amiiin inşallah. çok güzelmişler aldiklarin canimHepsini cok uygun fiyatlara aldim cok mutluyum bebegime biseyler aldikca cok mutlu oluyorum. Allahim hepimize aldiklarimizi saglikla giydirmeyi nasip etsin.
İnşallah canım yavaş yavaş herşeyi almamız lazım ne kadar çabuk alırsak o kadar iyi aradan da aklımızdan da çıkıyor yoksa düşünüp duruyor insan neyi nerden ne zaman nasıl alicam diyeoznur65 bugün eşimle gezcez biraz hastayım ama dayanamıyorum evde sıkıldım :) bi bakıcam bakalım Özdilek'e umarım lohusa takımı işini bugün hallederim
Ne ile yapistirdiniz illa silikon tabancası şart mı uhu falan da olur mu acabaCanım farklı bir kurdale almadım aynı kurdale yine 1 metre hem sarmaya hem fiyonklarına yetti iki tane fiyonk yaptım üst üste yapıştırdım biraz aşagısından sonra 4 tane kuyruk olunca ikisini içe büküktüm yapıştırdım 3 tane fiyonk olmuş oldu kalan kuyruguda uçlarını şekilli kestim, açıkcası kafamda oluşturmadan yapmaya başladım böyle bişe cıktı takıp denedim devamlı en sonun da başımda nasıl yakıştıysa öyle bıraktım ve begendiğim yere yapıştırdım. Hazır fiyonk bulsaydım daha rahat olurdu işim tabi, bu tarz bi taç istediğim için bulamadım da.. Böyle istediğim gibi oldu hemde tacın boşu 50krş kurdalede 1.50 2tl mal oldu :))Eki Görüntüle 1665767 bunuda fiyonk şeklini anla diye çektim
Uhuyla yapma canım hemen açılır silikon kuvvetli oluyoNe ile yapistirdiniz illa silikon tabancası şart mı uhu falan da olur mu acaba
Tabanca şart değil küçük şişelerde silikon satılıyor malzeme alcagınız yerde bulabilirsiniz benimki böyleydiNe ile yapistirdiniz illa silikon tabancası şart mı uhu falan da olur mu acaba
Cok guzel olmuş canım kapı süsüne bayıldımEki Görüntüle 1668201 Kızlar el emeklerim bugün itibari ile bittiinşallah saglıklı günlerde kullanmam nasip olur ,oğlum şimdiden bana yaptıramayacagı hiç birşey olmadığını kanıtladı :)
Begenmene sevindim canım başlarken nasıl yapacagım aklımda yoktu ismin yeri dışında yapa yapa böyle oldu :)Cok guzel olmuş canım kapı süsüne bayıldım
Kapı süsünün kenarına tülü Nasıl yaptın Can'ımBegenmene sevindim canım başlarken nasıl yapacagım aklımda yoktu ismin yeri dışında yapa yapa böyle oldu :)
Tülü teğeledim iple canım büzdüm yani dikerek istediğim büzgü ölçüsünde sonra yavaş yavaş kısım kısım yapıştırdım büzgülerini biraz aralayarak böyle olduKapı süsünün kenarına tülü Nasıl yaptın Can'ım
Tek kelimeyle muhteşem :) terliği nasıl yaptın cnm, boş terliği nerden aldın, ben bulamadımEki Görüntüle 1668201 Kızlar el emeklerim bugün itibari ile bittiinşallah saglıklı günlerde kullanmam nasip olur ,oğlum şimdiden bana yaptıramayacagı hiç birşey olmadığını kanıtladı :)
Sagol canım :) bugun kapı süsü için malzeme aldığım yere gittim ordan cıkarken bi dükkan daha vardı tuhafiye malzeme almak için oraya girdim gördüm fiyatını sordum 12tldi hemen aldım sonra kapı süsü malzemelerini aldığım yere geri dönüp terlik süsü baktım. Pendikte kaplan tekstil var içerisinde ipliğinden bebek malzemelerine kasnaga havlusundan dantellerine inci boncuguna vs vs aklınıza gelebilecek herşey var internet sitesi hobisitesi. Yaptıklarımın malzemelerini kaplan tekstilden aldım, Fakat terliği başka yerden aldım..Tek kelimeyle muhteşem :) terliği nasıl yaptın cnm, boş terliği nerden aldın, ben bulamadım
Sivastayım benSagol canım :) bugun kapı süsü için malzeme aldığım yere gittim ordan cıkarken bi dükkan daha vardı tuhafiye malzeme almak için oraya girdim gördüm fiyatını sordum 12tldi hemen aldım sonra kapı süsü malzemelerini aldığım yere geri dönüp terlik süsü baktım. Pendikte kaplan tekstil var içerisinde ipliğinden bebek malzemelerine kasnaga havlusundan dantellerine inci boncuguna vs vs aklınıza gelebilecek herşey var internet sitesi hobisitesi. Yaptıklarımın malzemelerini kaplan tekstilden aldım, Fakat terliği başka yerden aldım..
Umarım bulursun canım bulamazsanda yardımcı olurum genelde büyük tuhafiye yerlerinde oluyo ama işte lohusasını da düşüneni az olduğu için zorlanabilirsinSivastayım benburası mahrumiyet bölgesi sanki cnm inş bn de bulur ve yaparım sagol tsk ederim
Internette birmax.com var canim bir arkaas da ordan almisti. Site uygun ve guvenilir bir bak istersen.Sivastayım benburası mahrumiyet bölgesi sanki cnm inş bn de bulur ve yaparım sagol tsk ederim
Cok tesekkur ederim. Daha guzelleri sizin meleginizin olur insamiiin inşallah. çok güzelmişler aldiklarin canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?