2016 Şubat Anneleri

Benimde midem maşallah çok sakin :)

aa gerçek mi acaba
benimde solum ağrıyor hep yatarkende sola dönünce sol kasığıma basınç oluyor rahat edemiyorum sağa dönünce rahat uyuyorum . oğlum mu olacak acaba :)

Kan testi yaptır canım. Ben de çok ama çok silik çizgi gormustum. Yokla var arası... Kan testi yaptır kesin sonuç olsun. Hayırlısi olsun tabii ki ...
malesef cnm adet oldum bilmem kimyasal falan mı oldu, hayırlısı...
sizlere sağlıklı gebelikler diliyorum kızlar.

malesef cnm adet oldum bilmem kimyasal falan mı oldu, hayırlısı...
sizlere sağlıklı gebelikler diliyorum kızlar.
hayırlısı olsun canım üzme kendini Rabbim en doğru zamanı biliyor. dua et bol bol inşAllah önümüzdeki ay hamile kalırsın

Tüm bu inançlara göre kesin oğlum olacak :)

Bi şey soracağım yastık kuzeye bakar ne demek? Yatağı taşınırken ne yöne koyduysan ona bakmaz mı yastık? :) ben hiç inanmıyorum hurafelere de bi kısmı ekstra saçma geliyor. Gönlüne göre olsun, sağlıklı olsun inşallah

Ilk hamileligimde doktordan onay alarak denize girdim. Ama denizden çıkınca hemen mayomu değiştiriyordum. Yaş kalmamaya dikkat et.
Cevaplarınız için hepinize teşekkür ederim kızlar aile hekimliğine kayıt yaptıranınız oldu mu gebelik için ?

Annem kardeşimde 4 ay bulantı yaşadı ama kızkardeşim var :)

Annem kardeşimde 4 ay bulantı yaşadı ama kızkardeşim var :)
hayırlısı cnm yhaa annem de bende çok kusmus dıger ıkı erkek kardesımde kusmamıs hıc hamılelık bedene gore degısıyor arkadasım da cok kusmus ama oglu var bakalım bızım tosuncuklar ne olacak

canım bana sadece kıl uzama olayı mantıklı gelıyo bebk de testesteron verıyo bıze cunku dıger gebelıklerım erkektı erkek gıbı tuylenmıstım karnımda bıle çıkmıstı sonra gectı

Cnm benim minik kesede 4+6 da gorunmustu.. hersey yollundadir insallah stress yapma :)

Evet çoğu saçma ve bilimsel dayanağı yok, zaten burada hipokrat yemini etmiş doktorlar olarak yazmıyoruz, eğlenceli bi şekilde sohbet ediyoruz herşeyi bu kadar ciddiye alıp muhalefet olmak ne kadar doğru bilemedim! Allah herkesin gönlüne göre versin inşallah.

canım sacma dıye kızmıyor O da fikrini söyluyor lütfen uzulme senı kırmak ya da muhalefet olmak ıcın yazmadıgından emınım eglenıyoruz burda

bu arada paylaşımın çok guzeldı aynen ben de yazdım ya kıl uzaması olayı bana dogru gelıyo dıgerlerı sacma gıbı ama ınsan ıster ıstemz genelleme yapıyor halıyle daha kımbılır kaç yontem yazıcaz burda çiş yontemlerı de varmıs

Canım, paylaşımların ve yaklaşımların hep pozitif ama şuan arada tampon görevi yapmana gerek yok inan. Hayır merak ettiğim şey şu burada ne paylaşılması bekleniyo? Hepimiz sıkıntılarımızı yazıp birbirimize soruyoruz benzer yaşadıklarımız karşısında motive oluyoruz, kafamız rahatlıyo, önerilerde buulunuyoruz vs vs. E onun dışında elbette arada geyik muhabbetide yapıcaz katılmak istemeyen yorum yazmaz olur biter yanılıyormuyum?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…