2016 Şubat Anneleri

ayy canım evet evet senle konusmustuk :) bende aynı durumdayım yaaa hıc bı ıse yaramadı sınır oldum resmennn

Neyse onlar sağlıklı olsun da alalım kilolari ben ekmek yiyorum o yüzden kilo alıyorum :) hem de beyaz ekmek, diğerlerinin tadını sevmiyorum artık :)

Sabah da yazmıştım mcrea travel sistem bebek arabasını biliyor musunuz. Kullanan alan vs var mi? Türk maliymis. Videosu vs de güzel geldi. Fiyatı çok uygun diğerine gore. Baston değil.

Şimdiye kadar her ay düzenli 1 kg alıyordum fakaaat vu ay tam 3.5 kg aldım dr dedi napıyorsun dikkat et tatlı hamurişi ekmek çok abartarak da meyve yeme ne yiyeceksem :) günlük 2-3 ceviz yumurta 3 bardak süt (ballı) akşamları da normal yemeğimi yiyorum sanırım farketmeden çok abartıyorum. Çok meyve yiyorum 52-53 arası hamile kaldım boyum 165 şu an 60 küsür kilom Bebeklerimiz sağlıklı olsun da inşallah veririz amaa süt için de yine yemek zorundayız hayırlısı

Aman canım dikkat et sende tuzu, hamur işini falan azalt protein ağırlıklı beslenmeye bak doktorun dedikleri hep bunlar önlem almakta fayda var.

Kızlar size asıl önemli şeyi sormayı unuttum. Doktor bebek ters duruyo dedi kafası yukarda bacakları aşağıdaymış.. Sormayı unuttum ona ne demek oluyo yani riskli kötü bi durum mu bu
karnımızın içinde kırk takla atıyorlar bi aşağıda bi yukarda dolanıp duruyor benimki oyüzden bi sıkıntı olacağını sanmıyorum..sabit değiller sonuçta

Kızlar size asıl önemli şeyi sormayı unuttum. Doktor bebek ters duruyo dedi kafası yukarda bacakları aşağıdaymış.. Sormayı unuttum ona ne demek oluyo yani riskli kötü bi durum mu bu
Zannetmiyorum canım benimki de her gittiğimde farklı duruyor. Sona doğru dönüyormuş zaten çoğu.

Benim doktor hiç uyarmiyor ya. :) boyum 155 64 le hamile kaldım 70e az kaldı :) norm dedi :)
Canım benimki de hiç uyarmıyordu benimde boyum 155 24.haftam doldu 7 kilo aldım. tansiyon çıkınca hamur işi ekmek ve tuzu kes sadece proteinle beslen doğuma kadar 3 kilo civarında alırsın 3.5 kilo civarında da bebeğin olur dedi.

valla canım bende pek birşey yemiyorum yani en azından abartarak yemiyorum..normal hayatımda ne yiyorsam ne kadar yiyorsam aynı şekilde yiyorum canım öyle şunu çekti ay bu da olsa falan yapsam amenna diyeceğim ama öyle bi durum da yok..bende toplam 8 kilo aldım..aç gezemeyiz sonuçta diye düşünüyorum...meyve 2 porsiyon yiyorum günde
2 meyvecik yani..normalde 1 kiloya yakın meyve yerim günde ama yemiyorum...doktorum yürüyüş yap dedi
hergün 1 saat ama onu da yapamıyorum iş çıkışı yorgun argın eve gidiyorum zaten

Ben daha 24 deyim 7 kilo aldım doktorum pek takmıyordu herkesin yapısı farklı sorun yapma diyordu. Sizde bir de ikiz gebelik bence sağlık ocağındakiler abartıyorlar 8-9 bence kötü değil

yok anne yanı değil. yonca bam bam yaz çıkıyor. o gibi birşey alacağım canım. tutumlu anne çok mantıklı ama benim gibi istanbul dışı bir şehirde yaşayanlar için aynı hesap oluyor.ben bakmıyorum artık kargoda anlaşamıyoruz

bende fitil kullandım bi işe yaramadı herhalde artık akıntı normal birşey canım. ama ben afedersin sirkeli su ile taharetlendim bir kaç gün. sanki azaldı biraz

Ben beyaz ekmegi sekerim cikmasin diye kestim.. valla hicte pisman degilim, hic siskinlik yapmiyor .. tavsiye ederim sanada

ben onu baya araştırdım tatlım. ilk zamanlar iyi de çocuk ağırlaşınca tekerlekler dönmüyormuş. içi de epey küçükmş.ama genel olarak çok kötü değil anladığım kadarıyla.

Ben daha kimseyle iletişime geçmedim, neden anlaşamadınız kargo konusunda

Kısmet tabide iki gün bile sürse ben normal doğum istiyorum.. Mazoşistim ben :)) 5-6 saatte doğmayınca hoop doktorun messaisi bitiyor diye sezeryanı geçitiyolar.. Kanmayın bunlara
Canım kanmak ile ilgili degil. Ben son zamanıma kadar normal istiyordum 41. Haftayıda bitirdim. Ama 1 cm bile açılma olmadı. Dogum yolum dardı ve bebişim zaten 2 hafta öndeydi. 4.250 gözüktü. Ama son anlarda o kadar garip duygular içinfe oluyorsunki.. nefes alman zorlaşıyor hareket etmen zorlaşıyor yatman zorlaşıyor.. artık biran önce doğsun diye yalvarıyorsun. Normalde çogu hamilede 37. Haftadan itibaren 1 cm ile açılmalar başlıyormuş. Ama bende 41. Haftada 1 cm bile açılma yoktu. Suni sancıyı 1-2 cm açıkken vermeye başlayabiliyorlarmış. Benim birkaç gün daha beklemeye sabrımda kalmamıştı. O ana kadar açılmadığı için açılması zor olur diye düşünüyordum zaten.Ve o an dediğim gibi o kadar karmaşık duygular içinde oluyorsunki doktora güvenmekten başka çaren kalmıyor. İnş sen dilediğin gibi normal doğum yaparsın
Canım bebegin düz oluşu demek kafa aşağıda ayaklar yukarıda demek. Kafası yukarda duruyorsa ona ters duruş deniyor. Şuan seninki kafa yukarda diye doktorun öyle demiştir. Bu kötü birşey demek degil son zamanlarda kafası aşagı dönüyor.

ben onu baya araştırdım tatlım. ilk zamanlar iyi de çocuk ağırlaşınca tekerlekler dönmüyormuş. içi de epey küçükmş.ama genel olarak çok kötü değil anladığım kadarıyla.

Tesekkur ederim canım. Ben hiç şikayet yorumu bulamadım desem

Ekmeği kesersem doynam ki bu ara çok pasta borek de yedim dikkat edeyim barı

Slm hanişlerrr....

bugün renkli doppler sonucumu doktoruma gösterdim çok şükür hiçbir sorun yok.

şuan 22. haftadayım. Dktorum 1 ay sonra tekrar bekliyorum ve şeker yüklemesi yaptıracaksın dedi.

Bu testi kaçıncı haftanızada yaptırdınız ve nasıl yapılıyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…