2016 Şubat Anneleri

Normal bi beşik alırsam zaten bi şifonyer almam lazım çünkü benim gardrobumda yer yok, ona ayrı almam lazım, kararsız kaldım ya yatak odamı da çok tıkıştırmak istemiyorum aslında

Normal bi beşik alırsam zaten bi şifonyer almam lazım çünkü benim gardrobumda yer yok, ona ayrı almam lazım, kararsız kaldım ya yatak odamı da çok tıkıştırmak istemiyorum aslında
Bende senle ayni şeyleri yaşıyorum canım. bende taşınacak gibiyim.o yüzden sadece küçük bir beşik alacağım. yanina da uzun ince gardrop koyacagim.odam dar olmasini istemiyorum

gunaydın canlar yaz bıttı ama benım yogunluk bıtmedı gele gıdenden bakamıyorum cok fazla benım kızım olacak inşallah ve ben hala kasıklara yakın hıssedıyorum hala benım gıbı olan varmı acaba dr sorun yok dedı ama ben yınede korkuyorum sızlerdende varı benım gıbı olan

Kizlar grip oluyorm bogazlarmda agriyor. napcaz simdi

Canim sancin olmayinca suni sanci veriyorlar suni sanciyi bi kac saatten sonra vermiyorlar bebege zarar veriyor diye
Yok sanci oldugu halde iki gun doguramayanlari cok duydum.. yurt disinda cok gozlemleniyor ozellikle, normal doguma zorluyolar bayanlari, bebegin kalp atislarinda bir yavaslama sezerlerse sezeryana aliyorlar.

Bende senle ayni şeyleri yaşıyorum canım. bende taşınacak gibiyim.o yüzden sadece küçük bir beşik alacağım. yanina da uzun ince gardrop koyacagim.odam dar olmasini istemiyorum
peki canm küçük bir beşik derken anne yanı mı düşünüyorsun yoksa başka mı? birde bu anne yanı beşiği tutumlu anne isimli sitede falan satanlar var, ordan almak sence nasıl olur?
Kizlar grip oluyorm bogazlarmda agriyor. napcaz simdi
canım bol bol limonlu ıhlamur iç, boğazlarını sıcak tut, geçmiş olsun

Sağolasın canım. Tansiyonu 24. haftada rastgele farkettim o gün kafam bir tuhaftı yine düştü sandım bir ölçtüm yüksek. sonra bir kaç gün takip ettim hep yüksek. Doktora gittim. diyet verdi tuz ve un hiç yok aynı zamanda tansiyon ilacına da başladım. 2 gün diyet yaptım 1.7 kilo verdim. görünürde haifif ellerde şişlik görünüyordu bariz bir şişlik yoktu. ama 1.7 kilo gittiğine göre yine de varmış herhalde ödem. Bir de tansiyon farketmeden önceki son bir haftada günde 300 gr kadar alıyordum çok yemememe rağmen. neden diye kızmaya başlamıştım. tansiyon da çıkına korktum işte bende. Sende de aynı sıkıntılar mı var?

Yeşil elma iyi geliyor. Bir de yanma başlayınca sadece 2 yudum süt (ama çok souk olmasın.) iyi geliyor.

Merhaba anneler Detaylı ultrasondan geldik herşey yolunda çok şükür bi sorun yok kızım çok iyi doktor çok hareketli olduğunu söyledi normalde bu kadar görüntü iyi olmaz uslu durmaya başladı dedi doktor poz veriyo kızım Ama tartıya çıkınca şok oldum 58 kilo olmuşum çok kilo almışın dikkat etmen lazım dedi ama ekmek yemeden asla doymuyorum nasıl olacak bilemedim

ben de aynı hissediyorum canım. bende sormuştum bu soruyu bir çok kişi aynı hissediyor . normal bir durum herhalde

kızlar burda bı arkadas vardı adını unuttum o da vagi hex kullanıyordu. ben kullandım da hıc bı ıse yramadı akıntım hala devam edıyo randevuma da ıkı hafta var . nıye fayda etmedı bu ılac ya ay rahatsız oluyorum ıkı dk nın bırı ıc camasırı degısıyorum :/

Kızlar markafonide sık montlar diye indirime girmis panco kabanlar dan bize uygun olanlar var gerçi epey tükenmiş. İlgilenenlere duyurulur

Ahh canim 58 de kilo mu diyorum artik.eskiden gordugum gorecegim en fazla kiloydu oysa.su an 65.5 goruyorum tartida.sonrasi icin ise hic bir fikrim yok.ben asiri kilo aldim.bi tek benim bu durumda olan gibi geliyor. Keske sana moral verebilseydim

Kizlar tahlil yaptirmistim TSH 4,1 cikti doktor yuksek dedi ama ilac falan da vermedi netten okudum icim karardi bebege cok kötü etkileri varmis bu degerlerde olup ilac kullanmayan var mi aranizda

Kizlar tahlil yaptirmistim TSH 4,1 cikti doktor yuksek dedi ama ilac falan da vermedi netten okudum icim karardi bebege cok kötü etkileri varmis bu degerlerde olup ilac kullanmayan var mi aranizda
Benim 3 çıkmıştı ve Dr 22 haftalık gebeliğe göre fazla dedi ilaç verdi. İlk aylarda da 6 ya yükselmişti ve ilaç bitince kullanmayı kesmiştim şuan tekrar kullanıyorum. Sizde tekrar görünün Dr. derim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…