2016 ŞUBAT ANNELERI BEBİŞLERİNİZE NELER ALDINIZ BAKALIM

oznur65 bugün eşimle gezcez biraz hastayım ama dayanamıyorum evde sıkıldım :) bi bakıcam bakalım Özdilek'e umarım lohusa takımı işini bugün hallederim

oznur65 bugün eşimle gezcez biraz hastayım ama dayanamıyorum evde sıkıldım :) bi bakıcam bakalım Özdilek'e umarım lohusa takımı işini bugün hallederim
İnşallah canım yavaş yavaş herşeyi almamız lazım ne kadar çabuk alırsak o kadar iyi aradan da aklımızdan da çıkıyor yoksa düşünüp duruyor insan neyi nerden ne zaman nasıl alicam diye

Ne ile yapistirdiniz illa silikon tabancası şart mı uhu falan da olur mu acaba

Ne ile yapistirdiniz illa silikon tabancası şart mı uhu falan da olur mu acaba
Tabanca şart değil küçük şişelerde silikon satılıyor malzeme alcagınız yerde bulabilirsiniz benimki böyleydi

Eklentiler

• image.webp
    34,7 KB · Görüntüleme: 178
Kapı süsünün kenarına tülü Nasıl yaptın Can'ım
Tülü teğeledim iple canım büzdüm yani dikerek istediğim büzgü ölçüsünde sonra yavaş yavaş kısım kısım yapıştırdım büzgülerini biraz aralayarak böyle oldu

Sıvı silikon mu kullandın Canim malzemeleri internetten mi alıyorsun

Tek kelimeyle muhteşem :) terliği nasıl yaptın cnm, boş terliği nerden aldın, ben bulamadım
Sagol canım :) bugun kapı süsü için malzeme aldığım yere gittim ordan cıkarken bi dükkan daha vardı tuhafiye malzeme almak için oraya girdim gördüm fiyatını sordum 12tldi hemen aldım sonra kapı süsü malzemelerini aldığım yere geri dönüp terlik süsü baktım. Pendikte kaplan tekstil var içerisinde ipliğinden bebek malzemelerine kasnaga havlusundan dantellerine inci boncuguna vs vs aklınıza gelebilecek herşey var internet sitesi hobisitesi. Yaptıklarımın malzemelerini kaplan tekstilden aldım, Fakat terliği başka yerden aldım..

Sivastayım ben burası mahrumiyet bölgesi sanki cnm inş bn de bulur ve yaparım sagol tsk ederim

Sivastayım ben burası mahrumiyet bölgesi sanki cnm inş bn de bulur ve yaparım sagol tsk ederim
Umarım bulursun canım bulamazsanda yardımcı olurum genelde büyük tuhafiye yerlerinde oluyo ama işte lohusasını da düşüneni az olduğu için zorlanabilirsin

bende bu kapi susunden yapmak istiyorum ama carsiya anca doktora gittigimde gidebilfigim icin cok yorgun olup anca civile gidip hemen eve gidiyorum. Nedense carsiya gittigimde hemencecik yoruluyorum. Kac gunden beri bebek sekeri modelleri yuklemeye calisiyorum telden olmuyor. Sizlerle paylasmak icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…