2016 Şubat Anneleri

aynen canım ya bacak ağrısı ayrı bir dert. dön dön sabahı et. mg başladık yine var bacak ağrım. romatolojiye gitçem bakalım birde. biz neysede bebek etkilenmesin tek dileğim bu

Allahim ya ne kadar cok incitiyorlar hamileleru Turkiyede anlamiyorum ben su seker yuklemesini bir tek Turkiyede yapildigini duydum baska bi ulkede bogle bisey yapildigini duymadim

Bak ya cok mu akilli bunlar kanla olmuyormu insulin degerini olcmek?

Kızlar ben hamile kalmadan önce 10yıl sigara içtim 5.haftada öğrendim hamileliğimi ve bıraktım tiksindim hatta nasıl içmişim dedim ama 1aydır canım o kadar istiyoki arada bi tane içiyorum vicdanım sızlıyor ama dayanamıyorum

Yapma ya yazik bebisine esim kullaniyor balkondan bile kokusu gelince ben dayanamiyorum birak lutfen

Yapma ya yazik bebisine esim kullaniyor balkondan bile kokusu gelince ben dayanamiyorum birak lutfen
Bıraktım zaten ama bi doktor arada bi taneden bişey olmaz demişti ona istinaden kendimi avutuyorum eşim arkadaşlarım içiyo gördüğümde sinirleniyorm içemeyince canım istiyo eşim bıraksa çok iyi olcak ama o da bırakmıyo

Erken tabi 3 ay var. Yıkayıp ütü yapıp çantasına koycam hazırlicam yani belli olmaz belki erken olur belki yikayacak durumda olmam diye birde biran önce hazır olsun istiyorum.

Benimde canım cok istiyo bide eşim kullanıyor cok ciddi bir sekilde daha cok canım istiyo bir iki nefes onun haberi yokken çektim aynı vicdan azabı oldu kendimi tüm hamileliği boyunca sigara içenler var bişe olmaz die kandırıyorum yapmasak daha iyi ama o kadar cok zararlı şeyin içindeyiz ki sigara bi yerde hiç sonucta

Eşlerimiz bizim yanımızda içmese biz o kdar fedakarlık yapıyoruz onlar da biraz yapsa keşke tüm cefasını ben çekiyorum o keyif yapmaya devam ediyo buna çok sinir oluyorum

İçme canim ya... Yazık ona ilerde hasta olsa bundan olmasa bile hep kendini suçlarsin. Az kaldı canım sık disini ufaklik için annesi....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…