Eki Görüntüle 1683995 bunlarda benim oğluşumun cicileri hepsi yikandi utulendi katlandi birkaç eksigimiz kaldı rabbim cumlemize giydirmeyi nasip etsin inşallah ...
Inşallah canım saol dalin granul sabun kullandım butun kıyafetleri ters cevirip attim narin yıkama özelliği var makinamda 30 derecede yaklasik 30-35 dakika yıkıyor acik renkleri ayri koyu renkleri ayri yikadim renklerinde solma veya akma yaşamadım ve hepsini tersten ütüledim
Valla bir sepet yıkadım banada öyle geldi yaa diger yıkamaya ilave durulama yaptım bakalim ne çıkacakGranül olanlar çamaşırın üstünde kalıyor diyen var. Acaba sizdede öle bişey oldu mu ?
Ay canim benmi abartmisim sen mi? Seninkilerin 3te 1 anca var hep 0-3 ay miEki Görüntüle 1683995 bunlarda benim oğluşumun cicileri hepsi yikandi utulendi katlandi birkaç eksigimiz kaldı rabbim cumlemize giydirmeyi nasip etsin inşallah ...
Yok canım hepsi 0-3 ay degil karisikAy canim benmi abartmisim sen mi? Seninkilerin 3te 1 anca var hep 0-3 ay mi
Ben ole bir sorun yaşamadım bence gayet güzelGranül olanlar çamaşırın üstünde kalıyor diyen var. Acaba sizdede öle bişey oldu mu ?
Amin canım inşaallahHepsi çok güzel cnm Allah güle güle giydirmeyi nasip etsin. ☺
Bende aynı şekilde duydum okudumda üzerinde kalmasada sıvı deterjan gibi olmuyormuş ilave durulama gerektiriyormuş almadıysanız sıvı deterjan alın benceGranül olanlar çamaşırın üstünde kalıyor diyen var. Acaba sizdede öle bişey oldu mu ?
Inşallah canımBende yikadim inşallah hayirlisiyla giydirmeyi allah nasip eder
Eki Görüntüle 1683995 bunlarda benim oğluşumun cicileri hepsi yikandi utulendi katlandi birkaç eksigimiz kaldı rabbim cumlemize giydirmeyi nasip etsin inşallah ...
Kızlar Allah sağlıcakla giydirmeyi kullanmayı nasip etsin. inşallah iyi yapmışsınız bende yıkadım 2 gündür ütülenecek bakalımBende yikadim inşallah hayirlisiyla giydirmeyi allah nasip eder
Saol canım inşallah cümlemize nasip etsin rabbimKızlar Allah sağlıcakla giydirmeyi kullanmayı nasip etsin. inşallah iyi yapmışsınız bende yıkadım 2 gündür ütülenecek bakalım
Bende yikadim inşallah hayirlisiyla giydirmeyi allah nasip eder
Bende aynı şekilde duydum okudumda üzerinde kalmasada sıvı deterjan gibi olmuyormuş ilave durulama gerektiriyormuş almadıysanız sıvı deterjan alın bence
ben chicconun bebek bakım setini aldım. İçerisinde ıslak mendil, pişik kremi, şampuan,masaj yağı ve sabun var. Bebek arabamız da chicco kırmızı renk. Bu bakım setinin çanta hediyesi var uyumlu olacak onu kullanırım diye düşünüyorum. Chicconun ürünlerinden de memnun kalanlar olmuş. Ayrıca unibaby nin 12 li ıslak mendilini aldım yenidoğan köpük şampuanı ile birlikte. Sonrasında belki unibaby ile devam ederim bebeğin cildine uygun olursa.Size birşey sormak istiyorum.
bebek bakım ürünü olarak ne alınıyo yani şampuan pişik kremi tamam ama başka alınması gereken ne var? Birde hangi markaları önerirsiniz? Mustela bübchen sebamed nivea vb.
ben chicconun bebek bakım setini aldım. İçerisinde ıslak mendil, pişik kremi, şampuan,masaj yağı ve sabun var. Bebek arabamız da chicco kırmızı renk. Bu bakım setinin çanta hediyesi var uyumlu olacak onu kullanırım diye düşünüyorum. Chicconun ürünlerinden de memnun kalanlar olmuş. Ayrıca unibaby nin 12 li ıslak mendilini aldım yenidoğan köpük şampuanı ile birlikte. Sonrasında belki unibaby ile devam ederim bebeğin cildine uygun olursa.
Sebameb oldukça tavsiye edilmiş. Nivea nın ürünleri hakkında olumsuz yorumlar konuşulmuştu forumda.
teşekkürler canım benim. daha güzelleri sizin olsun. tıfıl dı sanırım.Hepsi cok tatli ozeliklr kurbugali olanı çok beğendim. Nerden aldin acaba
Merhaba canım ben niveanin setini almıştım civilden tavsiye etmişlerdi bakalım kullaninca göreceğimSize birşey sormak istiyorum.
bebek bakım ürünü olarak ne alınıyo yani şampuan pişik kremi tamam ama başka alınması gereken ne var? Birde hangi markaları önerirsiniz? Mustela bübchen sebamed nivea vb.
Merhaba canım ben niveanin setini almıştım civilden tavsiye etmişlerdi bakalım kullaninca göreceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?