2016 Şubat Anneleri

Arkadaşlar bebegen diye bir site var. Hiç alis veriş yapan oldu mu?

Evet sürekli takipteyim tansiyonu günde 3 defa ölçüyorum. Ama doktor 1 ay sonra çağırdı çok geç değil mi önemsemiyor mu anlayamadım.
önemsemediğini düşünüyorsan birde başka dr. a görün istersen. belkide risk görmedi dr. tansiyonla ilgili hangi bölüm bilmiyorum illede kadın doğumcu şart değil. uzmanı neyse birde ona görün

Bebegi sarip sarmalariz zaten degil mi hastane odalarinin serin olmayacagini dusundum ben de.o yuzden kendime aldigim gecelik ve pijama da penye.sorun olmaz saniyorum cook tesekkurler guzrl anne

Kesinlikle katiliyorum cok haklisin ama malesef dusuncesizce konusuyorlar.isin ilgin yani ise kendileri de cocuk sabibi boyle laflar ednlerin..kulaklarimizi tikasak iyi olacak

Cok sagol canim fikir oldu bize de soyledinlerin

canım çalışmak istemıyor öylece işlerime bakıyorum onlar bana masa başında olunca belim çok ağrıyor
15 dk kalkıyorum biraz yürüyüp geri geliyorum poooooffffffff
benim oğluş ses vermeye başladı hamd olsun tabi çok olmasa da :) elhamdullillah

Arkadaslar yürürken karnım in yanlarina kramp giriyor dinlenince geçiyor. Bn gibi olan var mı ilk doğum sezeryan di bundan olabilir mi acaba

benımde gebelık skıntılı gectı dusuk rıskım vardı gectı dedı dr muz.... ne bıleyım hemen herseyı almak ıstemıyorum ben bıde arastıırp almak ıstıyorum cunku yuruyus yapamıyorum bu konuda tembelım allaha sukur kılo problemım yok...

Uzulme canım bende aynıyım. Senden tahmınen bır hafta kadar gerıdeyım

gecmıs olsun canım

proteın atımını doktorun sureklı takıp edıyordur zaten. Proteın atımı yoksa sımdılık korkma stres daha cok yukseltı. Tansıyonun gebelıkden once de varmıydı. Ne zaman basladı bu yukseklık. Vucudunda sısmeler var mı?

Kuzenimin esi normal yapti cocugu surekli hasta. Ben sezaryen oldum masallah kizim cok fazla hastalanmaz hatta hastaligi hafifce atlatirken bize gecer biz yatak dosek yatariz tabi ki normal dogum en iyisi ama olmayinca olmuyor bagisikligin daha cok annenin bagisikligi ve cocuga ne kadar sut verdigiyle ilgili bence

Her birinize ayri ayri selamlar sevgiler guzel anneler mide yanmalarim var bu aralar cok.ne onerirsiniz.gaviscon surup var ama hemen baslamak istemedim.soylenenlere bakilirsa benim biraz erken basladi.simdiden ilaci tek care gormemek adina dogal yollarla nasil gecer bu yangi fikirlerinizi paylasirsaniz sevinirim

Mesaı bıttı ama bende bıttım Ikı gundur 12 saat calısıyorum ayaklarım hep sıstı. Bır de calıstıgım yerde su anda 200kusur kısı var acık ofıs. Bugun tatıl dıye havalandırma da kapalıydı, pencere de olmayınca nefes alamadık ıcerıde. Keske rahat bır ısım olsaydı ama yok malesef

Canım benimde zaman zaman hatta yemek yiyemeyecek kadar çok mide yanmam oluyor geçenlerde yeşil ekşi elma yedim rastgele ve mide yanmamı bıçak gibi kesti Allaha şükür bi dene istersen

Memleketimdeyim, anacığıma kavuştum tatili bu yüzden çok seviyorum, oy için Sivas'a dönücem gerçi ama olsun bikaç gün bile harika:) gurbet çok zor anama, babama, kardeşime dayanamıyorum, doğumda yanıma gelip epey kalacaklar Allah'ın izniyle o günleri iple çekiyorum hala baba ocağından ayrılmaya alışamadım hep ağlıyorum
Gene de canları sağolsun Rabbim acılarını göstermesin büyüklerimize hayırlı uzun ömür versin hayattayken ana babamızın kıymetini bilelim inş
canım annem bisürü örgü örmüşhediye almış Yasemin Ela prensese Allah eksikliklerini göstermesin

Canım benimde zaman zaman hatta yemek yiyemeyecek kadar çok mide yanmam oluyor geçenlerde yeşil ekşi elma yedim rastgele ve mide yanmamı bıçak gibi kesti Allaha şükür bi dene istersen
Elmayi duymustum yiyorum ama yesil eksi hic yememistim.hemen deneyecegim cok saol canim

Mide kramplarindan dolayi acile gittim dayanamayip. Parol serum taktilar kucuk sisede. Hamile oldugumu birkac kere soyledim sakincasinin olmadigini soyledi doktor. Ama korkuyorum yine de ya ogluma birsey olursa diye Allah korusun
Hamilelerde güvenle kullanılan nadir ilaçtır rahat olsun için geçmiş olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…