2016 Şubat Anneleri

Heyy gidi heeyy
lojmana taşındık diye Çeyizlerimin hiç birini acmamistim .Bugüne nasip, bornoz takımında ki terlikler lohusa terligine dönüşecekler bakalım insAllah beceririm

Eklentiler

• IMG_20151030_153015.webp
    32,9 KB · Görüntüleme: 83
Canım bütün özelliklerimiz uyuyo senle benim boyum da 1.65 52 kilo ile gebe kaldim ben de bi ay öncesine kadar tık tık aluyodum millet alırsın alırsın hiç merak etme diyodu şimdi 57 oldum ben de kahvaltilarim uzun ve doyurucudur onun dışında meyve harici pek bişi yemiyorum ama tek temennim +15 i gecmemek

pofffff +15 mi benim kilo 85 şu an 89 ve benim +8 geçmemem gerekiyormuş ama korkuyorum
cevremde en az kilo alan +15 , kuzenim 50 ile hamile kalıp 73 ile doğrud bi başka kuzende 54 ile hamile kalıp 82 ile doğurdu

Ben beyaz ekmegi sekerim cikmasin diye kestim.. valla hicte pisman degilim, hic siskinlik yapmiyor .. tavsiye ederim sanada
Ben de şekerim çıkınca beyaz ekmeği unuttum. Ama şimdiden hasret kaldım. Bebiş bi doğsun inşallah. Beyaz ekmeğin dibine vurucam

kızlar bebişin şampuanlarını bakım malzemelerini sipariş vericem ama ıslak mendiller doğuma kadar kurur mu sizce? uni baby'nin yeni doğan için özel pamuk su karışımı var görmüşsünüzdür. ondan sipariş vericem ama kurur mu ya da bozulur mu 2,5-3 ay içinde bilemedim??

Canm burda büyük bi avm.de istediğim tüm ürünler var bende çok kararsız kaldım ama almamıştım 3ay uzun bi zaman yani belki kurumasada olması gerektiği gibi ıslak olmaz.

Canm burda büyük bi avm.de istediğim tüm ürünler var bende çok kararsız kaldım ama almamıştım 3ay uzun bi zaman yani belki kurumasada olması gerektiği gibi ıslak olmaz.
ben de öyle düşünüyorum canım. o zaman kasım sonunda sipariş vereyim aralık başı gibi elimde olsun 1,5 ay kalmış olur en azından :)

Sanırım normalde yediklerimizi yiyoruz hepimiz vücudumuz yağ depoluyor hamilelik sonuna +15 i gecmeyiz hicbirimiz innsallah

Burda nerde büyük AVM var Afraaa şaka şaka midtownumuz falan var şükür detaylı ultrason un iyi çıkmasına çok sevindim canım

kızlar merhaba şeker yüklemesi testi yaptırdım 50 lik sonucum 198 çıktı bir saat sonra doktor randevum var çok geldi bana halbuki tatlıyla falan hiç alakam yok neden yüksek çıktı anlamadım

Burda nerde büyük AVM var Afraaa şaka şaka midtownumuz falan var şükür detaylı ultrason un iyi çıkmasına çok sevindim canım
Yani avm derken Metro.yu kastetmiştim orda hepsi vardı Çok sağol canm kızım dil bile çıkardı ablasıı

sanmıyorum bozulacaını sonuçta üretimi genelde uzun vadeli yapıyorlar

kızlar merhaba şeker yüklemesi testi yaptırdım 50 lik sonucum 198 çıktı bir saat sonra doktor randevum var çok geldi bana halbuki tatlıyla falan hiç alakam yok neden yüksek çıktı anlamadım
Canım bende Pazartesi yaptırdım 154 çıktı yüksek dedi haftaya tekrarlayalım dedi :/

arkadaşlar size birşey sormam lazım. ben 65 civarı hamile kaldım ilk 5 ay mide bulantısı olmaması progesteron kullanımı 3 ay içinde 2. gebelik olması tüp bebek vb durumlar nedeniyle 78 e kadar çıktım ama son bir aydır 78 de kaldım. normalde her ay 1 kilo almak lazım mış ama yok öyle bir durum bende endişelenmeli miyim acaba?

neden endişekeniyorsun ki, bebeğin sağlıklı ise ve yararsız şeyler yemiyor isen sıkıntı yapmana gerek yok
ben 6 ayda 4 kilo aldım ve geceleri durmadan yiyorum ekmeksiz hayat hayat değil bana :)

Bende de geçmeyen öksürük var Dr lara gidiyorum hiç ilaç vermiyorlar ıhlamur su içe içe bi hal oldum tık yok reflü olunca azıcık geçse bile tekrarlıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…