- 12 Haziran 2015
- 33
- 14
- 3
- 39
Selam kızlar. Birşey sorucam sizlere. Ara ara kasıklarımda agrı oluyordu ama rahmin genişlemesinden dolayıdır diye pek umursamamaya çalışıyordum.
Bu akşam eşimle yürüyüşe cıktık, normal tempoda. Sonra kasıklarıma anlık şiddetli ağrım oldu. Hemen eve geldik kanamam var mı diye baktım, yok şükürler olsun ki.
Neden olmus olabilir, sizin başınıza da geldi mi böyle bi durum
Canım gözün aydın çok sevindim maşallahhhh kuzuyaMerhaba arkadaşlar nasılsınız . Ben doktordan geliyorum kesemizi gördük bebişimizi dekalp atışımızı da gördük ama duyamadık henüz haftaya ne duyulur dedi doktor kan testi yaptı ama sonuçları yarın alıcam .Bide progestan 100 mg verdi bi sıkıntı ok ama önceki hikayenden dolayı kullanalım dedi dedi. İnşallah bu sefer Rabbim sağlıcakla kucağıma almayı nasip eder
canımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmMerhaba arkadaşlar nasılsınız . Ben doktordan geliyorum kesemizi gördük bebişimizi dekalp atışımızı da gördük ama duyamadık henüz haftaya ne duyulur dedi doktor kan testi yaptı ama sonuçları yarın alıcam .Bide progestan 100 mg verdi bi sıkıntı ok ama önceki hikayenden dolayı kullanalım dedi dedi. İnşallah bu sefer Rabbim sağlıcakla kucağıma almayı nasip eder
Bizimde evlilik Yıldönümü 11 subat bebegim 10 Şubat'ta geliyo :)Kızlarrrrrrrrr bugün bizim evlilik yildönümümüz 3. Yılımız 3 kişi olduk çok şükür
Gözün aydın canımMerhaba arkadaşlar nasılsınız . Ben doktordan geliyorum kesemizi gördük bebişimizi dekalp atışımızı da gördük ama duyamadık henüz haftaya ne duyulur dedi doktor kan testi yaptı ama sonuçları yarın alıcam .Bide progestan 100 mg verdi bi sıkıntı ok ama önceki hikayenden dolayı kullanalım dedi dedi. İnşallah bu sefer Rabbim sağlıcakla kucağıma almayı nasip eder
Benim kesin kızım olacak ozaman. Daha 4. Haftadan itibaren bulantıları çekiyorum. Öyle sabahları da degil tek tüm gün. 7/24 meyve yiyorum hep. Bi de kendimi çirkin hissediyorum :/ bakalım ne kadar doğru surda az bi zaman sonra ogrencez ins.
Canım gözün aydın çok sevindim maşallahhhh kuzuyaİnşallah bundan sonrasıda sağlıkla ilerler
canımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
gözün aydıın .:)))
çok mutlu oldum ya niyeyse :)
benimde randevum yarın inşAllah bende görürüm bebeğimi
bebişi nasıl gördünüz canım şekillenmişmi bayağı :.)))
amin canım amin inşAllahhhh
Gözün aydın canım
Karanlık içinde o beyazlık gidip geliyor ya müthiş bir duygu
inşallah kalp atışlarını da duyabiliriz bir an önce
merhaba kızlar hala adet olmadım arada hafif ağrılar oluyor kasığımda sonra geçiyor böyle devam ediyor.
bakalım sonuç ne olacak, silik pozitif veren test mi doğru çıkacak negatif veren test mi??
aslında ben farklı hissediyorum bana sorarsanız adet olmicam ama tabi psikolojik de olabilir bu
Cevabin icin sagol canim rahatladim birazGÜNAYDIN HERKESEEE BUGÜN ÇOK YOĞUNUM GÜZEL BİR HAFTA DİLİORUM
B12 SORAN ARKADAŞIM DR BANA DA VERDİ İĞNESİNİ GEBE OLDUGUMU BİLİYOR..
bence sıkıntı yok canım kese için gitmedin mi ?=Kizlar ben bu kan degerlerinden cok anlamiyorum 2 Haziranda 4.1 gorunuyordu degerim hamile degilim diye dusunmustum dun gece tekrarladim kan tahlilini sonuc 6038 cikti 12 gundeki artis iyimidir sizce
Evet çoğu saçma ve bilimsel dayanağı yok, zaten burada hipokrat yemini etmiş doktorlar olarak yazmıyoruz, eğlenceli bi şekilde sohbet ediyoruz herşeyi bu kadar ciddiye alıp muhalefet olmak ne kadar doğru bilemedim! Allah herkesin gönlüne göre versin inşallah.
yok canım yarın gideceğim inşallah sıkıntı yokturbence sıkıntı yok canım kese için gitmedin mi ?=
Benim kasıklarımda agri oluyor bide basım cok agriyor. Bazen Kafamı duvara vurasım geliyorHaklisin cnm insan korkuyor iste.. ama oyle dedigin iyi oldu.. zaten persembe randevum var dr a soruyum iyice bi.. gecen hafta sordu biseyim yoktu ne agri ne leke.. bugun daha iyiyim bi belim agriyor iste. . Seninde belin agriyormu..
Kızlar benim gibi sürekli bulantı halinde olan. Hemen hemen Herşeyden tiksinen. Bişey yiyemeyen. Evden soğuyan.kocasına bile yemek hazırlayamayan var mııı??? Hergün birine gidiyorum. Ne kadar eşim istemese de. 2 hafta sonra Türkiye ye gidip annemde kalcam 1.5 ay falan. Evde duramıyorum. Dayanmaya çalışıyorum.ama cook zor :/
Kizlar ben bu kan degerlerinden cok anlamiyorum 2 Haziranda 4.1 gorunuyordu degerim hamile degilim diye dusunmustum dun gece tekrarladim kan tahlilini sonuc 6038 cikti 12 gundeki artis iyimidir sizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?