kızlar TEDİ mağzalarına bakan var mı?
dün eşimle girdik, tulumlar minik yelekler, ağız mendilleri hem kaliteli hem uygun. alt açma minderleri. minik montlar.
12tl-15tl arası değişen takımlar var. şapkası bile var. tavsiye ederim. ben dün bir takım aldım.
Evet tedi cok ucuz ve güzel agiz mendilini ordan aldim birde zibin aldim
Bir foto atdim aslinda orjinali bu brn gorumcemden aldim geniş bayagi donse bile düşmez dedim 9 aya kadsr kullanacagim nasip olursa fiyatina baktim 250 tlBununmarkası filan ne canim. Fiyatını biliyor musun ?
bunun boyutları çok küçük canım 3 aylıktan sonra kullanılmaz
0_18 ay yazıyor. Ben bunu zaten oturma odası için alıyorum sadece. Normalde park yatak aldım. Ama bunda uyumasi kolay oluyormusbunun boyutları çok küçük canım 3 aylıktan sonra kullanılmaz
bunun boyutları çok küçük canım 3 aylıktan sonra kullanılmaz
Ben de istiyorum böyle bi şey canım. Park yatak aldım ama dediğin gibi tasimalik iyi olabilirEki Görüntüle 1677563
Bu tarz hafif ve portatif benim dediğim. Yatak odasından başka odada yedek olsun bebeği koltuğa yatırmamak için. Ayrıca çok da kolay sallanıyor uyumasi çok rahat olur diye düşünüyorum. Gündüz bunda gece park yatakta
ayşşşş :) ben o örgülere bayıldım bu ara bende orguye taktım :) eline emegıne saglıkKontrolden geldik armut atlet aldik meyveli atletler trend cok hosuma gidiyo özellikle Çilekli popo cok tatli
Havlu çorap aldim onlarda ısıtıyor bayagi
Birde patik ördum dün bütün gün
Ben inceledim çok kolay sallanıyor çok da hafif. Kesin alicam bunu ben ama göğüs pompasina karar veremedimBen de istiyorum böyle bi şey canım. Park yatak aldım ama dediğin gibi tasimalik iyi olabilir
Elektrikliler pahalı geliyor bana. Ya kullanmazsam diyorum. Manuel mi alsam o da ise yaramazsa bilemiyorum ki.Ben de kararsizim yani. Bi de şunu bulDuk bakBen inceledim çok kolay sallanıyor çok da hafif. Kesin alicam bunu ben ama göğüs pompasina karar veremedim
Bu daha pahalıdır ama bnm dediğim tarz daha uygun gündüz birkaç kere uyutmak için.Elektrikliler pahalı geliyor bana. Ya kullanmazsam diyorum. Manuel mi alsam o da ise yaramazsa bilemiyorum ki.Ben de kararsizim yani. Bi de şunu bulDuk bak
Güle güle kullanın canım :) ben çok kararsızım normal ufacik bi beşik mi alsam 170 tl falan. Yoksa küçük sallanan geleneksel tahta besiklerden mi yaotirsam oda 130 tl falan ama mutfaga salona vs hemen taşıyabiliyorsun o yararı varBeğendim Can'ım guzel titreşim isik müzik aparatida var
çok güzeller güle güle iysin bebişin inşallah nerden aldın lcw benzettim etiketleriniKızlar oglusumun yeni cicileri :))
Eki Görüntüle 1681280 Eki Görüntüle 1681281 Eki Görüntüle 1681282
çok güzeller güle güle iysin bebişin inşallah nerden aldın lcw benzettim etiketlerini
benimde kızım olcak inşallah ☺ben daha alışvwtişine çıkmadım allah izin verirse bu ayın sonunda yapcamSagol canım çok tesekkur ederim. Daha güzelleri sizin olsun. Evet lcw var, tıfıl var, mini damla var :)
benimde kızım olcak inşallah ☺ben daha alışvwtişine çıkmadım allah izin verirse bu ayın sonunda yapcam
Çok tatlılar canım Pandalara ayrı bayıldım, sağlıkla kullansin miniginKızlar oglusumun yeni cicileri :))
Çok tatlılar canım Pandalara ayrı bayıldım, sağlıkla kullansin minigin
Annesiii çok güzeller. Sağlıkla giysin kuzun. Ben de kurbagaliya bittimKızlar oglusumun yeni cicileri :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?