Kıyafetleriniz çok cici maşallah. Kutuya bayıldım başka renkleri varmıydı?Bu arada anneler dün şok a gitmiştim. Bakın ne buldumHemen cicilerimizi yerleştirdim. Kutu şeklinde olması bana çok kullanışlı geldi fiyatı 9.95
Eki Görüntüle 1681969 Eki Görüntüle 1681970
Sağol cnm bakayım bende yarın.sağol canım. Evet bi açık mavi rengi vardı üzerinde kız kulesi deseni vardı. Bir de turuncu yeşil puantiyeli vardı. Kullanılmadığında katlanıp dümdüz oluyor hiç yer kaplamıyor. İnternetten buldum şimdi ;
Eki Görüntüle 1681974
Çooook güzellerÇıtçıtlı badileri nereden aldınız?Bugün eksikleri belirlemek için cicilerimizi çıkardım. Bakın teyzeleri;
Eki Görüntüle 1681959 Eki Görüntüle 1681961 Eki Görüntüle 1681962 Eki Görüntüle 1681963
bu da toplu hali;
Eki Görüntüle 1681965
Tüm kıyafetlerimiz bunlar ama sanırım daha eksiklerimiz var. Sizce ne almalıyım fikir verirseniz çok sevinirim.
öndeki yanyana 3lü badiler Englishhome. 4 tane LCW var , kedili olanı da butikbebe den almıştımÇooook güzellerÇıtçıtlı badileri nereden aldınız?
Canım hepsi çok güzel çok tatlı ya :) güle güle kullanırsınız inşallah. bundan sonra aldıkların unisex rengi olsun bence belki sonra oğlun olur onda da kullanırsın :)Bugün eksikleri belirlemek için cicilerimizi çıkardım. Bakın teyzeleri;
Eki Görüntüle 1681959 Eki Görüntüle 1681961 Eki Görüntüle 1681962 Eki Görüntüle 1681963
bu da toplu hali;
Eki Görüntüle 1681965
Tüm kıyafetlerimiz bunlar ama sanırım daha eksiklerimiz var. Sizce ne almalıyım fikir verirseniz çok sevinirim.
maşallah canım. hepsi birbirinden güzel.. sağlıkla giyir evladınaBugün eksikleri belirlemek için cicilerimizi çıkardım. Bakın teyzeleri;
bu da toplu hali;
Eki Görüntüle 1681965
doğru diyosun canım aslında alışveriş yaparken aklıma geliyor eşime soruyorum mesela yeşil mi pembe mi diye pembeyi beğeniyor, 2. bebek erkek olursa yine alırız diyor. Bundan sonra dediğin gibi renklere dikkat edicem amaCanım hepsi çok güzel çok tatlı ya :) güle güle kullanırsınız inşallah. bundan sonra aldıkların unisex rengi olsun bence belki sonra oğlun olur onda da kullanırsın :)
sağol canım inş. hepimiz sağlıkla kullanırız aldıklarımızımaşallah canım. hepsi birbirinden güzel.. sağlıkla giyir evladına
IYİYİM çok şükür bir sorunum yok uykularim güzel ağrılarim dakikakilik dinlenince geçiyo . Bebis kilosu 1 hafta geriden geliyo gec döllenme olduğu icin . Birde kalbinde parlaklik vardı inşallah geçer 28 32.haftalarda gecebilir demisti doktor bakalım 24 Kasımda gidecegim inşallah gecmistir sağlıklı bir evlat sahibi olurum.Nasılsıniz arkadaşlar
Inşallah canım Rabbim korusun yavrunu sag salim alırsın inşallah kucağınaIYİYİM çok şükür bir sorunum yok uykularim güzel ağrılarim dakikakilik dinlenince geçiyo . Bebis kilosu 1 hafta geriden geliyo gec döllenme olduğu icin . Birde kalbinde parlaklik vardı inşallah geçer 28 32.haftalarda gecebilir demisti doktor bakalım 24 Kasımda gidecegim inşallah gecmistir sağlıklı bir evlat sahibi olurum.
canım maşallah hepsi çok güzel güle güle giydir inşEki Görüntüle 1683995 bunlarda benim oğluşumun cicileri hepsi yikandi utulendi katlandi birkaç eksigimiz kaldı rabbim cumlemize giydirmeyi nasip etsin inşallah ...
Inşallah canım saol dalin granul sabun kullandım butun kıyafetleri ters cevirip attim narin yıkama özelliği var makinamda 30 derecede yaklasik 30-35 dakika yıkıyor acik renkleri ayri koyu renkleri ayri yikadim renklerinde solma veya akma yaşamadım ve hepsini tersten ütüledimcanım maşallah hepsi çok güzel güle güle giydir inş
nasıl yıkadın detaylı anlatır mısın hangi program kac drc kac dk dalin sıvı deterjan mı kullandın renklerde akma fılan oluyo mu karısık mı yıkadın
Çooooooook teşekkür ederim canım Allah razı olsun sağol ben de yakında bu işi halletcem inşInşallah canım saol dalin granul sabun kullandım butun kıyafetleri ters cevirip attim narin yıkama özelliği var makinamda 30 derecede yaklasik 30-35 dakika yıkıyor acik renkleri ayri koyu renkleri ayri yikadim renklerinde solma veya akma yaşamadım ve hepsini tersten ütüledim
Nedemek canım Rabbim sendende razi olsun aldiklarimi hemen yikadim ki biriktirmek istemedim zorlanmadan parca parca hallettim simdi sira kalanlardaÇooooooook teşekkür ederim canım Allah razı olsun sağol ben de yakında bu işi halletcem inş
Hepsi cok tatli ozeliklr kurbugali olanı çok beğendim. Nerden aldin acabaKızlar oglusumun yeni cicileri :))
Eki Görüntüle 1681280 Eki Görüntüle 1681281 Eki Görüntüle 1681282
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?