2016 Şubat Anneleri

@black_

hemen doktoruna gıt yada saglık ocagına canım bende başlıyor dıye gıttım ılac verdı mecbur 15 gun oldu hala atamadım işallah senın hemen gecer
Ofhhh ilac icmekten nefret ediyorum yaa.. İnsaallah ilacsiz atlatirim. İhlamura mandalina ve grayfurt kabugu atip kaynatip iciorm suan agirlasmadm. Boylece gider insaallah.

Bebegi sarip sarmalariz zaten degil mi hastane odalarinin serin olmayacagini dusundum ben de.o yuzden kendime aldigim gecelik ve pijama da penye.sorun olmaz saniyorum cook tesekkurler guzrl anne
ewt bende penye giydim ama uzun sabahlik iyi olabilir yuruturken rahat oluyo

Ben daha kimseyle iletişime geçmedim, neden anlaşamadınız kargo konusunda
Ebatları buyuk esyalarin kargosu fazla tutuyor. bende o kargoyu versem sıfır fiyata geliyor.onlar da kargoyu karşılamak istemiyor

Tesekkur ederim canım. Ben hiç şikayet yorumu bulamadım desem
Bende ilk başta bulamamistim.ama sonra biraz ayrıntılı arastirma yapınca gördüm canım. ama dedigim gibi genel sorunu darlığı ve tekerlekleriymis

Arkadaşlar manuel gögüs pompası alacagım, fakat avent mi lansinoh mu kararsızım daha önce tecrübesi olan var mı ? Hangisini önerirsiniz

Arkadaslar puset isinden hic anlamam.bu nasil.fikirlerinizi paylasirmisiniz.fiyat uygun geldi ama kullanisli midir sizce

Arkadaşlar manuel gögüs pompası alacagım, fakat avent mi lansinoh mu kararsızım daha önce tecrübesi olan var mı ? Hangisini önerirsiniz
Bende manuel göğüs pompası almayı düşünüyorum inşallah chicco nun var ve bebedorun var fiyatlarıda uygun diğerlerine göre ama bı mandal gibi olanı var bide pompa gibi olanı var hangisi daha kullanışlı olur acaba mesela bak alttaki resimlere biri elde sıkmalı biri mandal gibi hangisi daha az el kol ağrıtır acaba :))

Eklentiler

• 70504134e3ef487896694084cc289af8_690.webp
    6,9 KB · Görüntüleme: 82
  • WWBW7MGE3PT3SXZ8.webp
    13 KB · Görüntüleme: 82
Canım manueller 100ml süt için bile yarım saate yakın vakit alabiliyormuş ben çalışmıyorum o yüzden elektrikli düşünmedim sadece dışarı cıktıgımda çıkmadan önce sağacağım için çok kullanmayacağımdan manuel düşündüm. Bunlara hiç bakmadım fiyat olarakda incelemedim aklımda hep avent vardı philpsi sevdiğimden biberonunuda avent aldım.. Fakat yine de lansinoh mu alsam diye de düşündüm :) ama çokta üstünde durmak istemiyorum işimi görsün yeterli bunların fiyatları ne kadar lansinoh 70tl avent 90tl indirimde

ben çalışıyorum nasip olursa doğum iznim bittikten sonrada devam edicem bilemiyorum kii yaa elektirklilerde pahalı ya gerek kalmazsa chicco 55 lira bebedor 35 liramı neydi indirimli fiyatı yanlış hatırlamıyorsam

ben çalışıyorum nasip olursa doğum iznim bittikten sonrada devam edicem bilemiyorum kii yaa elektirklilerde pahalı ya gerek kalmazsa chicco 55 lira bebedor 35 liramı neydi indirimli fiyatı yanlış hatırlamıyorsam
Anladım canım kullanan memnun olmaya memnundur da yorulma konusu için düşün bence bilmiyorum açıkcası ne sıklıkta kullanman gerekir, sıkılırmısın vs.. Bence iyice düşün umarım verecegin karardan pişmanlık duymazsın. Şöylede yapabilirsin bu uygun gösterdiğin manuellerden birini alıp deneyebilirsin sonra baktın olmuyor, elektrikli alırsın. Hem bir tane yanında hazır olmuş olur verdiğin paraya acımazsın

sanırım haklısın öyle yapmak daha mantıklı bi deniyim zorlanırsam yada çok vakit alırsa vs.. elektrikli alırım o zaman üzülmem verdiğim paraya işe yarayacak çünkü :) sağolasın

kızlar merhaba şeker yüklemesi testi yaptırdım 50 lik sonucum 198 çıktı bir saat sonra doktor randevum var çok geldi bana halbuki tatlıyla falan hiç alakam yok neden yüksek çıktı anlamadım
Yüksek çıkmış canım. Benim 50lik 152 çıkmıştı. 100luk de de şekerim çıktı malesef

Lansinoh.u kullandim ama elektrikliydi. Manuel alan hic bir tanidigim memnun kalmadi tekrar elektrikli olanlardan aldi aventi bilmiyorum ama lansinohu insallah sutum olursa yine kullanicam hic pisman olmadim aldigima

Calismadigim donemde de sut atesim ciktigibdan cok kullandim elektrikliyle bile yaklasik 4-5dk.da ancak bosaliyordu gogsum manuelde kimbilir kac dk ugrasmam gerekecekti

Kızlar birşey sorucam sizlerde de göğüste ve karın etrafında tüylenme oldu mu ve siz aldınız mı onları hiç?

kızlar ateş ölçer aldınız mı alacak mısınız hangi marka model düşünüyorsunuz
ben su dijital ölçerden düşünüyorum ama bilemedim

Kızlaf butik bebede anne bakım cantası var, sırt cantasıda mevcut normalde pahalı fakat uygun gördüm sitede inceleyebilirsiniz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…