- 7 Nisan 2015
- 3.750
- 2.777
- 333
Baby2go lirica aldik biz.Kızlar travel sistem bebek arabası alanlar ne aldi. :)
Travel değil ama bizde bu modeli aldık pierre cardininKızlar travel system bebek arabalarının oto koltukları isofix bazaya bağlanabiliyor mu??????
Sizin aldıklarınız bağlanıyor mu? Ya da bağlanabilen bildiğiniz marka var mı?
Haklısın canım normal olup bebeği riske atmak istemiyorm.biliyorm kesin kendimi kasarım.sağol bnce de en iyi bağışıklığı anne sütünden alır inşallahKuzenimin esi normal yapti cocugu surekli hasta. Ben sezaryen oldum masallah kizim cok fazla hastalanmaz hatta hastaligi hafifce atlatirken bize gecer biz yatak dosek yatariz tabi ki normal dogum en iyisi ama olmayinca olmuyor bagisikligin daha cok annenin bagisikligi ve cocuga ne kadar sut verdigiyle ilgili bence
Ben gaviscon içiyorum canım hergün değil ama arada yanmam oluyor.doktorm hiçbir zararı yok için rahat olsn dediHer birinize ayri ayri selamlar sevgiler guzel annelermide yanmalarim var bu aralar cok.ne onerirsiniz.gaviscon surup var ama hemen baslamak istemedim.soylenenlere bakilirsa benim biraz erken basladi.simdiden ilaci tek care gormemek adina dogal yollarla nasil gecer bu yangi fikirlerinizi paylasirsaniz sevinirim
Kızlar bel ağrılarınız ne durumda benim bazen çook ağrıyor yattığım yerden belimi tutarak kalkıyorum
Bu akşam bir süre ağrıdı benim de...şimdi böyleyse ilerde ne olur bilmiyorum.hamile destek korsesi alıcam sanırım,biraz daha geçsin de...bir de taş gibi sımsıkı oluyor arada.sürekli tuvalete taşınıyorum.Kızlar bel ağrılarınız ne durumda benim bazen çook ağrıyor yattığım yerden belimi tutarak kalkıyorum
Kıxlar merhaba. Bebeklerimiz nasıl duruyor? Son 3 kontrolde dr bana hep ters duruyor hatta oturuyor dedi myle aklıma geldi şimdi sizlere sorayım dedim bu bebekler dönmüyor mu ya :& bildiğim kadarıyla önemli olan 36. Haftadaki pozisyonu ama dr her kontrolde böle dedikçe kıllanıyorum zaten kızım :'(
kaç saat gideckesin canım ? bende oy için memlekete gidicem ama korkuyorumMemleketimdeyim, anacığıma kavuştumtatili bu yüzden çok seviyorum, oy için Sivas'a dönücem gerçi ama olsun bikaç gün bile harika:) gurbet çok zor anama, babama, kardeşime dayanamıyorum, doğumda yanıma gelip epey kalacaklar Allah'ın izniyle o günleri iple çekiyorum hala baba ocağından ayrılmaya alışamadım hep ağlıyorum
Gene de canları sağolsun Rabbim acılarını göstermesin büyüklerimize hayırlı uzun ömür versinhayattayken ana babamızın kıymetini bilelim inş
canım annem bisürü örgü örmüşhediye almış Yasemin Ela prensese Allah eksikliklerini göstermesin
Canım benim de çoğunlukla yüz üstü yatıyor.
bizimki dönmüyor. 5. ayda bir ters döndü bidaha düzelmedi. dün yine kafası aşağıodaydı.Kıxlar merhaba. Bebeklerimiz nasıl duruyor? Son 3 kontrolde dr bana hep ters duruyor hatta oturuyor dedi myle aklıma geldi şimdi sizlere sorayım dedim bu bebekler dönmüyor mu ya :& bildiğim kadarıyla önemli olan 36. Haftadaki pozisyonu ama dr her kontrolde böle dedikçe kıllanıyorum zaten kızım :'(
Sagol canHaklısın canım normal olup bebeği riske atmak istemiyorm.biliyorm kesin kendimi kasarım.sağol bnce de en iyi bağışıklığı anne sütünden alır inşallah
Ben gaviscon içiyorum canım hergün değil ama arada yanmam oluyor.doktorm hiçbir zararı yok için rahat olsn dedi
Cok sagol canimHaklısın canım normal olup bebeği riske atmak istemiyorm.biliyorm kesin kendimi kasarım.sağol bnce de en iyi bağışıklığı anne sütünden alır inşallah
Ben gaviscon içiyorum canım hergün değil ama arada yanmam oluyor.doktorm hiçbir zararı yok için rahat olsn dedi
Benim de bas asagi donmus doktora sordum asagida olunca tehlike var mi diye yok dedi sıkıntı yok musKıxlar merhaba. Bebeklerimiz nasıl duruyor? Son 3 kontrolde dr bana hep ters duruyor hatta oturuyor dedi myle aklıma geldi şimdi sizlere sorayım dedim bu bebekler dönmüyor mu ya :& bildiğim kadarıyla önemli olan 36. Haftadaki pozisyonu ama dr her kontrolde böle dedikçe kıllanıyorum zaten kızım :'(
Casual cadillac travel sistem bebek arabası aldık canımKızlar travel sistem bebek arabası alanlar ne aldi. :)
Ooo hiç sormaKızlar bel ağrılarınız ne durumda benim bazen çook ağrıyor yattığım yerden belimi tutarak kalkıyorum
kaç saat gideckesin canım ? bende oy için memlekete gidicem ama korkuyorum
Kizlar yarin saglik ocagi acikmidir, ikinci tetenoz asimi olmam lazimda :/
Valla benimde ilk dozumu olmam gerekiyordu ama hemşire kapalı dedi aşıda yokmuş haftaya cumaya kaldı 25.haftamda olcam ilk dozu sinir oldumKizlar yarin saglik ocagi acikmidir, ikinci tetenoz asimi olmam lazimda :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?