- 7 Nisan 2015
- 3.750
- 2.777
- 333
Arkadaşlar bebegen diye bir site var. Hiç alis veriş yapan oldu mu?
önemsemediğini düşünüyorsan birde başka dr. a görün istersen. belkide risk görmedi dr. tansiyonla ilgili hangi bölüm bilmiyorum illede kadın doğumcu şart değil. uzmanı neyse birde ona görünEvet sürekli takipteyim tansiyonu günde 3 defa ölçüyorum. Ama doktor 1 ay sonra çağırdı çok geç değil mi önemsemiyor mu anlayamadım.
Bebegi sarip sarmalariz zaten degil miben 2015 şubat annesiyim takımları normal aldım zaten battaniyeye sarılıyor ve iç gömlek ve zıbın giydiriliyor. hastanelerin ısısı ayarlı oluyo bebek odasında. kendi odanı kendin ayarlayabiliyorsun bazı hastanelerde. doğumunuz kolay olsun temennisiyle
Kesinlikle katiliyorum cok haklisin ama malesef dusuncesizce konusuyorlar.isin ilgin yani ise kendileri de cocuk sabibi boyle laflar ednlerin..kulaklarimizi tikasak iyi olacakKilo alsan sıkıntı almasan sıkıntı keşke şu konuşanların ağzı torba olsa da büzsekbnde aldım canım ama boyum uzun olduğundan belli etmiyorm hemen bebek beslenmiyor mu diyorlar.bu denir mi ya hamile olana
Cok sagol canim fikir oldu bize de soyledinlerinbenimkide penye canım. öyle çok kalın değil. ama sabahlık dediğimiz kısmı çok rahat. o penye değil daha farklı bir kumaşı var. ve çok rahat. mesela dışarıdada giyilecek bişi aslında. ben şimdiden evde giyiyorum çok rahat. merkezi sistem kaloriferleri şimdilik belli saatlerde yakıyorlar. üşüyünce heemn alıyorum üstüme.
Uzulme canım bende aynıyım. Senden tahmınen bır hafta kadar gerıdeyımGünaydın canlar
uykusuzluk dahası uyuyamama başlamış hepimizde. Yatak batıyor belim sanki boşlukta sızlıyor saga sola dönerken kasıklarım ağrıyor ve sık sık wc gitmek için uyaniyorum.
Bende hala oğlumu çok hissedememeden yana hüzünlüyümcogunuzun babasi bile hissederken biz günde bir kere o da çok kısa süreli. ya tembel ya keyfine düşkün yada ben bi halt anlamıyorum
gecmıs olsun canımtansiyon ilacı kullanıyorum ona rağmen 13.5-9.5 civarına çıkıyor. kullanmadan önce en yüksek 15-11 gördüm. zaten şuan un içeren herşeyi bıraktım ve hiçbirşeye tuz koymuyorum. En zor da ekmeksizlik oluyor ama doktorum az demiyorum hiç diyorum deyince mecbur katlanıyorum. sürekli et süt yoğurt yemeye başladım içim almıyor artık midem bozulmaya başladı hepsi de moral bozuyor işte
Kuzenimin esi normal yapti cocugu surekli hasta. Ben sezaryen oldum masallah kizim cok fazla hastalanmaz hatta hastaligi hafifce atlatirken bize gecer biz yatak dosek yatariz tabi ki normal dogum en iyisi ama olmayinca olmuyor bagisikligin daha cok annenin bagisikligi ve cocuga ne kadar sut verdigiyle ilgili bencebilmiyorum günlük süt yumurta et ve meyve yemeye çalışıyorm diğerleri değişiyor.
Canım bide tecrübelisin sen sezaryen doğum bebek için çok mu riskli.ilerde enfeksiyon kapıyormuş bağışıklığı düşük oluyormuş.senin ilk normaldi galiba.ben sezaryene karar verdimde dün bi arkadaş öyle söyledi
Canım benimde zaman zaman hatta yemek yiyemeyecek kadar çok mide yanmam oluyor geçenlerde yeşil ekşi elma yedim rastgele ve mide yanmamı bıçak gibi kesti Allaha şükür bi dene istersenHer birinize ayri ayri selamlar sevgiler guzel annelermide yanmalarim var bu aralar cok.ne onerirsiniz.gaviscon surup var ama hemen baslamak istemedim.soylenenlere bakilirsa benim biraz erken basladi.simdiden ilaci tek care gormemek adina dogal yollarla nasil gecer bu yangi fikirlerinizi paylasirsaniz sevinirim
Elmayi duymustum yiyorum ama yesil eksi hic yememistim.hemen deneyecegim cok saol canimCanım benimde zaman zaman hatta yemek yiyemeyecek kadar çok mide yanmam oluyor geçenlerde yeşil ekşi elma yedim rastgele ve mide yanmamı bıçak gibi kesti Allaha şükür bi dene istersen
Özellikle yeşil ekşi olcek inşallahh fayda ederde rahatlarsınElmayi duymustum yiyorum ama yesil eksi hic yememistim.hemen deneyecegim cok saol canim
Hamilelerde güvenle kullanılan nadir ilaçtır rahat olsun için geçmiş olsun canımMide kramplarindan dolayi acile gittim dayanamayip. Parol serum taktilar kucuk sisede. Hamile oldugumu birkac kere soyledim sakincasinin olmadigini soyledi doktor. Ama korkuyorum yine de ya ogluma birsey olursa diye Allah korusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?