2016 Şubat Anneleri

Listenden kopya cektım

Ben yogun calıstıgım ıcın bı turlu tam vakıt ayırıp ne alıncak toparlıyamadım. Cumartesı odası gelecek, nevresım, yatak vs de var ıcınde hedıyesı. Oda geldıkten sonra yapıcam alısverısı. Sımdı 25. haftamdayım. Cok mu gec kaldım dıye korkuyorum

Su an mevcutta sadece hastane cıkısı( 2 pantolon, 2 ust, 2 tulum, agız bezı, sapkası eldıvesı vs var). Ektra olarak oınce bır battanıye, bır kısa kollu bır uzun kollu tulum almıstım hastane ıcın. Onun dısında bır de alt degıstırme mınderım var. Onun dısında hıcbıseycık almadım, 2 hafta ıcınde alısverıse yogunlasıcam

Oncelıkle acıl olanları belırledım.

Bebek camasır deterjanı, hastane cantası, yenıdogan bezı, 0-3 ay cıtcıtlı body,3-6 ay cıtcıtlı body, corap,patık, kalın battanıye,pantolon,ust yelek, orgu yelek, bebek kozmetık, anne gogus pedı, anne hastane ıcın pıjama vs

Bunlar ıcın kendıme 2 hafta verdım, haftaya esım de yurtdısına gıdebılır o yuzden ıs basa dusecek gıbı, keske soyle bol bol vaktım olsa gezmeye

Tabı bu aldıklarımı yıka utule var. Kıyafetlerını hassas camasırlar ayarında yıkıycam, camasır deterjanını alsam zaten yıkama hallolur yavas yavas utulerım. Hastane cıkısını utuleyıp guzelce baska bır ortuye sarıp cantasına koyarım oncelıkle

Bu arada kıyafet kozmetık ısını halletmedım ama magnet, bebek kolonyası, takı yastıgı ve kapı susunu sıparıs verdım bıle ana kalemler hazırmıs gıbı . Magnet ve kolonyayı ınstagramdan buldugum bı bayana yaptırıcam 50ser adet, takı yastıgı ve kapı susunu de ısyerınde bı arkadasım bu tarz seyler yapıyo ona yaptırıcam. Kendım yapmaya vaktım yok bır de el becerım yok

Merhaba arkadaşlar yavaş yavaş hazırlıklarınız başlamıştır yavaş yavaş diye düşünüyorum ☺ kızımın babytech saraylı bambu beşiğini ve tiny love ama kucağını satmak istiyorum. İkisi de çok iyi durumda. Bambu beşiğin iki afet takımı var. Biri el emeği göz nuru anneannesi yaptı(fotoğrafta olan takım). Piyasa değerlerine bir bakın isterseniz oldukça karlı çıkacağınız bir alışveriş olur sizin için
Her ikisini de 300 'er liradan satıyorum. İlgilenen arkadaşlar mesaj atabilir. Üsküdar çengelköy ikamet adresim. Yakın mühide teslim edebiliriz yada direk alabilirsiniz...
Sevgiler.

Hadi Bismillah :) tadi kötü degil elma aromalı iyi yani korktuğum gibi olmadi.

oglum 850 gr, boy söylemiyorlarmis :)
Suyum az bol su iç dedi.
Bunu eczaneden mı alıyoruz canım. Doktor bana kac mg yapılacagını soylemedı, hastaneye gıtmeden eczaneden alırım dıyodum, arayıp sorarım artık

Çerez işini bir dusuneyim cok olmasa da severim :)

Bu arada doktora dedim ben olmuşum 25+5 ama oğlumun hareketlerini hâlâ hissedemiyorum diye, yüzüme bakti

- kilonuz 90 siskosunuz hissetmemeniz normal, dedi

Doktorun cok alemmıs canımm

Ben de 90 cıvarıyım. Ben de net olarak 2-3 haftadır hıssedıyorum hatta 2 haftadır dıyelım ama tekme olarak degıl. Bazen bır yerde toplanıyor agırlık yapıyor, bazen karnımda suzuluyor. Kılolu olmasaydık daha net hıssederdık

S serppp sen yalovadaydın değil mi?
Hangi hastaneye gidiyorsun doğum için fiyat aldın mı?

annemler ara ara yalovada doğum yapmam için ısrar ediyorlar da uzmanlara sorsam mı fiyat acaba ?
Evet canim yalovadayim henuz fiyat almadim atakentte doktorum orda yapacagim dogumu sanirim bi aksilik olmazsa 2yasindaki kizim sezaryenle uzmanlarda dogmustu 1000lira vermistik iki hastane de birbirine yakin fiyat veriyor

Selam kızlar, nstye ne zaman giriliyor biliyormusunuz. Nasıl bişey olduğunu merak ediyorum :)
Nst de karnına birşeyler takıyorlar kalp atışını dinliyorlar canım. Sancı durumuna bakıyorlar. 36. Haftadan sonra nst başlıyor. sancı durumuna göre doğuma alıyorlar.
50 mg canım. Ama bu ikincisi için kafam çok karıştı :/ bskn dediği gibi yüksek ise neden bir kez daha bana şeker yükleniyor bu zararli değil mi

Cnm bnde 50 mg lık yüklettim 148 çıktı ikinci yükleme yapalım dediler ben gitmedim tatlıyı kestim bakalım iyi mi ettim kötü mü bilmiyorum
kızlar normalde doktorlar direk 75 lik istiyorlarmış. Öyle olunca yüksek çıktığında 100 lük yaptırmadan diyet veriyorlar. 50 lik yaptırdığımızda yüksek çıkarsa bir daha 100 lük istiyorlar. O yüksek çıkarsa diyet veriliyor.

Oyüzdende ikinciyi yaptırmak saçma geliyor cnm doğru değil mi

75 likte yüksek çıkarsa 100 lük yaptırmıyorlarmış zaten.

Oyüzdende ikinciyi yaptırmak saçma geliyor cnm doğru değil mi
Öyle canım saçma ama 50 lik yaptırdığındaki deger 140 ya onu geçsen bile diyet yapmanagerek kalmadan sadece dikkat edersen problem olmaz. Ama 75 lik degeri daha yüksek.. o sınırı geçersen ona göre diyete gerek varmı yokmu onu diyorlar.

canımmmm benim inşAllah herşey yoluna girer, rabbim yuvanıza ferahlık versin inşAllah
Yok canim yaa geldiler annesi teyzesi birde esimm ne ozur diledi ne bisi sadece kendini hakli cikartmak icin laflar soyledi bende bagirdim ozur dilemiceksen ne diye geldin diye sordum kovdum falan evden o gitmeyince ben ciktim bitti yani

Bu arada doktora dedim ben olmuşum 25+5 ama oğlumun hareketlerini hâlâ hissedemiyorum diye, yüzüme bakti

Doktorunu seviyorsun veya sevmiyorsun bilemiyeceğim ama şunu demeden geçmiyeceğim. "Terbiyesiz "
Daha kibar dille ifade edebilir bunu. Yavaş yavaş hissedeceksin, kiloya bağlı olabilir vs gibi.
Hiç halden anlamıyorlar. Umarım kırmamıştır bu durum seni.
En yakın zamanda hissedersin inşallah

stres yapma alırsın herşeyi. Zaten oda gelmeden alınca kötü oluyor. Herşey sağda solda :
Bir çıktığında bebek kıyafetlerini diğer çıkılta kendi kıyafetlerini halledersin.
Önemli olan ne alacağını kaç tane alacapını bilmek

En önemli kısmı halletmişsin. Bende hala ne yaptıracağıma karar veremedim.
Hiç de öyle şeylerde hevesim yok açıkcası
Verilen nikah şekerleri tarzı şeylerin maksimum 3ay evlerde süründürdüğüm sonra da attığım için sanırım

Bu arada gönül_esintisi diye keçe kolınya tarzı işler yapan bir arkadaşım var. Tavsiye ederim

Kızlarrr bugun kontrole gittim kızım 950 gram olmus yüzünü yine göstermedi ellerini koydu Ayy cok utangaç minnoşum yaa.. Ordan ikeaya gittik iç yatağını dolabını ve bir sürü ıvır zıvır aldım şifonyeri stokta kalmamış aralıkta da onu alcam insallah aldıkça Mutlu oluyorum yahu.. Bu arada ben 7 aylık kardeşim 7 aylık oldugu ıcın doktor bana fazla yürüme dedi hergun magnezyum iç erken doğumu engelliyor dedi bilginiz olsun.. Bi ateş ölçerden bahsetmişsiniz kliksa Eger iyiyse onu da alayım bitsin o da diye düşünüyorum ama bitmiyooooorrr... Bi mutluluk bende bugun taşıyor

Evet canim yalovadayim henuz fiyat almadim atakentte doktorum orda yapacagim dogumu sanirim bi aksilik olmazsa 2yasindaki kizim sezaryenle uzmanlarda dogmustu 1000lira vermistik iki hastane de birbirine yakin fiyat veriyor
Anladım canım. Fiyatlar aşağı yukarı benim şuan gittiğim hastane ile aynı o zmn.

Uzmanları aradım bende hep mesai çıkışlarına denk gelmişim, bilgi alamadım. Aklıma sen geldin sağolasın.

75 likte yüksek çıkarsa 100 lük yaptırmıyorlarmış zaten.
Evet canım 75mg tek seferlik bir yüklemeymiş o yüzden. arkadaş 50mg yaptırmış tekrar yaptırmak zorundaymış ya ben onu demek istedim yerinde olsaydım tekrar yaptıramazdım diye.. Oyüzden doktorlarada kızıyorum kimi doktor direkt 100mg veriyo kimisi 50mg hani 50mg yaptırtacağına en azından tek seferlik yapılan 75mg yaptırtabilir. annelerimiz böyle zor durumda kalmaz tekrar yaptırmakla.. Allah yardımcımız olsun hepimizin

Bence kiloyla alakası yok Canım bakma sen ona :) bende kilolu hamile kaldım 80 kiloyla kaldım suan 90 kiloyum ve 15. Haftada hissetmeye başladım ilk bebegım oldugu halde bence annenin yapısıyla alakalı ama kilo değil o her neyse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…