanışlı bebek arabası alanlar bide ilave baston almak zorunda kalıyorlar ama bilemedim yinede karar vermek çok zorBenim ilk hamileliğim daha önce hiç bebek arabasıyla işim olmamıştı açıkçasıama internetten baya bi araştırma yaptım yorumları okudum Chicco lite way plus travel sistem oldukça tavsiye edilmiş hatta 2016 şubat annelerinden alanlar da olmuştu. Mağazaya gidip inceledim açılıp kapanmasını, kumaşını kalitesini çok beğendim. Satıcıların da çok tavsiye ettiği bi ürün hem pratik hafif hem de çok hoş bi görüntüsü var. Ben kırmızı rengini aldım canım istersen ona da bi bak benim gerçekten içime sindi
ben de çok düşündüm canım ama arabamız için puseti oto koltuğu olarak kullanıcam. Bi de bizim aileler başka başka şehirlerde, oldukça yolculuk yapıyoruz. Baston bebek arabaları katlanınca çok az yer kaplıyor bagaj için de iyi diye düşündüm. Karar senin tabiki deÇok güzel araba sadece baston olması kafamı karıştırdı gerçi daha kullanışlı bebek arabası alanlar bide ilave baston almak zorunda kalıyorlar ama bilemedim yinede karar vermek çok zor
Şubat ayi nda hep erkek bebis doğacak valla bn çok az kız annesine rastladımayyyy çok ciciler insan görünce heyecanlanıyor :) anladığım kadarıyla erkek :) benımkıde erkek :)
ama bana cevremdekı herkes sakın bırsey alma dedı ben daha hıcbırsey almadım.hedıyeler gelmeye basladı bıle. ozellıkle zıbın ve takım geldı.agız bezlerını annem kendısı dıkıyor 100 de 100 pamuktan.ablamda bana bır kolı yapıcakmıs sampuan sabun ıslak mendıller kremler vs hepsını.son 2 ayda kalan bırsey olursa alırsın dıyor ama bu gıdısle bısey kalmayacak gıbı :) bebek arabalarına bakıyorum sadece :))) bana sorsan hersey almak ıstıyorum cok heyecanlıyım
Haklısın karışık işler bunlar 1/250 ye yüksek risk diyorlarmış. senin doğuracağın 250 çocukta bir anlamına geliyormuş . Nasıl yüksek risk anlayamadım. Çok da takmamak gerekiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?