- 26 Şubat 2015
- 1.223
- 878
- 123
tansiyon ilacı kullanıyorum ona rağmen 13.5-9.5 civarına çıkıyor. kullanmadan önce en yüksek 15-11 gördüm. zaten şuan un içeren herşeyi bıraktım ve hiçbirşeye tuz koymuyorum. En zor da ekmeksizlik oluyor ama doktorum az demiyorum hiç diyorum deyince mecbur katlanıyorum. sürekli et süt yoğurt yemeye başladım içim almıyor artık midem bozulmaya başladı hepsi de moral bozuyor işteHiç kafana takma aynı sorun bende de var Can'ım çift taraflı çentikleşmeden dolaylı. Hemen herşey preeklampsi olcak diye birşey yok elinden geldiğince dinlen su iç ve tuzsuz ye doktorum bana öyle söyledi. Senin tansiyon kaç çıkıyo?
canım sakin ol. illede gebelik zehirlenmesi olacak diye bişi yok. hem çoğu gitti zaten. Allah korusun senin ve bebğin tehlikede olsa dr. zaten bişi yapardı. ama tabi takipte ol sürekli.tansiyon ilacı kullanıyorum ona rağmen 13.5-9.5 civarına çıkıyor. kullanmadan önce en yüksek 15-11 gördüm. zaten şuan un içeren herşeyi bıraktım ve hiçbirşeye tuz koymuyorum. En zor da ekmeksizlik oluyor ama doktorum az demiyorum hiç diyorum deyince mecbur katlanıyorum. sürekli et süt yoğurt yemeye başladım içim almıyor artık midem bozulmaya başladı hepsi de moral bozuyor işte
Bir de doktor bebeğin gelişimine baktı 23+3 deydim kilosu 535 çıktı iyi gelişimi dedi ama burda yazışan arkadaşlara bakıyorum onlara göre çok az geldi benimki acaba kafama takmayayaım diye mi bir şey demedi diye düşünüyorum.Hiç kafana takma aynı sorun bende de var Can'ım çift taraflı çentikleşmeden dolaylı. Hemen herşey preeklampsi olcak diye birşey yok elinden geldiğince dinlen su iç ve tuzsuz ye doktorum bana öyle söyledi. Senin tansiyon kaç çıkıyo?
tansiyon ilacı kullanıyorum ona rağmen 13.5-9.5 civarına çıkıyor. kullanmadan önce en yüksek 15-11 gördüm. zaten şuan un içeren herşeyi bıraktım ve hiçbirşeye tuz koymuyorum. En zor da ekmeksizlik oluyor ama doktorum az demiyorum hiç diyorum deyince mecbur katlanıyorum. sürekli et süt yoğurt yemeye başladım içim almıyor artık midem bozulmaya başladı hepsi de moral bozuyor işte
Evet sürekli takipteyim tansiyonu günde 3 defa ölçüyorum. Ama doktor 1 ay sonra çağırdı çok geç değil mi önemsemiyor mu anlayamadım.canım sakin ol. illede gebelik zehirlenmesi olacak diye bişi yok. hem çoğu gitti zaten. Allah korusun senin ve bebğin tehlikede olsa dr. zaten bişi yapardı. ama tabi takipte ol sürekli.
Bir de doktor bebeğin gelişimine baktı 23+3 deydim kilosu 535 çıktı iyi gelişimi dedi ama burda yazışan arkadaşlara bakıyorum onlara göre çok az geldi benimki acaba kafama takmayayaım diye mi bir şey demedi diye düşünüyorum.
İnşallah canım ya dua etmekten başka elimizden bir şey gelmiyor. Günler bir an önce geçsin istiyorum.Anladım Canım ilacını ihmal etme bende içiyorum yüksek seyretmesin diye ama dediğim gibi herşey olacağına varır bende çok evham yaptım ama morel bozmaktan başka hiç bir işe yaramıyo ve herşeyin başı morel Bebek'te etkileniyormuş. Üzme canını bana hatta doktor erken bile alabiliriz dedi ilk Zaman senin gibiydim ama şuan takmıyorum çünkü Allah bilir en güzelini tevekkül et. İnşallah hayırlı bir şekilde bebeklerimizi kucağımıza alıcaz :)
Benim de midem kötü olunca. Zorla da olsa bişeyler yiyorum. Bana yemek yemek iyi geliyor.Anneler bugun sabahtan beri mideme kramplar giriyor. Korkudan dogru duzgun birsey yiyemiyorum Ne iyi gelir fikriniz var mi? Ilacim da yok mide icin
Ayy o basur memesinden dun bende farkettim.kendimde cok canim sıkıldı mahvediyo insani bende baharati kestim ve su iciyorum ve tuvaletimi tutmuyorum yoksa yandimkabızlık ve basur sorunumu aşırı meyve ve su ile çözdüm çok şükür, o basur memesi gibi olan şey ufacıcık oldu
bi arkadaş da daha vardı o sorun ona dikkat etsin bi de baharatlı tuzlu bi çok şeyi bıraktım, elhamdulillah düzeldi ilaç almaya gerek kalmadan
Ayy o basur memesinden dun bende farkettim.kendimde cok canim sıkıldı mahvediyo insani bende baharati kestim ve su iciyorum ve tuvaletimi tutmuyorum yoksa yandim
Evet ayniymis canim.seninki de çok guzel olmus. hayirlisiyla dagitsakAa bnm şeker süsümden:) eke fotoğraf koydum bence gayet güzel olmuş cnm kolay gelsin
Nerde indirimde cnm? Foto atar mısın, kalın mı nasıl?
Bizimki sınırda çok şükür. Diyetle duzelir inşallah. Kötü şeyler düşünüp stres yapmak istemiyorum. Elimizden geleni yapıcaz. Gerisi zaten Rabbimin elinde. Allah kucagimiza sağlıkla vaktinde almayi nasip etsin yavrularimiziSuyun fazla olması sıkıntılı bir durum malesef arkadaşlar. Bir arkadasim bu yüzden hastanede yatarak geçiriyor hamileliği.Hatta gecenlerde risk alarak enjektör le yarım litre su aldılar kesesinden.
Eken doğum riski oluşturuyor.
Canim boyu onemli.. kilosu o kadar onemli degil bebekten bebege farklilik gosterir cunkuBir de doktor bebeğin gelişimine baktı 23+3 deydim kilosu 535 çıktı iyi gelişimi dedi ama burda yazışan arkadaşlara bakıyorum onlara göre çok az geldi benimki acaba kafama takmayayaım diye mi bir şey demedi diye düşünüyorum.
Bir de doktor bebeğin gelişimine baktı 23+3 deydim kilosu 535 çıktı iyi gelişimi dedi ama burda yazışan arkadaşlara bakıyorum onlara göre çok az geldi benimki acaba kafama takmayayaım diye mi bir şey demedi diye düşünüyorum.
idara tam kan sonucum çıkmış.
idrarda keton ve bolca lökosit var. iyiki istemiş dr. enfeksiyon var demekki. bolca su içmeliyim.
açlık glikoz 77
1 saat sonra 142 bununda sınır değeri 130 :) yani sanırım diyet yapmam gerek. neyse dr. daha iyi yorumlar. çokta yüksek değil aslında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?