2016 Şubat Anneleri

Benimde kocaman bi göbek var beyaz tenliyim ben renk değişimi sadece göğüs ucunda hafif var göbek deliğimde baya düzleşti catlar mıyım ki
Ben zaten gobekliydim daha kilo almadim bile ama ici doldu sertlesti 2 hafta once bi catlak cikti hem kirmizi hemde kasiniyo korkutmak gibi olmasin ama simdide gobegim kirmizimsi heralde her yeri catlak olcak

canım bende senın gıbıyım... senı o yuzden yakından takıp edıyorum... kampanyaları ıı takıp edıyosunn

Ben zaten gobekliydim daha kilo almadim bile ama ici doldu sertlesti 2 hafta once bi catlak cikti hem kirmizi hemde kasiniyo korkutmak gibi olmasin ama simdide gobegim kirmizimsi heralde her yeri catlak olcak
Yaaa mumkun oldugu kadar Nemlendirmeye calış yağlanma kremlen felan çatlama !!!!

Yok canim ne yazık ki ben de ikinciyi içtim sonra diyet verdiler. Sonra anladım ki 100luk gereksiz olmuş. Zok da zahmetli 50likte hiçbişey yokmuş meger dedim. Takipte 3 4 gün diyete rağmen 140 i geçerse insülin dediler. Olmadı öyle bi şey çok şükür. Şöyle ki çok aciktikysam ve yediysem 150 filan oluyor. Şekerli ler acikmamaliymis. Bi de sandviç ekmekleri var ya tadı şekerli gibi o yukseltmisti epey. Tam buğday en iyisi

Evet canım concord, arkadaştan öte kardeşim sayılır

canım bende senın gıbıyım... senı o yuzden yakından takıp edıyorum... kampanyaları ıı takıp edıyosunn

Diyorum ya gebelere boşuna maaş verip çalıştırıyorlar.
Anca bu işlerle uğraşıyorum iş yerinde

Buarada webanne marketten sepetimdekileri alayım bari bitmeden dedim. Ee kredi kartı bilgileri kısmında soyadını gir diye tutturdu. Bir türlü onaylamadı. Soyadı kutucuğu da yok ortada :/

Hayırlısı dedim bakalım yarın ola hayrola :)

Ah yazık olmuş. Boşuna uğraştırdılar boşuna yordular bünyeni
Neyse en iyisi olmuş. Kilo da çok almazsın sen
Mis gibi gebelik geçirir mis gibi doğuma gidersin
Evet canım concord, arkadaştan öte kardeşim sayılır
Maşallah

Kızlar iyi geceler deterjan olarak havı şakir granül sabun iyi midir sizce ?

bu siteleri bilmiyorum canım. Diğer arkadaşlardan da yorum gelmemiş. Güvenilir mi ekleyelim mi listeye?

Iyi geceler güzel anneler bu kontrolümüzde sularımız fazla çıktı. Kilolarımızda ikiz olmasına rağmen güzel önde gittiği için doktorum şeker testini yaptıralim dedi. 12 tane de test istedi kandan bakılacak. 1 hafta içinde yaptırıp sonucu götüreceğim.

Haha benimki duymazlıktan geldi. Cimri adam zaten :) yüreğine iner sanırım. Burada 1200 civarı sanırım da biz 2016 tarifesine gore mi doğuracağız ki :)
:))) ya birde o olay var .. benimkisi 1500-1600 civari yarin sorucam gerci sonra banada bir 5000liralik sok yapmasinlar

Kızlar iyi geceler deterjan olarak havı şakir granül sabun iyi midir sizce ?
Kıyafetlerin üzerinde kalıntı kalabilir diye ben sıvı deterjan kullanıcam canım. Dalin in sıvı deterjanını aldım.
iyi geceler canım. İnş. güzel çıkar sonuçlarınız

işyerinde otururyorum ama belim ağrıdığı için sık sık kalkıp şöyle bi turluyorum ofisi ... biraz daha fazla hareket edeyim o zaman çünkü hala hareketini hissetmedim saat kaç oldu .(

Canım naptın merak ettim seni oynadımı bebişin rahatladın mı :)

Benimde kocaman bi göbek var beyaz tenliyim ben renk değişimi sadece göğüs ucunda hafif var göbek deliğimde baya düzleşti catlar mıyım ki
Gobek deligim bir aydir dumduz oldu artik gorunmuyor ilk farkettigimde ckk korkmustum sonra normal oldugunu ogrendim :) goguslerde 85de 105e ciktim ve gogus ucu da cay tabagi kadar simsiyah oldu pasta tanagina dogru gidiyor o da

Masallah bebislere ins.bi sorun cikmaz ben de haftaya gidecegim benim ikizlerim de tek bebek kilosunda gidiyor sanirim karnim patlicak gibi oluyor bazen

cnm seker testi derken seker yuklemesi mi... bana hbA1c yapildi... yinede verdi seker yuklemesi henuz yaptirmadim 28. haftaya kadar dedi bakalim...

Gunaydin anneler... Bakalim bugun bize neler getirecek...
Benim paşa saat 4 te uyandirdi beni bir kase yogurt yedim 5 bucukta ancak uyuyabildim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…