En azindan gunduz uyuyabilme sansiniz var benimkiler gece gunduz hic durmuyorCanim duydugum kadariyla bebekler kendilerinin dogduktan sonra nasil olacaklarini anne karnindaki haraketleriyle belli ediyorlarmis bizim tatliskolar geceleri seviyorlar napcaz
Günde 10 ile 15 arası canım öyle söylüyorlarKızlar unnado da bi kampanya var. Prima premium care 1 numaralı bebek bezi 2 ×94 = 188 adeti 69 lira. Fiyat iyi gibi görünüyor ama 2 - 5 kilo arasında 188 tane bez fazla mi bilemedim. Günde kactane gidiyor ki.
7/24 uykum var aksamlari 2yasindaki kizimdan once yatiyorum 8veya9bucuk gibi uyuyorum sabah 6bucukta kalkiyoruz ve uyku yetmiyorKızlar sizinde çok uykunuz geliyor mu
Ay sorma benimkiler de oyle icerde deliriyorlar kocam dokununca cit yok hanimefendilerde
Ya bende bir azma söz konusuPsikolojik mi acaba bebege birsey olacak korkusuyla kasiyosundur kendini,benimde iliski sirasinda bacagima kramp giriyoYani tabi eskisi gibi olmuyorda benim esim laftan sozden anlamiyor malesef
Yok canım sende ne yaptın, hemen düzelir, benimkisi geniş kalabilir amaYa benim keşke öyle olsa hiç bir daralma felan söz konusu değil... Sadece hormonlardan kaynaklı kuruyum... Doğumdan sonra dahada artacak kayganlaştırıcı olmadan olmayacak... O değil ben Normal felan dogursam cocugun cıktığı gibi kalır heralde...
Kaç kilo doğacak insan bilemiyo ki. 190 tane nerdeyse 20 gün yeter gibi ama ya o zaman zarfında 5 kiloyu geçerse. Ayy çok cahilim bilemiyorum. En iyisi tek paket almak galiba. Sizler kaç tane 1 numara bez aldiniz.Günde 10 ile 15 arası canım öyle söylüyorlar
Insallah canim dogsunlar unutucaz agrilarimizin hepsini:):) hayırlısı ile doğursaydık bnm bebiş ters duruyormuş o yüzden çok ağrım oluyor cnm
canim napsinlar iki cicis daracik yerde durmazlar tabiiEn azindan gunduz uyuyabilme sansiniz var benimkiler gece gunduz hic durmuyor
Canım bn bir paket almayı düşünüyorum çünkü alerji filan yaparsa diye boşa gitmesin diye. Arkadaşlarımdan sorduğum kadariyla 2.3 paket kullanmışlarKaç kilo doğacak insan bilemiyo ki. 190 tane nerdeyse 20 gün yeter gibi ama ya o zaman zarfında 5 kiloyu geçerse. Ayy çok cahilim bilemiyorum. En iyisi tek paket almak galiba. Sizler kaç tane 1 numara bez aldiniz.
Kaç kilo doğacak insan bilemiyo ki. 190 tane nerdeyse 20 gün yeter gibi ama ya o zaman zarfında 5 kiloyu geçerse. Ayy çok cahilim bilemiyorum. En iyisi tek paket almak galiba. Sizler kaç tane 1 numara bez aldiniz.
Sağol cnm bende 2 numara 2 tane almıştım. Olmadı bi tane de 1 numara alırım. Alerji yapmazsa devam ederiz kampanya peşinde koşmaya☺Canım bn bir paket almayı düşünüyorum çünkü alerji filan yaparsa diye boşa gitmesin diye. Arkadaşlarımdan sorduğum kadariyla 2.3 paket kullanmışlar
Kızlar sizinde çok uykunuz geliyor mu
Bizde ikimizde yaramazmisiz fakat esim tek yumurta ikizi oldugu icin gariplerin pek hareketi olamamisbabası arsız bebekmiş anası sakinmiş bakalım bu sıpa hangimize çekecek
ama bence sessiz atın tekmesi pek olacak gibi
Canim Allah yardimcin olsun Rabbime emanetsiniz sakin ve sabirli ol annesiii hayirlisiyla zamaninda gelir insaallah.Slm kızlar ben bugun hastaneye kontrole geldim sabah.. başta herşey ii di ben ısrar edince Dr bide rahim ağzı uzunluğuna baktı.. başta 2.5 cm dedi yani 3 den düşmüş. . Ben tabi korkmaya başladım sonra az daha bakınca dedi ki 1.9 cm
Yatırdılar beni şimdilik 4 gün yatmam lazım. . Dua edin bize bebeğim erken gelmesin
Ciğer gelişmesi için iğne yaptılar yarında yapacaklar.. bu bebeğimede bişey olacak diye korkuyorum ister istemez...
Rabbim korusun bebeklerimizi buraya kadar ii kötü geldik çok şükür
Slm kızlar ben bugun hastaneye kontrole geldim sabah.. başta herşey ii di ben ısrar edince Dr bide rahim ağzı uzunluğuna baktı.. başta 2.5 cm dedi yani 3 den düşmüş. . Ben tabi korkmaya başladım sonra az daha bakınca dedi ki 1.9 cm
Yatırdılar beni şimdilik 4 gün yatmam lazım. . Dua edin bize bebeğim erken gelmesin
Ciğer gelişmesi için iğne yaptılar yarında yapacaklar.. bu bebeğimede bişey olacak diye korkuyorum ister istemez...
Rabbim korusun bebeklerimizi buraya kadar ii kötü geldik çok şükür
Nerden aldin canm.cok guzellermis :) ne kadara mál oldu?Kızımın kolonya ve şekerleri
Allah razı olsun cnm.. bende sizinle paylaşayım dedim.. sizde baktırın.. inş hepimiz için ii geçer kalan kısmıCanim Allah yardimcin olsun Rabbime emanetsiniz sakin ve sabirli ol annesiii hayirlisiyla zamaninda gelir insaallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?