2016 Şubat Anneleri

Slm lar
Bu gereksiz insanlar bizleri ne kadar etkiliyo (kv kp akrabalari vs) stress e sokuyolar
Daha demin hungur hungur ic cekerek agladm yaaa beni o kadar gerdilerkii butun vucudum resmen sinir kapladi .
Sonrasinda vicdan yaptim bebegimi olumsuz etkiliyrm die. Int arastirdim ne kadar olumsuz etkisi varmis annenin stresli veya uzuntulu olmasi huysuz urkek bi bebek mi dersin erken dogum mu dersin zeka geriligimi vs.. bu tip anlayissiz insanlari gercekten Allah a havale ediyroum.. bizi de daha dunya ya gelmemis cocuklarimizida olumsuz etkiliyolar.. yazik gunah ya
suan cok doluyum anlasilmaz yazmamisimdir umarim.. telefonu elime aldm dokuldm resmen

Kayınvalidem ve görümcem elleri bomboş geldikleri gibi birde annem ve benım aldıklarımı begenmıyor surat buruşturuyorlar şaka gibi.. Kızıma yatak örtüsü dıkıyorum pack work yapıyorm bunu begendınmı sen şimdi bumu yani dıyor bana ne demek istiyorsun dedm evirdi çevirdi cevap vermedim nevresimde almamıssnz diyor 3 tane aldım halbukı bakıyor ortalıkta ne görünmüyorsa onu soruyor almadık sanıyor eksikleri sıralamak amaç bi haltı becerememişsiniz mesajı... Ay ben alıp yollarım bizim oralarda Neleeer var E canım zahmet edip alaydın da bende şaşaydım diyesim geliyorda. Neysee....

Hiç sorunumuz yok şükür ama eşim işte kardeş ilan etti sanki bu konuyu konuşmuştum ya burada.. Dr bana dedi eşim duymadı akşamında dedim bak son on gün böyle dedi Dr die Bi memnun olmadığı kaldı... Söylemesem die de aklımdan geçmedi değil ama işte dedim bi sıkıntı felan olur o sorumlukuğu alamadım :)

Kızlar bende bir sıkılaşma söz konusu, çok daraldı.. Epey bir zorlanıyorum doğrusu mecburen seyrekleştirdim, yoksa canım acıyor yani, psikolojikmi anlamadım

Benim de öyle çok canım aciyor. Kupkuru resmen ben de ayda bir nerdeyse... ;(

Hayırlı olsun süprizin

İnşallah yararlı olmuştur :)
Benim nemli çıkan eşyalarım oluyor, onu da belirteyim. Yazıları arada güncelliyorum ama atlamış olabilirim.
Bir penyem var onu ne saman kurutsam kurumuyor tam nefret ediyorum onun yüzünden süresi de uuzuyor. İçinde nem tayini falan varmış, nemliyse kurutmaya devam. Kurusuysalar süresi uzamıyor tabi...

Bu arada kv yi takma canım :/
Ağız burun kıvırmalık onlar. Alsan bi dertttt almasan bir dert.
Elleri de boş gelirler, veee en önemlisi herşyi de lafta alırlar, hallederler :/

Bende onu sordum ama asil ustunde durduklari degeorge sendromununda down sendromununda tedavisi yokmus. Oyle olunca bende yaptirmak istemedim. Sonucta bebegimi bu saatten sonra aldirmayacagim bosuna o stresi yasamak istemiyorum.

2li ve 4lu testlerimde hic birsey yoktu. Down olma olasiligi hic aklima gelmiyor. Ama degeorge sendromu icin korkuyorum acikcasi yarin sabah konseyde umarim.kotu biraey soylemezler

Allah razi olsun canim, amin. Cok tesekkurler. Bu zamanlarda gececek birsey olmayacak bebegime diye icimi ferahlatmaya calisiyorum ama ne kadar basarili olabiliyorum orasi tartisilir

Hepinize cok tesekkurler. Son 2 ayimiz tedirgin bekleyisle gececek. Esimde ailelerimize durumu anlatmayalim. Cocukta bisey olmasa bile engelli gozuyle bakarlar, sadece kalp sorunu olsa bile aman kosma onu yapma diye ustune dusmesinler cocugun, biz bilelim biz ilgilenip tedavisini yaptiralim, bir dogsun dedi. O sekilde karar aldik. Bu durumdan ailelerimizin haberi yok. Herseyin 2 hafta onceki gibi gayet guzel gittigini dusunuyorlar. Umarim major farkli bir sendromla karsilasmadan aliriz kucagimiza

O kadar olacak canım kumaş cinsine göre değişeceğini tahmin ediyorum.. Almasın ama alınanada sırf kıskançlığından laf atınca ne kötü niyetli diye üzülüyorum. Amann neyse :)

Ins cnm yaaaa şu 4 gün bi geçseydi eve git dinlen deseler inan daha yormicam kendimi
Geçmiş olsun canım, inşallah zamanında gelecek dinlen iyice.. Rahim ağzı ölçümünü ultrason da mi yapiyor Dr, bu zamana kadar bununla ilgili hiçbirşey demedi de bana..

Cnm kendine bu kadar dert edeceğine ver cvbını onlara dert olsun bnmde ilk hamilelikte çok sıkıntı yaşadım k.v birlikte oturuyordum şimdi öyle pişmanıki ozmn lar sessiz kaldığım herşey için içine atacağına bırak onlara dert olsun inan çok rahatlarsın taktik yap hani derler ya karıncayı ... edip belini incitmiceksin siyasi ol bence ve rahat bırak kendini

Çok haklısınız aileler durumu büyütüp bu süreçte destek olmak isterken köstek olabilirler ki ilerdedir aynı şekilde. Alacaksın hemde turp gibi olacak

Doktorunuz kan testi takibinizde hangi değerlere baktı? Elinizde test kağıdı varsa ekler misiniz? Doktorum takip etmediği için ben bağımsız gidip yaptıracağım.belli bir taslakları yokmuş.çok iyi olur yazarsanız.

Benim rutin cbc(hemogram) biyokimya hormon bakıyorum sağlık ocağında

Canım benim oğluş da nadir hareket ediyor yani ben pek hissetmiyorum ya da. Bazen akşama kadar tık yok akşam başlıyor Eyvah gececi olacak diyorum bizimkiler tembel sanırım
Bende öyle diyorum eşime o da sana çekmiş diyor hakikaten bende var biraz tembellik öyle tez canlı biri değilim,bazen konuşuyorum çıkıncada böyle devam kuzum sessiz sakin yuvarlanıp gidelim diyorum bakalım ne olacak halimiz

Canim duydugum kadariyla bebekler kendilerinin dogduktan sonra nasil olacaklarini anne karnindaki haraketleriyle belli ediyorlarmis bizim tatliskolar geceleri seviyorlar napcaz
Valla canım şimdilik emin değiliz tabii ama benim kuzu büyük ihtimalle bana çekti renkli ultrasonda falan beni andırdığını söylüyor herkes,bende geceleri çok geç yatarım 3ten önce uyku tutmuyor bebişlerle gece yaşayıp gündüz uyuruz napalım

Ben zaten karar veremiyorum artik bi yanim sen asilligini bozma hiic onlarin seviyesine inme sus diooo diger yanim ver agizlarinin payini susup otursunlar dioo.
Valla onlar yuzunden esime cattim patladm dokuldm herkes evinde huzurlu suan benim kocam la aram acildi onlar yuzunden.
yok bende de suc var onlar a bisey demiyrm geliyrm evde kocaya dokuluyrm hic oyunu kuralina gore oynayamiyorun alisik degilim ki bole entrikalara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…