- 4 Kasım 2014
- 1.606
- 358
- 123
- 30
Canım çok güzel olmuuş :) ellerine sağlık, sağlıcakla kullan inşallah.Lohusa tacımı yaptım, hazır
Canım sen calisiyormusunŞu göğüs pompası işini çok düşündüm manuel mi tekli mi çiftli mi hangi marka vs.. Lansinoh elektrikli 2 si 1 arada almaya karar verdim 182 tl ye aldım az önce. Avent de çok güzel bi ürüne benziyor ama daha da pahalıydı o yüzden lansinoh tercih ettim. Yorumları da okudum genelde memnun kalmışlar. Umarım ben de memnun kalırım. Eşim her alışverişimde kullanılacak bişeyse lazımsa al diyor, kullanmazsam naparım bilmiyorum kaçacak yer bulmam gerek
İlhamımı senden aldımCanım çok güzel olmuuş :) ellerine sağlık, sağlıcakla kullan inşallah.
Ayy cnm özel msjına cvp veremedim uyumuşum, sabah yazdım ama almışsın, bnce iyi etmişsin daha ucuza bulunmaz, gerekli ya boşa gitmez, iyi günlerde kullanŞu göğüs pompası işini çok düşündüm manuel mi tekli mi çiftli mi hangi marka vs.. Lansinoh elektrikli 2 si 1 arada almaya karar verdim 182 tl ye aldım az önce. Avent de çok güzel bi ürüne benziyor ama daha da pahalıydı o yüzden lansinoh tercih ettim. Yorumları da okudum genelde memnun kalmışlar. Umarım ben de memnun kalırım. Eşim her alışverişimde kullanılacak bişeyse lazımsa al diyor, kullanmazsam naparım bilmiyorum kaçacak yer bulmam gerek
öğretmenim canım 2.dönem doğum izni rapor vs bebeğime kendim bakmayı planlıyorum. Eylül ayında annem mi gelir yoksa bakıcı mı olur daha belli değil. O zaman ihtiyacım olur sanırım diye düşündüm.Canım sen calisiyormusun
saat çok geç olmuştu zaten. Sağol canım inş. iyi günlerde sağlıkla kullanırızAyy cnm özel msjına cvp veremedim uyumuşum, sabah yazdım ama almışsın, bnce iyi etmişsin daha ucuza bulunmaz, gerekli ya boşa gitmez, iyi günlerde kullan
Hepsi çok güzel canim Güle güle kullansın bebişin. Ben su mavi battaniyeyi bi denk getiremedim ona yanıyorum.Kızlar herkese selam :) bu topiği sürekli takip ediyordum çok güzel şeyler almışsınız bebislerinize Allah sağlıklı doğumlar nasip etsin hepimize :) bizde ufak tefek alışverişimize başladık çok mutluyum
Cok tesekkur ederim canim :) hangi ildesin istanbuldaysan benim aldigim magazada bu battaniyelerden cok vardı çalışan bayan yakin zamanda tekrar indirim olucak dedi o zaman alirsin sende :)Hepsi çok güzel canim Güle güle kullansın bebişin. Ben su mavi battaniyeyi bi denk getiremedim ona yanıyorum.
Kızlar herkese selam :) bu topiği sürekli takip ediyordum çok güzel şeyler almışsınız bebislerinize Allah sağlıklı doğumlar nasip etsin hepimize :) bizde ufak tefek alışverişimize başladık çok mutluyum
Kızlar bende bunları aldım oğluşumaEki Görüntüle 1669731 Eki Görüntüle 1669723
Canım çooooooook teşekkür ederim not ettim döşek işini annem halletcek ben yünden anlamıyorum
An itibariyle kanguruyu eledim evet çok haklısın
3 6 ay body daha çok aldım evet hemen büyüyolarmış:)[/QUOTE
Beşiğinin içine kışın doğacagı için bi döşek tarzı yünden lazım canım yatagın üzerine cub diye olmaz döşegin üzerine de alezi koyarsın ben öyle yaptım sonra kanguru bende düşündüm ama vazgeçtim cünkü bebek yaza kadar büyüyecek kanguruyla tasınamayacak kadar e yaza kadar da dışarı cıkamayacagız kanguruda olmaz cıksakta o yüzden. Dalinin sıvı deterjanını alabilirsin, kendine süt artttırıcı humana tea tarzı çaylar alabilirsin pişik kreminden bir 2 tane daha al hemen biter çünkü aklıma gelenler bunlar :) bebek kıyafetlerinden biraz 3-6 ay arası stok yap ne olur olmaz erken büyüyebilir o an dışarı çıkamazsınız diye birde göğüs kalkanı al canım gögsün yara olunca kremi sürdükten sonra onu takarsın hava alması sart çünkü çabuk iyileşmesi için birde kesinlikle kış için pamuklu battaniye al zor bulunuyor biraz. peluş ısıtmaz, ve polyester özellikle sıcak tutmadıgı gibi zararlı sakın alma kocaman kalın battaniyeler gözünüze carpınca etiketine bakın mutlaka sıcak tutar diye yanıltmasın sizi
Çok soguk zamanlara denk geliyor bebeklerin doğumu bebekle hava alayım derken 15 dk için el kadar bebegimi o ayazda hasta etme riskini düşünmüyorum açıkcası temiz havaysa problem odasını ara da bir camı acıp onu başka odaya koyup havalandırıp tekrar ısınmasını bekledikten sonra yapacagım. Bebegin dışarı cıktıgını anlaması bi 6 ay sonra bu yüzden önceden cıkarmamın hiç bir mantıklı sebebi gelmiyor bana .. Aşı için illaki çıkacak onda da puset yeterli, kalçası gelişmeden kanguruya oturtmak istemiyorum kanguru almayı düşünen alabilir tabiki fakat düşünmüyorum ben en azından ilk 6 ay ki o süre zarfından sonra da arabasını kullanırım diye düşünüyorumNeden kiş olunca bebekler dısarı cıkamıyor..bence gunde ıkı kez 15 dk bebeklerinizle yurumelisiniz..kanguruyla belkı daha rahat edebılırsın..
Bebekler,cocuklar temiz havadan degil,hep evin icinde olduklari icin hasta olurlar..her bebek 4 mevsimi yasamali,hissetmeli ki bagisiklik kazanabilsin!!ben burda tarzisma olsun diye yazmiyorum..aksine bebekler hasta olmasin..Çok soguk zamanlara denk geliyor bebeklerin doğumu bebekle hava alayım derken 15 dk için el kadar bebegimi o ayazda hasta etme riskini düşünmüyorum açıkcası temiz havaysa problem odasını ara da bir camı acıp onu başka odaya koyup havalandırıp tekrar ısınmasını bekledikten sonra yapacagım. Bebegin dışarı cıktıgını anlaması bi 6 ay sonra bu yüzden önceden cıkarmamın hiç bir mantıklı sebebi gelmiyor bana .. Aşı için illaki çıkacak onda da puset yeterli, kalçası gelişmeden kanguruya oturtmak istemiyorum kanguru almayı düşünen alabilir tabiki fakat düşünmüyorum ben en azından ilk 6 ay ki o süre zarfından sonra da arabasını kullanırım diye düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?