Normal bi beşik alırsam zaten bi şifonyer almam lazım çünkü benim gardrobumda yer yok, ona ayrı almam lazım, kararsız kaldım ya yatak odamı da çok tıkıştırmak istemiyorum aslındaCanım geçmiş olsun
Bence bi tane normal sade beyaz beşik al, uzun süreli kullanırsın, taşınsan bile yanına bi şifonyer alırsın yeter, illa oda takımına gerek yok, ya da çok istersen ilerde gene şifonyer ve gardırop ile kombin yaparsın
sağ ol canım inşallah kolay geçer :)Şimdiden hayırlı yolculuklar o zaman:)
Bende senle ayni şeyleri yaşıyorum canım. bende taşınacak gibiyim.o yüzden sadece küçük bir beşik alacağım. yanina da uzun ince gardrop koyacagim.odam dar olmasini istemiyorumNormal bi beşik alırsam zaten bi şifonyer almam lazım çünkü benim gardrobumda yer yok, ona ayrı almam lazım, kararsız kaldım ya yatak odamı da çok tıkıştırmak istemiyorum aslında
Yok sanci oldugu halde iki gun doguramayanlari cok duydum.. yurt disinda cok gozlemleniyor ozellikle, normal doguma zorluyolar bayanlari, bebegin kalp atislarinda bir yavaslama sezerlerse sezeryana aliyorlar.Canim sancin olmayinca suni sanci veriyorlar suni sanciyi bi kac saatten sonra vermiyorlar bebege zarar veriyor diye
peki canm küçük bir beşik derken anne yanı mı düşünüyorsun yoksa başka mı? birde bu anne yanı beşiği tutumlu anne isimli sitede falan satanlar var, ordan almak sence nasıl olur?Bende senle ayni şeyleri yaşıyorum canım. bende taşınacak gibiyim.o yüzden sadece küçük bir beşik alacağım. yanina da uzun ince gardrop koyacagim.odam dar olmasini istemiyorum
canım bol bol limonlu ıhlamur iç, boğazlarını sıcak tut, geçmiş olsunKizlar grip oluyorm bogazlarmda agriyor.napcaz simdi
Sağolasın canım. Tansiyonu 24. haftada rastgele farkettim o gün kafam bir tuhaftı yine düştü sandım bir ölçtüm yüksek. sonra bir kaç gün takip ettim hep yüksek. Doktora gittim. diyet verdi tuz ve un hiç yok aynı zamanda tansiyon ilacına da başladım. 2 gün diyet yaptım 1.7 kilo verdim. görünürde haifif ellerde şişlik görünüyordu bariz bir şişlik yoktu. ama 1.7 kilo gittiğine göre yine de varmış herhalde ödem. Bir de tansiyon farketmeden önceki son bir haftada günde 300 gr kadar alıyordum çok yemememe rağmen. neden diye kızmaya başlamıştım. tansiyon da çıkına korktum işte bende. Sende de aynı sıkıntılar mı var?gecmıs olsun canım
proteın atımını doktorun sureklı takıp edıyordur zaten. Proteın atımı yoksa sımdılık korkma stres daha cok yukseltı. Tansıyonun gebelıkden once de varmıydı. Ne zaman basladı bu yukseklık. Vucudunda sısmeler var mı?
Yeşil elma iyi geliyor. Bir de yanma başlayınca sadece 2 yudum süt (ama çok souk olmasın.) iyi geliyor.Her birinize ayri ayri selamlar sevgiler guzel annelermide yanmalarim var bu aralar cok.ne onerirsiniz.gaviscon surup var ama hemen baslamak istemedim.soylenenlere bakilirsa benim biraz erken basladi.simdiden ilaci tek care gormemek adina dogal yollarla nasil gecer bu yangi fikirlerinizi paylasirsaniz sevinirim
Tesekkur ederim cok canim.insallah gecer deneyecegimYeşil elma iyi geliyor. Bir de yanma başlayınca sadece 2 yudum süt (ama çok souk olmasın.) iyi geliyor.
Ahh canim 58 de kilo mu diyorum artik.eskiden gordugum gorecegim en fazla kiloydu oysa.su an 65.5 goruyorum tartida.sonrasi icin ise hic bir fikrim yok.ben asiri kilo aldim.bi tek benim bu durumda olan gibi geliyor. Keske sana moral verebilseydimMerhaba annelerDetaylı ultrasondan geldik herşey yolunda çok şükür bi sorun yok kızım çok iyi doktor çok hareketli olduğunu söyledi normalde bu kadar görüntü iyi olmaz uslu durmaya başladı dedi doktor poz veriyo kızım Ama tartıya çıkınca şok oldum 58 kilo olmuşum çok kilo almışın dikkat etmen lazım dedi ama ekmek yemeden asla doymuyorum nasıl olacak bilemedim
Benim 3 çıkmıştı ve Dr 22 haftalık gebeliğe göre fazla dedi ilaç verdi. İlk aylarda da 6 ya yükselmişti ve ilaç bitince kullanmayı kesmiştim şuan tekrar kullanıyorum. Sizde tekrar görünün Dr. derim.Kizlar tahlil yaptirmistim TSH 4,1 cikti doktor yuksek dedi ama ilac falan da vermedi netten okudum icim karardi bebege cok kötü etkileri varmis bu degerlerde olup ilac kullanmayan var mi aranizda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?