Boyları var canımHatırlamıyorum boy seçeneği var mıydı ama sitesinde var numune isteme seçeneği.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Boyları var canımHatırlamıyorum boy seçeneği var mıydı ama sitesinde var numune isteme seçeneği.
Doktoruna danış arayıp.. Eğer ailendede yoksa yaptırmayabilirsn konuşup içini rahatlar hıc degılse :)
Günaydın canım Bnmde göbeğim sürekli Üşüyor buz gibiGünaydın güzel tatli annisler:) 3.ayimdan bu yana göbeğim buz gibi ne giysem ne yapsam hep soguk sürekli buda tedirgin yapiyo haliyle sizde de böyle mi?
Günaydın güzel tatli annisler:) 3.ayimdan bu yana göbeğim buz gibi ne giysem ne yapsam hep soguk sürekli buda tedirgin yapiyo haliyle sizde de böyle mi?
valla devlet hastanesi olduğu için sagolsun belli bir doktorumuz yok
Benim ailemde anneannemde var oda 45 yaşında olmuş bir de rahmetli kayinbabamda vardi o da sanırım beni etkilemiyor. Yarın ankaraya gidem oğlumu görmeye o vakit sorarım ama vereceği cevabi biliyorum. Daha önce sordugum bir cok soruda cevap olarak aldığım soz kaliplari ayni
-lutfen internetten doktorculuk oynamayın yapılması gerek, sizden bizden daha iyi mi bileceksiniz doktor benim
Sadece ben degil misim kontrolü mede daha var her gittiğimde de sormari unutuyorum doktorabende öyle değil canım. neden soğuk oluyordur ki acep. bir google a soralım
Annen KV yanında ise onlarda yardımcı olurlar canım. Hem güzel.güzel yikican , dolapta beklicekler . bence aralik ortasi gibi yikarsin. Cuma akşamından yikarsin sabaha kururlar , c tesi veya yikarsin pazara utuler gönlüne gore yerleştirirsin dolaplara. Olmaz mi. Onun elbiselerinde ne var ki :)
Eveeet bittiler :) çeşitlerimiz bunlar :) isimsiz olduğumuz için etiketsiziz:)
Bende çok beğendim,müzikli titreşimli oyuncaklı falan baya işe yarayacağa benziyor. Tutumlu anneden aldım canım ben 100 liraya sıfırı sanırım 230 lira civarında,şansıma izmirden bir bayan satıyormuş gözümüzle görüp elden teslim aldık. Ne bir çizik ne bir leke var tertemiz kullanmış bayan inşallah kızımda rahat eder içinde
Günaydın annişler
25+1 olduk ve hala şeker yüklemesi yaptırmadım ankara uzak geldigi icin gidemedim bir turlu, ama içimden yaptırmakta gelmiyor, kararsiz kaldım. Poffff..
Ben stylo grand sırt çantası aldım canım ıslak mendil ve termoslu gözleri var
benım gittiğim hastane central hosp. dün aradım orada varmış eğitim ona kayıt yaptırdım.Kadıköy sifa hastanesini bi ara cnm. Ben ve arkadaşım o hastanenin hastası olmamamiza rağmen katıldık. Herkese açık bildiğim kadarıyla. 14 kasımda Kavacık medisited sanırım ordada bir eğitim var. Hastanenin adını hatalı yazmış olabilirim. Arkadaşım irtibat kurmuştu. Bence farklı hastaneleri arayip egitim veriyorlar mu öğrenmek lazim.
ben hasta bezi mi alsam en büyük boy pedlerden mi alsam emin değilim ya. hasta bezi daha mı iyi olur kiKızlar hasta bezi olarak ne almayı düşünüyorsunuz
tam birşey bulamadım canım ya. sorarım bende etrafımdaki insanlara.. sıkma ama canını olabilir de yaniiSadece ben degil misim kontrolü mede daha var her gittiğimde de sormari unutuyorum doktora![]()
Cnm hasta bezi külotlu olanlar çok iyiymiş yanlarından acıp atıyormusun. Bn hem bunu alayım diyorum hemde normal hasta bezi alayım diyorumben hasta bezi mi alsam en büyük boy pedlerden mi alsam emin değilim ya. hasta bezi daha mı iyi olur ki
Sınır değer 4,5 lar.bnmde hipotroidim var 4 ün altını önemsemıyo bile çoğu dr.yüreğini ferah tut.bnm ıkıncı gebelığimde 6 ya çıkmıştı çok şükür bişey olmadı,nette okuduklarıma göre 10 un üstü tehlike olabılıyomuş.....Günaydın kızlar...
Ya benim içimi acayip bir huzursuzluk kapladı
6 senedir hipotiroidi hastasıyım ilaç kullanıyorum. Gebelik süresince de kadın doğum doktorum aralıkların normal olduğunu söyledi sadece geçen ay kontrol amaçlı endokrin uzmanına gittim o da normal olduğunu söyledi ilk 3 ay geçmiş zaten dedi. O zaman anlamamıştım neden ilk 3 ay dediğini.
Dün bi yazı okudum gebeliğin ilk 3 ayında TSH en fazla 2,5 olmalı diyor. Benim şimdiye kadar en yüksek 2,95 çıktı ama o çıkan değer de gebeliğin ilk 3 ayındaydı doktorum neden bişi söylemedi normal dedi(
Bu hormonun ilk 3 ayda yüksekliği Bebek'te zeka geriliği yapabiliyormuş(
İlk 3 aydaki diğer tahlillerim 2,1 flan ama sonuçta 1 kere de olsa 2,95 çıkmış doktor niye uyarmadı ya çok moralim bozuldu. Bu saatten sonra elimden bişi de gelmez ama o dönem ya daha da yükseldiyse bebeğimin zekasını etkilediyse diye içim içimi yiyor dünden beri(
Oy ben ne çektim cnm hamileliğim boyunca denemediğşm hiçbir şey kalmadı. Ama geçmedi. Bal ile cörelotunu karıştı r o biraz işe yarıyor cnmkizlarr bikac gundur acayip oksuruyorum ve balgam cikarmaya calsiyorum bildiginiz bitkisel caylari tavsiye edermisiniz
Aslında yapıyorlar canım bn öyle biliyorum 6 ayı doldurdun demi cnm .Günaydın kızlar birşey soracagım. Diş ağrısı çekiyorum diye devlet hastanesinden randevu almıştım gittim. Hiçbirşey yapmadıdpktordan kanaltedavisi ve antibiyotik için izin kagıdı almam gerekiyormuş.
Birde agız ve diş polikliniğine yada üniversite hastanesine gitsem yaparlarmış.
Bu agız ve diş saglıgı poliklinikleri ücretli mi? Bilen varmı?
İyi bir doktor olup olmadığını bilmeden özel doktora gitmek istemiyorum. Kartal civarında iyi bir bayan dişçi bulmam lazım.![]()
bana da süt hemen gelmeyebilir hastaneye muhakkak mama al diyorlar ama ben de gelir heralde 1-2 saat içinde diyorum kendi kendime. deneyimsiz olmak ne zormuş dimi :) 2.çocuklarda böyle olmıycaz kısmetse ama ilk olduğu için hiç bir şeyden haberimiz yok yaa :)
Ark.imin sutu cok gelmemisti bebek butun gun agladi biraz mama verdiler siringayla rahat rahat uyudu sonrasinda da sadece emdi hatta hala emiyor bence cocuktan cocuga degisir ama uyumayip surekli aglarsa bebisi o sikintiyla da bas basa birakmaz dogru olmaz diye dusunuyorum
kesinlikle görümcene KATILMIYORUM. Göbek kordonu zaten bebeği besliyor, doğduklarında da dediğin gibi 2-3 günlük besin depolanmış oluyor(eğer ihtimal dışında durumlar yoksa). veee misket kadar midelerini hemen mama alıp doldurmayla emme işlemini öğrenemez.
sütün gelmezse en kötü ihtimalle süt pompası alınır/hastaneden kiralanır, süt gelene kadar da (hastanede zaten emşireler talep edildiği zaman ve gerçekten ihtiyaç varsa) mama hazırlayıp enjektör ile veriyorlar.
ama midesinin tamamını doldurmadan, sadece sarılık olmaması için bir miktar veriliyor.
Allah iyi hoş görülü hemşirelerle karşılaştırsın inşallah, çok yardımcı oluyorlar bu konuda...