- 9 Mayıs 2012
- 1.049
- 899
- 323
ayy canım evet evet senle konusmustuk :) bende aynı durumdayım yaaaO arkadaş ben olabilirim ziraa nefret geldi akıntıdan ve evetvagi-hex hiç bir işe yaramıyor bu hafta yine kullanıyorum hâlâ devam hatta sanki söküyor gibi daha da çoğaldı doktor da ısrarla bunu veriyo anlamıyorum bu hafta hem pembemsi gem kahverengiye benzer geldi akıntım bir iki kere aklım çıktı doktor enfeksiyondan diyo da yetti gari çamaşır degistirmekten valla ben artık kagit havlu koyuyorum
Aman canım dikkat et sende tuzu, hamur işini falan azalt protein ağırlıklı beslenmeye bak doktorun dedikleri hep bunlar önlem almakta fayda var.Bende tansıyon sımdılık evde 11-6 haftanede 12-8 cıkıyor . Ben de 23. haftamın ıcındeyım( 22+5). Annm ve teyzelerım zaten tansıyon hastası bende de rısk var yanı ama sımdılık yuksek degıl. Odem de bıraz var ellerde ayaklarda sıslık var ama asırı degıl
karnımızın içinde kırk takla atıyorlar bi aşağıda bi yukarda dolanıp duruyor benimki oyüzden bi sıkıntı olacağını sanmıyorum..sabit değiller sonuçtaKızlar size asıl önemli şeyi sormayı unuttum. Doktor bebek ters duruyo dedi kafası yukarda bacakları aşağıdaymış.. Sormayı unuttum ona ne demek oluyo yani riskli kötü bi durum mu bu
Zannetmiyorum canım benimki de her gittiğimde farklı duruyor. Sona doğru dönüyormuş zaten çoğu.Kızlar size asıl önemli şeyi sormayı unuttum. Doktor bebek ters duruyo dedi kafası yukarda bacakları aşağıdaymış.. Sormayı unuttum ona ne demek oluyo yani riskli kötü bi durum mu bu
Canım benimki de hiç uyarmıyordu benimde boyum 155 24.haftam doldu 7 kilo aldım. tansiyon çıkınca hamur işi ekmek ve tuzu kes sadece proteinle beslen doğuma kadar 3 kilo civarında alırsın 3.5 kilo civarında da bebeğin olur dedi.Benim doktor hiç uyarmiyor ya. :) boyum 155 64 le hamile kaldım 70e az kaldı :) norm dedi :)
valla canım bende pek birşey yemiyorum yani en azından abartarak yemiyorum..normal hayatımda ne yiyorsam ne kadar yiyorsam aynı şekilde yiyorum canım öyle şunu çekti ay bu da olsa falan yapsam amenna diyeceğim ama öyle bi durum da yok..bende toplam 8 kilo aldım..aç gezemeyiz sonuçta diye düşünüyorum...meyve 2 porsiyon yiyorum gündeŞimdiye kadar her ay düzenli 1 kg alıyordum fakaaat vu ay tam 3.5 kg aldımdr dedi napıyorsun dikkat et tatlı hamurişi ekmek çok abartarak da meyve yeme ne yiyeceksem :) günlük 2-3 ceviz yumurta 3 bardak süt (ballı) akşamları da normal yemeğimi yiyorum sanırım farketmeden çok abartıyorum. Çok meyve yiyorum 52-53 arası hamile kaldım boyum 165 şu an 60 küsür kilom Bebeklerimiz sağlıklı olsun da inşallah veririz amaa süt için de yine yemek zorundayız hayırlısı
Ben daha 24 deyim 7 kilo aldım doktorum pek takmıyordu herkesin yapısı farklı sorun yapma diyordu. Sizde bir de ikiz gebelik bence sağlık ocağındakiler abartıyorlar 8-9 bence kötü değilBenim dr fazla rahat kilomu simdiye kadar 2kez olctusaglik ocagindan uyarip duruyorlar cok kilo almissin diye 8-9 kilo aldim ikiz gebeyim ama alt esofmanlarimi pantolonlarimi cok rahat giyebiliyorum ustler de gobek olmasa olacak sadece gobek buyutuyorum
yok anne yanı değil. yonca bam bam yaz çıkıyor. o gibi birşey alacağım canım. tutumlu anne çok mantıklı ama benim gibi istanbul dışı bir şehirde yaşayanlar için aynı hesap oluyor.ben bakmıyorum artık kargoda anlaşamıyoruzpeki canm küçük bir beşik derken anne yanı mı düşünüyorsun yoksa başka mı? birde bu anne yanı beşiği tutumlu anne isimli sitede falan satanlar var, ordan almak sence nasıl olur?
canım bol bol limonlu ıhlamur iç, boğazlarını sıcak tut, geçmiş olsun
bende fitil kullandım bi işe yaramadı herhalde artık akıntı normal birşey canım. ama ben afedersin sirkeli su ile taharetlendim bir kaç gün. sanki azaldı birazkızlar burda bı arkadas vardı adını unuttum o da vagi hex kullanıyordu. ben kullandım da hıc bı ıse yramadı akıntım hala devam edıyo randevuma da ıkı hafta var . nıye fayda etmedı bu ılac ya ay rahatsız oluyorum ıkı dk nın bırı ıc camasırı degısıyorum :/
Ben beyaz ekmegi sekerim cikmasin diye kestim.. valla hicte pisman degilim, hic siskinlik yapmiyor .. tavsiye ederim sanadaNeyse onlar sağlıklı olsun da alalım kilolariben ekmek yiyorum o yüzden kilo alıyorum :) hem de beyaz ekmek, diğerlerinin tadını sevmiyorum artık :)
Sabah da yazmıştım mcrea travel sistem bebek arabasını biliyor musunuz. Kullanan alan vs var mi? Türk maliymis. Videosu vs de güzel geldi. Fiyatı çok uygun diğerine gore. Baston değil.
ben onu baya araştırdım tatlım. ilk zamanlar iyi de çocuk ağırlaşınca tekerlekler dönmüyormuş. içi de epey küçükmş.ama genel olarak çok kötü değil anladığım kadarıyla.Neyse onlar sağlıklı olsun da alalım kilolariben ekmek yiyorum o yüzden kilo alıyorum :) hem de beyaz ekmek, diğerlerinin tadını sevmiyorum artık :)
Sabah da yazmıştım mcrea travel sistem bebek arabasını biliyor musunuz. Kullanan alan vs var mi? Türk maliymis. Videosu vs de güzel geldi. Fiyatı çok uygun diğerine gore. Baston değil.
Ben daha kimseyle iletişime geçmedim, neden anlaşamadınız kargo konusundayok anne yanı değil. yonca bam bam yaz çıkıyor. o gibi birşey alacağım canım. tutumlu anne çok mantıklı ama benim gibi istanbul dışı bir şehirde yaşayanlar için aynı hesap oluyor.ben bakmıyorum artık kargoda anlaşamıyoruz
Canım kanmak ile ilgili degil. Ben son zamanıma kadar normal istiyordum 41. Haftayıda bitirdim. Ama 1 cm bile açılma olmadı. Dogum yolum dardı ve bebişim zaten 2 hafta öndeydi. 4.250 gözüktü. Ama son anlarda o kadar garip duygular içinfe oluyorsunki.. nefes alman zorlaşıyor hareket etmen zorlaşıyor yatman zorlaşıyor.. artık biran önce doğsun diye yalvarıyorsun. Normalde çogu hamilede 37. Haftadan itibaren 1 cm ile açılmalar başlıyormuş. Ama bende 41. Haftada 1 cm bile açılma yoktu. Suni sancıyı 1-2 cm açıkken vermeye başlayabiliyorlarmış. Benim birkaç gün daha beklemeye sabrımda kalmamıştı. O ana kadar açılmadığı için açılması zor olur diye düşünüyordum zaten.Ve o an dediğim gibi o kadar karmaşık duygular içinde oluyorsunki doktora güvenmekten başka çaren kalmıyor. İnş sen dilediğin gibi normal doğum yaparsınKısmet tabide iki gün bile sürse ben normal doğum istiyorum.. Mazoşistim ben :)) 5-6 saatte doğmayınca hoop doktorun messaisi bitiyor diye sezeryanı geçitiyolar.. Kanmayın bunlara
Canım bebegin düz oluşu demek kafa aşağıda ayaklar yukarıda demek. Kafası yukarda duruyorsa ona ters duruş deniyor. Şuan seninki kafa yukarda diye doktorun öyle demiştir. Bu kötü birşey demek degilKızlar size asıl önemli şeyi sormayı unuttum. Doktor bebek ters duruyo dedi kafası yukarda bacakları aşağıdaymış.. Sormayı unuttum ona ne demek oluyo yani riskli kötü bi durum mu bu
Ben beyaz ekmegi sekerim cikmasin diye kestim.. valla hicte pisman degilim, hic siskinlik yapmiyor .. tavsiye ederim sanada
ben onu baya araştırdım tatlım. ilk zamanlar iyi de çocuk ağırlaşınca tekerlekler dönmüyormuş. içi de epey küçükmş.ama genel olarak çok kötü değil anladığım kadarıyla.
Canım benimki de hiç uyarmıyordu benimde boyum 155 24.haftam doldu 7 kilo aldım. tansiyon çıkınca hamur işi ekmek ve tuzu kes sadece proteinle beslen doğuma kadar 3 kilo civarında alırsın 3.5 kilo civarında da bebeğin olur dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?