Hiç sorunumuz yok şükür ama eşim işte kardeş ilan etti sankiBu hafta kontrolum var doktor bi ihtimal soylerse bakariz .ama soylemezse aynen devam ben soramam utanirim.oglumda son ayda dahil gayet faaldik bu konuda yalniz bu hamilelik baya yoruyo uykuya yenik dusuyorum .sorununuz yoksa saglik acisindan arada kacamak yapin :)
Kızlar bende bir sıkılaşma söz konusu, çok daraldı.. Epey bir zorlanıyorum doğrusu mecburen seyrekleştirdim, yoksa canım acıyor yani, psikolojikmi anlamadım
Kızlar süpriizzin en büyüğünü yaşadım sabahgörümceciğim eşiyle geliyorum deyip dun akşam emri vaki yapıo geldi ya sabah aaaa bide bakarız süpriz yanlarında kayınvalidemi de getirmişler aman ya rab :))))) mutluluktan ucucam ( bu arada biz İstanbul onlar Balıkesir'de yaşıyor)
Bloguna yazamadım yorum şimdide haya veriyor ve giremiyorum naptım Allah bilir :) buraya yazıyım
Nasıl güzel bir paylaşım olmuş canım bu konuda benim gibi kafası Allak bullak olanların adına da teşekkür ederim sanırım her model ve markaya göre memnuniyet değişiyor. Yada dediğin gibi kullanma biçimime göre.. Senin düşüncelerin paylaşımların dikkatimi çekiyor az çok ne kadar araştırmacı bir kafada olduğunu anlamış durumdayım. En iyisi ben senin tecrübeni kendime tecrübe bilip gidip direk senin makinadan kapatayım :)
ozgulbasak
canım geçmiş olsun. inşallah bebeğin sağlıklı doğar. şimdi amniyosentez kısmını anlamadım. yani amniyosentez yapılınca bebekte bişi çıktı diyelim tedavisi var mı ? amniyosentezin artı ve eksileri öncelikle değerlendirilmeli. ileri aylarda oda sonuçta risk taşıyan bir şey.
Amniyosentez konusunda doğru bir karar vermişsin yerinde olsam aynısını yapardım.. Ki bence bir anne adayı olarak hislerim bebeğinin gayet sağlıklı doğacağı yönünde lütfen sende içini ferah tut.. İleride karsılasacagj nefes darlığı sorununa gelince , bebeğim astım deyip geçici çözümlerle yıllarını geçirmeden dogru tedavi yöntemini uygulamış olacaksın. Düşünsene daha anne karnındayken ögrendin bunu yanlış hatırlamıyorsam daha önceki yazında yaşamları boyunca bununla yasayıp anlamayan kişiler oluyormus demiştin. Sen bilerek ve bilinçli ilerleyeceksin kii bu da bir ihtimal belki de böyle bir sorun bile olmayacak Allah'ın izniyle.. Dualarım senin için olacak canım,, güzel anne..
Hayırlı olsun süprizin
İnşallah yararlı olmuştur :)
Benim nemli çıkan eşyalarım oluyor, onu da belirteyim. Yazıları arada güncelliyorum ama atlamış olabilirim.
Bir penyem var onu ne saman kurutsam kurumuyor tamnefret ediyorum onun yüzünden süresi de uuzuyor. İçinde nem tayini falan varmış, nemliyse kurutmaya devam. Kurusuysalar süresi uzamıyor tabi...
Bu arada kv yi takma canım :/
Ağız burun kıvırmalık onlar. Alsan bi dertttt almasan bir dert.
Elleri de boş gelirler, veee en önemlisi herşyi de lafta alırlar, hallederler :/
Geçmiş olsun canım, inşallah zamanında gelecek dinlen iyice.. Rahim ağzı ölçümünü ultrason da mi yapiyor Dr, bu zamana kadar bununla ilgili hiçbirşey demedi de bana..Ins cnm yaaaa şu 4 gün bi geçseydi eve git dinlen deseler inan daha yormicam kendimi
Cnm kendine bu kadar dert edeceğine ver cvbını onlara dert olsun bnmde ilk hamilelikte çok sıkıntı yaşadım k.v birlikte oturuyordum şimdi öyle pişmanıki ozmn lar sessiz kaldığım herşey için içine atacağına bırak onlara dert olsun inan çok rahatlarsın taktik yap hani derler ya karıncayı ... edip belini incitmiceksin siyasi ol bence ve rahat bırak kendiniSlm lar
Bu gereksiz insanlar bizleri ne kadar etkiliyo (kv kp akrabalari vs) stress e sokuyolar
Daha demin hungur hungur ic cekerek agladm yaaa beni o kadar gerdilerkii butun vucudum resmen sinir kapladi .
Sonrasinda vicdan yaptim bebegimi olumsuz etkiliyrm die. Int arastirdim ne kadar olumsuz etkisi varmis annenin stresli veya uzuntulu olmasi huysuz urkek bi bebek mi dersin erken dogum mu dersin zeka geriligimi vs.. bu tip anlayissiz insanlari gercekten Allah a havale ediyroum.. bizi de daha dunya ya gelmemis cocuklarimizida olumsuz etkiliyolar.. yazik gunah ya
suan cok doluyum anlasilmaz yazmamisimdir umarim.. telefonu elime aldm dokuldm resmen
Allah razi olsun canim, amin. Cok tesekkurler. Bu zamanlarda gececek birsey olmayacak bebegime diye icimi ferahlatmaya calisiyorum ama ne kadar basarili olabiliyorum orasi tartisilir
Hepinize cok tesekkurler. Son 2 ayimiz tedirgin bekleyisle gececek. Esimde ailelerimize durumu anlatmayalim. Cocukta bisey olmasa bile engelli gozuyle bakarlar, sadece kalp sorunu olsa bile aman kosma onu yapma diye ustune dusmesinler cocugun, biz bilelim biz ilgilenip tedavisini yaptiralim, bir dogsun dedi. O sekilde karar aldik. Bu durumdan ailelerimizin haberi yok. Herseyin 2 hafta onceki gibi gayet guzel gittigini dusunuyorlar. Umarim major farkli bir sendromla karsilasmadan aliriz kucagimiza
Benim rutin cbc(hemogram) biyokimya hormon bakıyorum sağlık ocağındaDoktorunuz kan testi takibinizde hangi değerlere baktı? Elinizde test kağıdı varsa ekler misiniz? Doktorum takip etmediği için ben bağımsız gidip yaptıracağım.belli bir taslakları yokmuş.çok iyi olur yazarsanız.
Bende öyle diyorum eşime o da sana çekmiş diyor hakikaten bende var biraz tembellik öyle tez canlı biri değilim,bazen konuşuyorum çıkıncada böyle devam kuzum sessiz sakin yuvarlanıp gidelim diyorum bakalım ne olacak halimizCanım benim oğluş da nadir hareket ediyor yani ben pek hissetmiyorum ya da. Bazen akşama kadar tık yok akşam başlıyor Eyvah gececi olacak diyorumbizimkiler tembel sanırım
Ayyy ne olucak halimiz çok vahimiz ayy ayyy ayyyy :))Benim de öyleçok canım aciyor. Kupkuru resmen ben de ayda bir nerdeyse... ;(
Valla canım şimdilik emin değiliz tabii ama benim kuzu büyük ihtimalle bana çekti renkli ultrasonda falan beni andırdığını söylüyor herkes,bende geceleri çok geç yatarım 3ten önce uyku tutmuyor bebişlerle gece yaşayıp gündüz uyuruz napalımCanim duydugum kadariyla bebekler kendilerinin dogduktan sonra nasil olacaklarini anne karnindaki haraketleriyle belli ediyorlarmis bizim tatliskolar geceleri seviyorlar napcaz
Kolonyalar gitti gidiyordan canım 50 tanesi 65 lira şekerler birmaxtan 100 tanesi 160 lira sepeti ile birlikte malzemeleri alıp hepsini kendim yaptımNerden aldin canm.cok guzellermis :) ne kadara mál oldu?
Cnm kendine bu kadar dert edeceğine ver cvbını onlara dert olsun bnmde ilk hamilelikte çok sıkıntı yaşadım k.v birlikte oturuyordum şimdi öyle pişmanıki ozmn lar sessiz kaldığım herşey için içine atacağına bırak onlara dert olsun inan çok rahatlarsın taktik yap hani derler ya karıncayı ... edip belini incitmiceksin siyasi ol bence ve rahat bırak kendini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?