2016 ŞUBAT ANNELERI BEBİŞLERİNİZE NELER ALDINIZ BAKALIM

Canım yorgan pamuk mu kaç lira

Diğer sayfamıza yazdım ama buraya da yazayım. Anneleeer avent biberon seti almayı düşünüyorsanız e-bebek te indirimde şuan. Philips Avent SCD290/01 Natural Yenidoğan Setini kargo dahil 105 liraya aldım az önce

Hepsini cok uygun fiyatlara aldim cok mutluyum bebegime biseyler aldikca cok mutlu oluyorum. Allahim hepimize aldiklarimizi saglikla giydirmeyi nasip etsin.

Eklentiler

• IMG_20151023_181629.webp
    32,8 KB · Görüntüleme: 255
  • IMG_20151023_175157.webp
    31,9 KB · Görüntüleme: 293
  • IMG_20151023_181306.webp
    29,2 KB · Görüntüleme: 280
  • IMG_20151023_181117.webp
    24 KB · Görüntüleme: 265
  • IMG_20151023_181207.webp
    30,8 KB · Görüntüleme: 181
  • IMG_20151020_184402.webp
    46,8 KB · Görüntüleme: 268
  • IMG_20151023_181554.webp
    16,7 KB · Görüntüleme: 269
  • Screenshot_2015-10-21-10-21-46.webp
    10,1 KB · Görüntüleme: 253
Bende 2 boy cam biberon aldim canim

merak ettim canım neden set olarak almadın? Başka biberonun var o yüzden mi, yoksa seti gereksiz mi buluyorsun?
Canım bazı bebekler hic biberon kullanmayabiliyor komşularımın çocuklarından biliyorum elimde kalmasın diye almadım.belli de olmaz benim 9 yasında kardeşim var ilk okul 1. Sinifa kadar biberonla içti sutunu.

Canım bazı bebekler hic biberon kullanmayabiliyor komşularımın çocuklarından biliyorum elimde kalmasın diye almadım.belli de olmaz benim 9 yasında kardeşim var ilk okul 1. Sinifa kadar biberonla içti sutunu.
Anladım canım doğru diysun. Daha bebişleri tanımadan dayanamayarak özenerek alışveriş yapıyoruz umarım ihtiyaç dışı şeyler almıyoruzdur

Anladım canım doğru diysun. Daha bebişleri tanımadan dayanamayarak özenerek alışveriş yapıyoruz umarım ihtiyaç dışı şeyler almıyoruzdur
Aventin 2 li emziğini aldım.bakalım kullanacak mı

Nuk un biberonlarıda ebebekte 25, A101 de 15 lira

Merhaba arkadaşlar nasıl gidiyor hazırlıklar
Canım al al bitmiyor ya. Cinsiyetini öğrendiğim gibi başladım almaya bitiremiyorum. Daha çok işim var. Allahtan masrafları birkaç aya yaydım yoksa hiç alamayacakmışım. Bu bebişler bizi batırdı. Allah herkese yardım etsin.durumu olmayanlar ne yapıyor diye düşünüyorum.

Ankara yı bilen var mı uyku seti halı perde avize almam Lazım nerden alabilirim. Yarın 3-4 saatliğine Ankara'da Olacağım.

Aventin 2 li emziğini aldım.bakalım kullanacak mı
Evet her bebek emzik kullanmıyor ama sanırım başlarda biraz ağlamasını kesmesi için gerekli olur Yenidoğan biberon setinin içinde bi emzik var onun dışında doğmadan almayayım kullanırsa alırım.
Nuk un biberonlarıda ebebekte 25, A101 de 15 lira
evet canım a101den ben de alışveriş yaptım biberon, emzik ve temizleme fırçasını aventin yenidoğan setini almayı düşündüğüm için almadım. O kadar çok alınacak şey varmış ki ilk zamanlar için gerekli olanlara odaklanmak lazım

Bebek kıyafetleri için Eminönü'ne giden varmı gitmeye değermi değmezmi bilemedim fikirlerimizi almak istiyorum bide çıtçıtlı badiler yada tulumlar ne Kadar'a aldınız

Bebek kıyafetleri için Eminönü'ne giden varmı gitmeye değermi değmezmi bilemedim fikirlerimizi almak istiyorum bide çıtçıtlı badiler yada tulumlar ne Kadar'a aldınız
Bende eminonunde havuzlu hanı duydum fakat gitmeye degmez diyor giden arkadaşlarım fiyatlar uygun dagilmis netten daha uyguna geliyor diyorlar.. Ben citcitli badileri ve tulumlari kipadan aldim canim aklinda bulunsun badyler 5 li paketler halinde 28 tl cokta guzeller tulumlar 3 lu pakette 32 tl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…