2016 ŞUBAT ANNELERI BEBİŞLERİNİZE NELER ALDINIZ BAKALIM

Merhabalar bende hazırlıklarıma başladım 3-4 aya kadar giyecegi kıyafetleri aldim ama daha çok alacak şey var rabbim sağ salim kucağımiza almayi nasip etsin inşallah

Şu göğüs pompası işini çok düşündüm manuel mi tekli mi çiftli mi hangi marka vs.. Lansinoh elektrikli 2 si 1 arada almaya karar verdim 182 tl ye aldım az önce. Avent de çok güzel bi ürüne benziyor ama daha da pahalıydı o yüzden lansinoh tercih ettim. Yorumları da okudum genelde memnun kalmışlar. Umarım ben de memnun kalırım. Eşim her alışverişimde kullanılacak bişeyse lazımsa al diyor, kullanmazsam naparım bilmiyorum kaçacak yer bulmam gerek

Canım sen calisiyormusun

Ayy cnm özel msjına cvp veremedim uyumuşum, sabah yazdım ama almışsın, bnce iyi etmişsin daha ucuza bulunmaz, gerekli ya boşa gitmez, iyi günlerde kullan

Canım sen calisiyormusun
öğretmenim canım 2.dönem doğum izni rapor vs bebeğime kendim bakmayı planlıyorum. Eylül ayında annem mi gelir yoksa bakıcı mı olur daha belli değil. O zaman ihtiyacım olur sanırım diye düşündüm.

Ayy cnm özel msjına cvp veremedim uyumuşum, sabah yazdım ama almışsın, bnce iyi etmişsin daha ucuza bulunmaz, gerekli ya boşa gitmez, iyi günlerde kullan
saat çok geç olmuştu zaten. Sağol canım inş. iyi günlerde sağlıkla kullanırız

Kızlar herkese selam :) bu topiği sürekli takip ediyordum çok güzel şeyler almışsınız bebislerinize Allah sağlıklı doğumlar nasip etsin hepimize :) bizde ufak tefek alışverişimize başladık çok mutluyum

Eklentiler

• Screenshot_2015-10-27-13-06-19.webp
    7,8 KB · Görüntüleme: 354
  • IMG-20151022-WA0010.webp
    26,3 KB · Görüntüleme: 340
  • 20151018_140443.webp
    26,8 KB · Görüntüleme: 305
  • 20151018_140227.webp
    28,9 KB · Görüntüleme: 321
  • 20151015_140658.webp
    25,5 KB · Görüntüleme: 301
  • 20151015_142700.webp
    13,6 KB · Görüntüleme: 295
  • 20151026_222617.webp
    21,9 KB · Görüntüleme: 288
Son düzenleme:
Hepsi çok güzel canim Güle güle kullansın bebişin. Ben su mavi battaniyeyi bi denk getiremedim ona yanıyorum.

Hepsi çok güzel canim Güle güle kullansın bebişin. Ben su mavi battaniyeyi bi denk getiremedim ona yanıyorum.
Cok tesekkur ederim canim :) hangi ildesin istanbuldaysan benim aldigim magazada bu battaniyelerden cok vardı çalışan bayan yakin zamanda tekrar indirim olucak dedi o zaman alirsin sende :)

Kızlar a101 den aldığımız kuvetin içine bunu aldık çok güzel oldu sevi bebe ürünü içinde minik minik köpükler var en kullanışlı olan buymuş elyaf olanlardan düşünmüştüm onlar banyo suyunu iciine emip bebeği usutuyormus bu suyu direk aşağı indiriyor almak isteyenler olursa paylasayim dedim

Eklentiler

• Screenshot_2015-10-27-20-52-30.webp
    20,3 KB · Görüntüleme: 272

Neden kiş olunca bebekler dısarı cıkamıyor..bence gunde ıkı kez 15 dk bebeklerinizle yurumelisiniz..kanguruyla belkı daha rahat edebılırsın..
Çok soguk zamanlara denk geliyor bebeklerin doğumu bebekle hava alayım derken 15 dk için el kadar bebegimi o ayazda hasta etme riskini düşünmüyorum açıkcası temiz havaysa problem odasını ara da bir camı acıp onu başka odaya koyup havalandırıp tekrar ısınmasını bekledikten sonra yapacagım. Bebegin dışarı cıktıgını anlaması bi 6 ay sonra bu yüzden önceden cıkarmamın hiç bir mantıklı sebebi gelmiyor bana .. Aşı için illaki çıkacak onda da puset yeterli, kalçası gelişmeden kanguruya oturtmak istemiyorum kanguru almayı düşünen alabilir tabiki fakat düşünmüyorum ben en azından ilk 6 ay ki o süre zarfından sonra da arabasını kullanırım diye düşünüyorum

Bebekler,cocuklar temiz havadan degil,hep evin icinde olduklari icin hasta olurlar..her bebek 4 mevsimi yasamali,hissetmeli ki bagisiklik kazanabilsin!!ben burda tarzisma olsun diye yazmiyorum..aksine bebekler hasta olmasin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…