çıkalım, çıkalım.. kendimizi eve kapatmayalım.. lohusa dönemimizi güzel,sakin ve kolay geçirelim..
inşallah havalarda iyi olur.. bebişleri de sarıp sarmalar bir hava aldırırız.
Cikarcazzz tabi onlarinda gezmeye hakki var :) bizde akraba ziyaretleri olur avmlerden once onlari bitiririz :)çıkalım canım.. ama avm falan gitmeyelim.. bebişleri de çıkaralım :)
:)) Sağ salim gelsinler dünyaya kuzularımız. ben bu ağrılarıma falan razıyım :)Evet canım hemde güzel güzel güneş görürler iyi gelir onlarada :) bal kaymakkk onlar balllll
Günaydın Can'ım. Doktora sonunda gittik bu hafta en şaşkın olayım bekleme esnasında bir hemşire hadi nst ye dedi. Bende yok karıştırdınız herhalde dedim hayır dedi doktorunuz söyledi. Neyse girdik bir sıkıntı yok çok şükür ultrasonda da gelişimi önde çıktı 1 hafta kadar. Ve Bülent hoca hala doğumu konuşmadı :) 31 den sonra görüşelim dediçıkalım canım.. ama avm falan gitmeyelim.. bebişleri de çıkaralım :)
ayyy biz kime gidelim kiiiii... şimdiden ayarlıyayım bariCikarcazzz tabi onlarinda gezmeye hakki var :) bizde akraba ziyaretleri olur avmlerden once onlari bitiririz :)
günaydın canım.. ney nasıl yani nst ye mi girdin.. aman Allahım :) oyy maşallahhh bebişine.Günaydın Can'ım. Doktora sonunda gittik bu hafta en şaşkın olayım bekleme esnasında bir hemşire hadi nst ye dedi. Bende yok karıştırdınız herhalde dedim hayır dedi doktorunuz söyledi. Neyse girdik bir sıkıntı yok çok şükür ultrasonda da gelişimi önde çıktı 1 hafta kadar. Ve Bülent hoca hala doğumu konuşmadı :) 31 den sonra görüşelim dedi
Hahahah siraya koymak lazim :) biz ilk once buyukanneannemize gideriz 20.gun :)ayyy biz kime gidelim kiiiii... şimdiden ayarlıyayım bari
ayy bilemedim ki ben ilk nereye götürsek yavrumuzu :) eşimin teyzesi var oraya götürmek isterim ilk.. haha.. yavrum için torunum diyor:) kv vefat etti benimHahahah siraya koymak lazim :) biz ilk once buyukanneannemize gideriz 20.gun :)
:)) Sağ salim gelsinler dünyaya kuzularımız. ben bu ağrılarıma falan razıyım :)
küçücük ağızları burunları.. oyyyyyyy yerim ben onu ya!
Himmm sen oraya gotur ozamn benm esimn tarfi burda degilayy bilemedim ki ben ilk nereye götürsek yavrumuzu :) eşimin teyzesi var oraya götürmek isterim ilk.. haha.. yavrum için torunum diyor:) kv vefat etti benim
:)) ayyy... daha hamile öğrendiğim ilk an geldi gözümün önüne.. biliyor musun biz aşılamaya başlıyacaktık.. Rabbim dualarımı,gözyaşlarımı yok saymadı.. yüzümüze güldü..Valla bak benimde sabah sabah aşkım depreşti dahada sabırsızlanır oldum bebiş için :) dediğin gibi ağrılar viz gelirr yeterki Sağlıkla kucagimiza alalim inşallah
rahatsın yani bir nevi :) o zamanda karışmazlarsa eğer oraya giderizHimmm sen oraya gotur ozamn benm esimn tarfi burda degil
Lodostandir, bende de dun biraz agri vardi..Migren ağrısından nefret ediyorum
2 gündür geçmeyen ağrıyla yaşıyorum.
geçmiş olsun canımMigren ağrısından nefret ediyorum
2 gündür geçmeyen ağrıyla yaşıyorum.
bencede lodostan, ama geçsin artık. bu halde işe gelmek işkence oldu bana..Lodostandir, bende de dun biraz agri vardi..
inşallah canım. Doktor bi tane ilaç verdi ama sürekli almak istemiyorum pazartesi akşamı aldım bide bu sabah aldım. dayanmaya çalışıyorum ama gözümü açamıyorum ağrıdangeçmiş olsun canımilaçda kullanamıyorsun değil mi .. bir an önce geçsin ağrıların inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?