2016 Şubat Anneleri

Canım benim de aynı şekilde ağrılarım oluyor. Şişkinlikten dolayı idrarımın geldiğini farketmiyorum sanırım :) Onun ağrı yaptığını farkettim. Bıçak saplanır gibi bi ağrı.

Canım gözün aydın çok sevindim maşallahhhh kuzuya İnşallah bundan sonrasıda sağlıkla ilerler

canımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

gözün aydıın .:)))
çok mutlu oldum ya niyeyse :)
benimde randevum yarın inşAllah bende görürüm bebeğimi
bebişi nasıl gördünüz canım şekillenmişmi bayağı :.)))
amin canım amin inşAllahhhh

Kızlar benim gibi sürekli bulantı halinde olan. Hemen hemen Herşeyden tiksinen. Bişey yiyemeyen. Evden soğuyan.kocasına bile yemek hazırlayamayan var mııı??? Hergün birine gidiyorum. Ne kadar eşim istemese de. 2 hafta sonra Türkiye ye gidip annemde kalcam 1.5 ay falan. Evde duramıyorum. Dayanmaya çalışıyorum.ama cook zor :/

Gözün aydın canım
Karanlık içinde o beyazlık gidip geliyor ya müthiş bir duygu
inşallah kalp atışlarını da duyabiliriz bir an önce

Bende ikisinden de belirtiler var :) :/

Canım gözün aydın çok sevindim maşallahhhh kuzuya İnşallah bundan sonrasıda sağlıkla ilerler

İnşallah canımmm hepimizin

Yok canım minnacık bişi

Gözün aydın canım
Karanlık içinde o beyazlık gidip geliyor ya müthiş bir duygu
inşallah kalp atışlarını da duyabiliriz bir an önce

İnşallah canım sağlıcakla kucağımıza alırız

Canım benim kanda değerim pozitif (67.7) çıktığı halde bişey demek için erken dediler sağlık ocağında. Boş gebelik de olabilirmiş. Bugün tekrar tahlil yaptırdım çarşamba da ultrason için doktora gideceğim. Bütün ihtimalleri düşünüp ona göre takibe almak lazım. Kan tahlilini tekrarlamanı tavsiye ederim.

Kizlar ben bu kan degerlerinden cok anlamiyorum 2 Haziranda 4.1 gorunuyordu degerim hamile degilim diye dusunmustum dun gece tekrarladim kan tahlilini sonuc 6038 cikti 12 gundeki artis iyimidir sizce

Kizlar ben bu kan degerlerinden cok anlamiyorum 2 Haziranda 4.1 gorunuyordu degerim hamile degilim diye dusunmustum dun gece tekrarladim kan tahlilini sonuc 6038 cikti 12 gundeki artis iyimidir sizce
bence sıkıntı yok canım kese için gitmedin mi ?=

kızlar yarın 5+2 olucaz ve değerimiz inşallah hesaplamalara göre yaklaşık 7000 olacak. kese görünür muhtemelen değil mi ? 5+2 ye göre değer yüksek mi sizce ? benim önceki gebeliğimde tam bu zamanda 4000 gibiydi ve kese görünmüştü.

Biraz alıngansın galiba :) kusura bakma kırıldıysan, ben üzmek istemedim. Hurafeyle ilgili yorumumu yaptım.

Haklisin cnm insan korkuyor iste.. ama oyle dedigin iyi oldu.. zaten persembe randevum var dr a soruyum iyice bi.. gecen hafta sordu biseyim yoktu ne agri ne leke.. bugun daha iyiyim bi belim agriyor iste. . Seninde belin agriyormu..
Benim kasıklarımda agri oluyor bide basım cok agriyor. Bazen Kafamı duvara vurasım geliyor

Bulantı değil de bazı şeylerden bazı günler tiksiniyorum. Mesela yemek yapıyorum gayet rahat fakat yerken sorun oluyor bazen. Gece yatarken kraker yiyorum hiç mide bulantısı çekmedimsabah, bi dene istersen

Hayırlı olsun :) bi doktora görün keseyi görebilirsin bence :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…