2016 Şubat Anneleri

Aksam kuzenimin esi geldi..karnin sonmus zayiflamissin dedi.bide herkes gobegin asagida diyip duruyor buda beni bazen endiselendiriyor..bebisim cogu zaman gibek deliginin altinda hareket ediyor sizde durum nasil

ben kasığıma yakın yerde hissediyorum ama bek tam olarak nerde emin değilim :)

Calismadigim donemde de sut atesim ciktigibdan cok kullandim elektrikliyle bile yaklasik 4-5dk.da ancak bosaliyordu gogsum manuelde kimbilir kac dk ugrasmam gerekecekti
Kızlar ben pompalı olandan kullandım çalışmıyordum. Çok uzun sürüyor kollarınız agrıyor gögüse taktığın kısım azıcık hava alsa (elin yorulup kaysa) bir daha baştan başkıyorsun. Göpsüm yarayken emziremediğim için sagıyordum bir saate yakın ugraştığımız oluyordu. Annem ve eşim sırayla pompalıyordu :) çalışan kişilere tavsiye etmem ama çalışmayanlar lazım olabilir diye alacaksa olabilir. Çalışanlar için çok zaman kaybı

haftaya ankaraya gideceğiz merkeze o zaman ufak çaplı bi alış veriş yapacagım o vakit bunu da kaçırmayayım ben

model:

http://www.e-bebek.com/bellotte-bebek-bakim-sirt-cantasi_14GBELUCNT1160SYH
Güzelmiş canım gerçekten begendim :)
Baby Stylo Grand S12 Anne Bebek Sırt Çantası var ben onu daha çok beğenmiştim canım, onu gördün mü?
O çantayı canlı görme fırsatım oldu fakat çok kaba geldi yani stylo modelleri sanırım öyle resim yanıltmasın ..

Ben normal Spor çanta kullanacağım. Sanırım yeterli olur. Oğluma kullandigimi devam edeceğim.

Güzelmiş canım gerçekten begendim :)

O çantayı canlı görme fırsatım oldu fakat çok kaba geldi yani stylo modelleri sanırım öyle resim yanıltmasın ..

biberonun konulan yerine falan baktım resimlerde ufak birşeye benziyor ve sert sanırım,
diğeri kumaşolarak daha bi cazip geldi :)

Aksam kuzenimin esi geldi..karnin sonmus zayiflamissin dedi.bide herkes gobegin asagida diyip duruyor buda beni bazen endiselendiriyor..bebisim cogu zaman gibek deliginin altinda hareket ediyor sizde durum nasil
Benimde hep asagida hareketleri doktora sordum bugun sorun yok dedi

biberonun konulan yerine falan baktım resimlerde ufak birşeye benziyor ve sert sanırım,
diğeri kumaşolarak daha bi cazip geldi :)
senin beğendiğin hoşuma gitti canım. benim çarşıdan normal aldığım sırt cantası senin begendiğin çanta gibi düz siyah. Gözüme hitap etmiyor normalde bebek bakım çantaları, özellikle sırt modelleri ya çok kaba ya da hoş gelmiyor gözüme o yüzden çarşıdan deriden spor ve klasik giysemde güzel durcak beğendiğim modeli aldım, her zamanda kullanabilirim diye düşündüm. senin begendiğin model de hoş begendim :)

ayy canım evet evet senle konusmustuk :) bende aynı durumdayım yaaa hıc bı ıse yaramadı sınır oldum resmennn
Valla canım ben de de yaramadı hatta dedim ya habire de endişe edecek hâle soktu pembe akıntıydı kahve akıntıydı sinir ki ne sinir nasıl geçecek bilmiyorum

Bebeğin ayakları aşağıda durduğu zaman hareketleri aşağıda hissediliyor dedi Dr m ondan öyle hissediyoruz yoksa bu haftada göbek deliği hizasında rahim

ben de öyle düşünüyorum canım. o zaman kasım sonunda sipariş vereyim aralık başı gibi elimde olsun 1,5 ay kalmış olur en azından :)

Kurumuyor sipariş verebilirsiniz. Ben oğlum da her alışımda 50-60 paket aliyorum reflüsü var çok kullaniyorum. Her açtığım paket aynı oluyor. Zaten aldığımız pakette yeni üretilmis olmuyor bekliyor raflarda.

Endişelenme ben oğlumu doğuma kadar aşağıda taşıdım. Çokta rahattım. Hiç bir sorunda olmadı. Herkes bir değil ki. Rahatsan sorun yoksa çevreye kapa kulaklarını

Son düzenleme:
1tanecik var :) ben onu not edeyim pamuklu alayın ozmn

En çok kullanilan ürün çıtçıtli ve ikili takımlar. Bence bir kaç takım daha alirsan iyi olur. Bebekler minik minikte olsa kusabiliyor. Ya da kakasi geçebiliyor. Tulumlar çok kullanışsız oluyor. Ikili takımlar büyük rahatlik.

Kizlar bisey farkettim...sbh kalktigimda karnim tas gibi oluodu,bebekte gobek deligi hizamda...rahatsizmisim gibi bi his...bunun hareketsiz kalmaktan oldugunu yeni farkedebildm...bgn uzun sure oturmalarimin hepsinde karnim sertlesti..hareket edince gecti..belki siiz coktan farketmissinizdir :)

Saat 4 ü geçiyor ve hala uyuyamadım. Nasıl geçecek son aylar bilmiyorum. Çok ağrılarım oluyor ve aldığım magnezyum karşılamıyor

Kızlar bir saattir karnimin acligindan sağa don sola don uyuyamiyordum, en son dayanamadım, süt isittim yanında 3 tane burçak bisküvi, ohh iyi geldi vallahi.. Gece yatmadan önce de bir tane yumurta yiyorum. Ama farkeetim ben son zamanlarda yediğim normal porsiyonlarlâ doymuyorum, daha çabuk acıkıyorum.

Bence bebek uyuyorken yumuşak oluyor uyaninca hareket halinde olduğu için sürekli taş gibi oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…