Isim konusunu aslinda esim bana birakti ama bizde yuzde yuz eminim kb ortaligi bir birine katicak sacma bi isim isteyecek simdiden dusununce sinirlerim zipliyorCanım her aksam kavga edıyoruz suandada... Benim hoşlandığım isimlerin hepsine sallıyor kendi taktı arya ya tamam dedim Smdı ben tamam dedim diye başka ısım arıyor her aksam aynı sıkıntı gerçekten bu kadar zor olacagını tahmin etmemıstm
Allah yardımcın olsun canım.. sevmediğin bir isim olacagına Ahmet olsun desen daha iyi olmazmı? Ahmet ismi çok güzel Peygamberimizin ismi.. belki o zaman benavdan vazgeçer sende yanına uygun bir isim seçersin. Çünkü karşılıklı inatlaşırsanız bunun bir çözümü olmaz. Biraz alttan alsan sanki çözülebilir gibi.. Benim ilk oğlumun adı da Ahmet Yusuf..Canım cok ama çok sıkkın :'(
Bir isim bukadar problem olur mu.
kafayı takmış, bana inad ediyor değiştirmiyor bu sacma sapan manyakca ismi. Duyan suratını eksitti. . Bunu bulmesine rağmen bana ne diyip devam ediyor.
Bebegin Adı : benav (isimsiz) demek. Büyük kavgalar oluyor boşanma aşamasına bile geliyoruz ama geri adım atmiyor. Ne olur dua edin inadi kirilsin
Ben sepettekileri çok begendimKızlar Bebek şekeri konsepti arıyorum çok süslü istemiyorum ve sanırım kendim yapıcam.. Bu iki model arasında kaldım
Bende onu çok beğendim ama yapması bayağı zora benziyor yinede denicem :)Ben sepettekileri çok begendim
Aslında ben de pek takmıyordum canım ama etrafımdaki insanlar en başta da eşim korkuttu sürekli soruyolar neden hareket etmiyo 6 ay olmuş etmesi lazım fln diye. Ben de evham yapmaya başladım şimdi
Canım cok ama çok sıkkın :'(
Bir isim bukadar problem olur mu.
kafayı takmış, bana inad ediyor değiştirmiyor bu sacma sapan manyakca ismi. Duyan suratını eksitti. . Bunu bulmesine rağmen bana ne diyip devam ediyor.
Bebegin Adı : benav (isimsiz) demek. Büyük kavgalar oluyor boşanma aşamasına bile geliyoruz ama geri adım atmiyor. Ne olur dua edin inadi kirilsin
Bende onu çok beğendim ama yapması bayağı zora benziyor yinede denicem :)
Banada bazen oluyo sanki rahim degilde rahim yolu gibi yani rahim ağzı filanda olabilir öyle bi kasıntı ki insanı düşünduruyor. Bazın banada oluyo ama uyuyamacak kadar değil. Ama gece benim oğlan ilkkez böyle yaptı sola yatiyorum soldan vuruyo sağa yatiyorum sağdan vuruyo . Bide karabasan mi ne geldi gece uykum hep bölündü ..Kızlar rahim agrısından hala uyuyamadım rahimden daha asagıda tam bacak arası. Sancı gibi 5 dakkada bir giriyor ama uzun sürse dayanamam öyle bir ağrı normalmi bu yaa
muayene 92 tl degil mi... hangi hastane canim... ben ankarada ozele zaten gidiyorum ara ara... ama asil genel olarak zth devlet hast. gidiyorum... ankarada bulent alp aydin akrapol cok sevdigim bi doktor ama ikizler icin yenidogan unitesi yok... magnet diye hast oraya gidiyorum orda da dogum yok... polatlida ikamet ediyorum... burdada dogum yapmak istemem... ama dedigin gibi prof. olunca ucreti biraz fazla oluyor...perinatologlarda fiyat böyle canım. muayene ücreti 400-450 tl. ankarada daha düşük fiyata prof. bulamazsın. hatta bazı operatörler bile kendi yerini açınca 300-350 tl alıyor. prof. için normal kalıyor bu fiyat. ama benim hastanede fiayt gayet makul 92 tl ödüyorum. devlet hasanelerine açıkçası güvenmiyorum. ankarada tıklım tıklım 1-2 defa gittim sonrada tövbe dedim. 3-4 bayan aynı anda odaya alınıyor. alel acele bişi yapıyorlar. tatmin olmadım ben hiç. ayrıntılıyı bilmiyorum tabi.
netten mi aldin canim... uygunmus da... guzelde duruyor... kademeli ve sallaniyor muDaha bugün aldık canım içinde visko yatak ve bebitof alt açma ile birlikte 250 tl ye aldık massimoricco model fotosunu atayım
Kızlar rahim agrısından hala uyuyamadım rahimden daha asagıda tam bacak arası. Sancı gibi 5 dakkada bir giriyor ama uzun sürse dayanamam öyle bir ağrı normalmi bu yaa
Kızlar Bebek şekeri konsepti arıyorum çok süslü istemiyorum ve sanırım kendim yapıcam.. Bu iki model arasında kaldım
Diğeride tatlı bunu yapmak zorsa diğeride olurBende onu çok beğendim ama yapması bayağı zora benziyor yinede denicem :)
Ben de 3 kilo aldım 67 oldum ama hızlı aldım bundan sonra dikkat etmem gerekiyor sanırımKilolar nasil sizde kizlar?
Canim uzme kendini bi ark.imin esi de cok inatciydi ama 8.ayda geri adim atti birden. Sen bebegini onun yaninda bile istedigin isimle sev ismini duyunca tekme atti falan deHamilemiyim degilmiyim kimsenin umurunda değil. deli gibi agladim hastalandim ama yine de geri adim atmiyor. . Tatlı dille söylüyorum kavga ile söylüyorum tık yok.
koru hastanesi. yenidoğan ünitesi var. ben güveniyorum hastaneye. sincan ve çukurambarda var koru h. ama ben eryamanda oturduğum için sincana gidiyorum. diğeri çok uzak. çukurambardaki daha pahalıymış fiyatı bilmiyorum tabi.muayene 92 tl degil mi... hangi hastane canim... ben ankarada ozele zaten gidiyorum ara ara... ama asil genel olarak zth devlet hast. gidiyorum... ankarada bulent alp aydin akrapol cok sevdigim bi doktor ama ikizler icin yenidogan unitesi yok... magnet diye hast oraya gidiyorum orda da dogum yok... polatlida ikamet ediyorum... burdada dogum yapmak istemem... ama dedigin gibi prof. olunca ucreti biraz fazla oluyor...
Ben de 3 kilo aldım 67 oldum ama hızlı aldım bundan sonra dikkat etmem gerekiyor sanırım
Tatlim bize artik 3kilo az geliyoBen de 3 kilo aldım 67 oldum ama hızlı aldım bundan sonra dikkat etmem gerekiyor sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?