2016 ŞUBAT ANNELERI BEBİŞLERİNİZE NELER ALDINIZ BAKALIM

Granül olanlar çamaşırın üstünde kalıyor diyen var. Acaba sizdede öle bişey oldu mu ?

Granül olanlar çamaşırın üstünde kalıyor diyen var. Acaba sizdede öle bişey oldu mu ?
Valla bir sepet yıkadım banada öyle geldi yaa diger yıkamaya ilave durulama yaptım bakalim ne çıkacak

Bende aynı şekilde duydum okudumda üzerinde kalmasada sıvı deterjan gibi olmuyormuş ilave durulama gerektiriyormuş almadıysanız sıvı deterjan alın bence

granül sabundan ben de memnun kalmamıştım. Söylendiği gibi çamaşırda kalıyor. Lastiklerde, dikiş yerlerinde kalıtı bırakıyor. Sıvı en iyisi. Hatta çift durulama ile çok daha iyi. Ben dalin sıvı kullanacağım.

İnşallah canım. Hayırlısıyla bi kucağımıza alsak da giydirsek ☺
Bende yikadim inşallah hayirlisiyla giydirmeyi allah nasip eder

Daha almadım nevresim falan alıcam daha ondan sonra yıkama işine girişicem. O zmn alırım artık.
Bende aynı şekilde duydum okudumda üzerinde kalmasada sıvı deterjan gibi olmuyormuş ilave durulama gerektiriyormuş almadıysanız sıvı deterjan alın bence

Size birşey sormak istiyorum.
bebek bakım ürünü olarak ne alınıyo yani şampuan pişik kremi tamam ama başka alınması gereken ne var? Birde hangi markaları önerirsiniz? Mustela bübchen sebamed nivea vb.

bebek bakım ürünü olarak ne alınıyo yani şampuan pişik kremi tamam ama başka alınması gereken ne var? Birde hangi markaları önerirsiniz? Mustela bübchen sebamed nivea vb.
ben chicconun bebek bakım setini aldım. İçerisinde ıslak mendil, pişik kremi, şampuan,masaj yağı ve sabun var. Bebek arabamız da chicco kırmızı renk. Bu bakım setinin çanta hediyesi var uyumlu olacak onu kullanırım diye düşünüyorum. Chicconun ürünlerinden de memnun kalanlar olmuş. Ayrıca unibaby nin 12 li ıslak mendilini aldım yenidoğan köpük şampuanı ile birlikte. Sonrasında belki unibaby ile devam ederim bebeğin cildine uygun olursa.
Sebameb oldukça tavsiye edilmiş. Nivea nın ürünleri hakkında olumsuz yorumlar konuşulmuştu forumda.

Teşekkür ederim. Cevabınız için. Chicco nun seti burda indirimdeydi civil açıldı yeni ama bitkisel değildir diye almadım. ☺ Islak mendil için bende unıbaby yenidoğan almayı düşünüyorum.

Merhaba canım ben niveanin setini almıştım civilden tavsiye etmişlerdi bakalım kullaninca göreceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…