2016 ŞUBAT ANNELERI BEBİŞLERİNİZE NELER ALDINIZ BAKALIM

Kıyafetleriniz çok cici maşallah. Kutuya bayıldım başka renkleri varmıydı?
sağol canım. Evet bi açık mavi rengi vardı üzerinde kız kulesi deseni vardı. Bir de turuncu yeşil puantiyeli vardı. Kullanılmadığında katlanıp dümdüz oluyor hiç yer kaplamıyor. İnternetten buldum şimdi ;

Lavanta kesesi yapanlar lavantanın içine silikon elyaf karıştırdınız mı.ben organze aldım ve içi gözüküyor acaba 50 tane için kaç kilo lavanta gider

Canım hepsi çok güzel çok tatlı ya :) güle güle kullanırsınız inşallah. bundan sonra aldıkların unisex rengi olsun bence belki sonra oğlun olur onda da kullanırsın :)

Canım hepsi çok güzel çok tatlı ya :) güle güle kullanırsınız inşallah. bundan sonra aldıkların unisex rengi olsun bence belki sonra oğlun olur onda da kullanırsın :)
doğru diyosun canım aslında alışveriş yaparken aklıma geliyor eşime soruyorum mesela yeşil mi pembe mi diye pembeyi beğeniyor, 2. bebek erkek olursa yine alırız diyor. Bundan sonra dediğin gibi renklere dikkat edicem ama
maşallah canım. hepsi birbirinden güzel.. sağlıkla giyir evladına
sağol canım inş. hepimiz sağlıkla kullanırız aldıklarımızı

Nasılsıniz arkadaşlar
IYİYİM çok şükür bir sorunum yok uykularim güzel ağrılarim dakikakilik dinlenince geçiyo . Bebis kilosu 1 hafta geriden geliyo gec döllenme olduğu icin . Birde kalbinde parlaklik vardı inşallah geçer 28 32.haftalarda gecebilir demisti doktor bakalım 24 Kasımda gidecegim inşallah gecmistir sağlıklı bir evlat sahibi olurum.

Inşallah canım Rabbim korusun yavrunu sag salim alırsın inşallah kucağına

Eki Görüntüle 1683995 bunlarda benim oğluşumun cicileri hepsi yikandi utulendi katlandi birkaç eksigimiz kaldı rabbim cumlemize giydirmeyi nasip etsin inşallah ...
canım maşallah hepsi çok güzel güle güle giydir inş
nasıl yıkadın detaylı anlatır mısın hangi program kac drc kac dk dalin sıvı deterjan mı kullandın renklerde akma fılan oluyo mu karısık mı yıkadın

Inşallah canım saol dalin granul sabun kullandım butun kıyafetleri ters cevirip attim narin yıkama özelliği var makinamda 30 derecede yaklasik 30-35 dakika yıkıyor acik renkleri ayri koyu renkleri ayri yikadim renklerinde solma veya akma yaşamadım ve hepsini tersten ütüledim

Çooooooook teşekkür ederim canım Allah razı olsun sağol ben de yakında bu işi halletcem inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…