2016 Şubat Anneleri

çıkalım, çıkalım.. kendimizi eve kapatmayalım.. lohusa dönemimizi güzel,sakin ve kolay geçirelim..
inşallah havalarda iyi olur.. bebişleri de sarıp sarmalar bir hava aldırırız.

Evet canım hemde güzel güzel güneş görürler iyi gelir onlarada :) bal kaymakkk onlar balllll

çıkalım canım.. ama avm falan gitmeyelim.. bebişleri de çıkaralım :)
Günaydın Can'ım. Doktora sonunda gittik bu hafta en şaşkın olayım bekleme esnasında bir hemşire hadi nst ye dedi. Bende yok karıştırdınız herhalde dedim hayır dedi doktorunuz söyledi. Neyse girdik bir sıkıntı yok çok şükür ultrasonda da gelişimi önde çıktı 1 hafta kadar. Ve Bülent hoca hala doğumu konuşmadı :) 31 den sonra görüşelim dedi

günaydın canım.. ney nasıl yani nst ye mi girdin.. aman Allahım :) oyy maşallahhh bebişine.
bende haftaya çarşamba gidicem 30 haftalık oluyoruz. konuşacak mı acaba bizimle.. ya o konuşmazsa biz konuşuruz:)
niye böyle yapıyor bizim doktorumuz.. nst ye nerede girdin?

:)) Sağ salim gelsinler dünyaya kuzularımız. ben bu ağrılarıma falan razıyım :)
küçücük ağızları burunları.. oyyyyyyy yerim ben onu ya!

Valla bak benimde sabah sabah aşkım depreşti dahada sabırsızlanır oldum bebiş için :) dediğin gibi ağrılar viz gelirr yeterki Sağlıkla kucagimiza alalim inşallah

gunaydın... anneler ve bebeklerı.... ben de mart ayında cıkarız dıye dusunuyorum... subat cok soguk oluyor ankara da ...

Valla bak benimde sabah sabah aşkım depreşti dahada sabırsızlanır oldum bebiş için :) dediğin gibi ağrılar viz gelirr yeterki Sağlıkla kucagimiza alalim inşallah
:)) ayyy... daha hamile öğrendiğim ilk an geldi gözümün önüne.. biliyor musun biz aşılamaya başlıyacaktık.. Rabbim dualarımı,gözyaşlarımı yok saymadı.. yüzümüze güldü..
ayy.. kız ben nasıl bebek bakıcam kız :) annem beni bebek gibim seviyor haha..

geçmiş olsun canım ilaçda kullanamıyorsun değil mi .. bir an önce geçsin ağrıların inşallah
inşallah canım. Doktor bi tane ilaç verdi ama sürekli almak istemiyorum pazartesi akşamı aldım bide bu sabah aldım. dayanmaya çalışıyorum ama gözümü açamıyorum ağrıdan evde olsam daha rahat.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…