2016 Şubat Anneleri

Benimde 1.5 yasinda bir kizim var,calismiyorum evdeyiz tum gun,oyun oynuyoruz birseylerle ugrasiyoru ama yinede canimiz sıkılıyor..Cevremizde yok burda,gerci zaten kis geldi ama ne bileyim iste :/

Yok canim ya ayrintiliya girdikten sonra basliycam gelicek hafta gidicem ayrintili ultrasona. Sen basladin mi?
Bir kaç giysi aldım o kadar cnm. Cnm hepsi burada alt değiştirme var sevi bebe sevimli inek bakar mısın sana zahmet bana fikir verirsin

Ayyy keşke yaaa bende bendee :KK43:

ewde olan hamişler şanslı.. karda kışta işe nasıl gidip gelcez.. ewde olsam ne bulsam giyerim ama çalışınca insan tabi bide karnımız büyüynce kıyafetimiz olmadığında yenisini almak zorundayız. ekstra külfet oluyor hakkaten ama yapcak bşy yok... benimde montum olmuyor şimdiden.. kendime bitane hırka aldım güzel en azından şimdilik idare ederim hava çok soğuk olunca da mont alırım ucuz bi tane daha napiim :KK43:
ya evet hamileyken çalışmak çok zor. hem kıyafet olarak büyük sıkıntı büyük masraf hemde kışın mont derdi zor. bende şimdilik bi panço ile idare ediyorum ama kasım aralık ocakta mecburen hamile montu alacağım çok pahallı oluyor onlarda ama hastada olmamak zorundayız mecbur alacağız :(

Bir kaç giysi aldım o kadar cnm. Cnm hepsi burada alt değiştirme var sevi bebe sevimli inek bakar mısın sana zahmet bana fikir verirsin
Bu mu tatlım?

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    5 KB · Görüntüleme: 58
İlaç verdi bitki ilacı cnm ama hiç kullanmadım 4 aya kadar günde 9 kez çıkartıyordum şimdi günde 3 kez cnm Boğazım çok tahriş oldu
Ay bilirim çok zor ya ben kusarken kan bile olmuştu midem tahriş olduğundan doktor normal demişti

Merhabalar kizlar ya bende baya nefes alma problemleri başladı. Üstüne bi de grip gece nefes darlığından uyuyamıyordum zorla uyudum sizde de oluyormu?( üstüne bi de kızımın haraketleri bayağı azaldı tedirgin olmaya başladım artık :KK43:
bende grip oldum ama nefes darlığı henüz başlamadı doktoruna bir danış istersen nefes darlığı için erken sanki :/
ne kadar hissediyordunki.. ben günde 2 en fazla 3 defa hissediyorum hareketlerini az mı çok mu bilmiyorum

Kızlar bu tip pabco kabanlar var. Markafonide geçen kış dolu indirimdeydi ve uygundu da. Bunlardan alırım diyorum. Doğumdan sonra da giyilir gayet şık duruyor. İlgilenenlere fikir olsun.
bu montlar iyiymiş bu senede olur mu acaba

takipteyim

Şimdilik ben de hırka panço gibi şeyler ile idare ediyorum ama bir ay sonra havalar baya soğur diye düşünüyorum. Ben de bu dönemi bitirebilir miyim bilmiyorum ama çalışabildiğim kadar çalışıcam izni doğum sonrası kullanabilmek için. Çalışınca da mont kıyafet almak şart oluyor
aynen iznimi elimden geldiğince doğum sonrasına kullanmak istiyorum bende . inşallah bi aksilik çıkmazda sonuna kadar çalışırım

Elimi ne zaman karnıma koysam bebiş hareketli oluyor.iş yaparken falan da hissediyorum çok hareketli bir bebek bende çok merak ediyorum bnmki gibi olan var mı :KK64:gebe kalmadn önce hiç göbeğim yoktu bu yüzden hareketlerini erken hissettm doktorda bebeğin çok hareketli hissetmn normal demişti o zmanlar acaba neden bu kadar hareketli :KK46:tabi buna seviniyorm ama normal mi diye merak ettm
Aynen benimki de gece gündüz hareketli burda birçok arkadaşta böyle daha önceden konusu geçmişti iyiki böyle çok seviyorum ben kızımın tekmelerini ben doktora geçen gittiğimde sordum çok normal dedi

bende grip oldum ama nefes darlığı henüz başlamadı doktoruna bir danış istersen nefes darlığı için erken sanki :/
ne kadar hissediyordunki.. ben günde 2 en fazla 3 defa hissediyorum hareketlerini az mı çok mu bilmiyorum
Evet tatlım bi de zayıfımdır neden üğle oluyor bilmiyorum yok baya haraketliydi benimki dünden beri azaldı
Ewet cnm ya çok kötü bnm bide geçmek bilmeyen öksürüyüm var astım yüzünden
Allah yardımcın olsun canım annem de 9aya kadar kusmuş sende öğle olmaz inşallah

Back
X