Canım yorgan pamuk mu kaç liraMerhaba kızlar bizde bugün birşeyler aldık nihayet ..daha doğrusu anneannemiz aldı sağolsun.. Yatasda indirim vardı, yorgan yastık, nevresim takımı, birde ayicikli battaniye vardı çok tatlı geldi gözüme onlardan aldık.. Birde tulum aldım benkanz da indirim vardı geçen hafta , bugün geldi nihayet :)
Guzeller Gül'e Gül'e kullanBunlarda benim a101 cikartmalarimkuvetten mavi kalmamis bende mecburen yesil aldim.
Bende 2 boy cam biberon aldim canimDiğer sayfamıza yazdım ama buraya da yazayım. Anneleeer avent biberon seti almayı düşünüyorsanız e-bebek te indirimde şuan. Philips Avent SCD290/01 Natural Yenidoğan Setini kargo dahil 105 liraya aldım az önce
merak ettim canım neden set olarak almadın? Başka biberonun var o yüzden mi, yoksa seti gereksiz mi buluyorsun?Bende 2 boy cam biberon aldim canim
Canım bazı bebekler hic biberon kullanmayabiliyor komşularımın çocuklarından biliyorum elimde kalmasın diye almadım.belli de olmaz benim 9 yasında kardeşim var ilk okul 1. Sinifa kadar biberonla içti sutunu.merak ettim canım neden set olarak almadın? Başka biberonun var o yüzden mi, yoksa seti gereksiz mi buluyorsun?
Anladım canım doğru diysun. Daha bebişleri tanımadan dayanamayarak özenerek alışveriş yapıyoruz umarım ihtiyaç dışı şeyler almıyoruzdurCanım bazı bebekler hic biberon kullanmayabiliyor komşularımın çocuklarından biliyorum elimde kalmasın diye almadım.belli de olmaz benim 9 yasında kardeşim var ilk okul 1. Sinifa kadar biberonla içti sutunu.
Aventin 2 li emziğini aldım.bakalım kullanacak mıAnladım canım doğru diysun. Daha bebişleri tanımadan dayanamayarak özenerek alışveriş yapıyoruz umarım ihtiyaç dışı şeyler almıyoruzdur
Nuk un biberonlarıda ebebekte 25, A101 de 15 liraAnladım canım doğru diysun. Daha bebişleri tanımadan dayanamayarak özenerek alışveriş yapıyoruz umarım ihtiyaç dışı şeyler almıyoruzdur
Canım al al bitmiyor ya. Cinsiyetini öğrendiğim gibi başladım almaya bitiremiyorum. Daha çok işim var. Allahtan masrafları birkaç aya yaydım yoksa hiç alamayacakmışım. Bu bebişler bizi batırdı. Allah herkese yardım etsin.durumu olmayanlar ne yapıyor diye düşünüyorum.Merhaba arkadaşlar nasıl gidiyor hazırlıklar
Canım yorgan pamuk mu kaç lira
Evet her bebek emzik kullanmıyor ama sanırım başlarda biraz ağlamasını kesmesi için gerekli olurAventin 2 li emziğini aldım.bakalım kullanacak mı
evet canım a101den ben de alışveriş yaptım biberon, emzik ve temizleme fırçasını aventin yenidoğan setini almayı düşündüğüm için almadım. O kadar çok alınacak şey varmış ki ilk zamanlar için gerekli olanlara odaklanmak lazımNuk un biberonlarıda ebebekte 25, A101 de 15 lira
Bu Arabamız
Canım çok güzelmiş, güle güle kullanım, markası ve fiyatı nedir acaba
Bende eminonunde havuzlu hanı duydum fakat gitmeye degmez diyor giden arkadaşlarım fiyatlar uygun dagilmis netten daha uyguna geliyor diyorlar.. Ben citcitli badileri ve tulumlari kipadan aldim canim aklinda bulunsun badyler 5 li paketler halinde 28 tl cokta guzeller tulumlar 3 lu pakette 32 tlBebek kıyafetleri için Eminönü'ne giden varmı gitmeye değermi değmezmi bilemedim fikirlerimizi almak istiyorum bide çıtçıtlı badiler yada tulumlar ne Kadar'a aldınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?