- 30 Haziran 2013
- 21.996
- En iyi cevaplar
- 1
- 18.146
- 498
Amin cnmben beklerim... o iyi olsun yeter...
canımm cok tesekkur ederim...
allah hepimizin yavrusunu korusun... kucagımızda göstersin...
Benimde midem maşallah çok sakin :)Bunlara gore benimki erkek tuylerim simdiden cok hizli uzadi ve bulantim yok ayaklarim soguk tatli istiyorum izgarada et istiyorum sisde de olur bakalim hayirlisi yalniz kil ve bulanti bir cok kiside tutuyor istifra edenlerin cogunlukla kizi oluyo midesi bulamayanların erkek bakalim bizde tutacak mi
Kucagimiza alalimda saglikli bi sekilde tek dilegim bu bi de annenin hisleri de onemli bi cok kisi hissedio cinsiyetiniBenimde midem maşallah çok sakin :)
aa gerçek mi acabaGünaydın arkadaşlarrr :) herkes iyimi? Bu hafta birçoğumuz kalp atışı için doktor kapısı arşınlayacak herkesten güzel haber bekliyorum inşallah :) bebeğinin cinsiyeti hakkında tahmini olan var mı acaba? Ben bişey öğrendim bebek kız ise sağ tarafa erkek ise sol tarafa yer yaparmış :) ben sağımdab yumurtlamama rağmen ilk zamanların aksine solum ağrıyor nedense oğlum olacak gibi hissediyorum :)
amin inşAllahhhhhhhhhhhgünaydın kızlar bu hafta kalp atışlarını duymak dileğiyle.benim dr randevum cuma daha çok var
malesef cnm adet oldumKan testi yaptır canım. Ben de çok ama çok silik çizgi gormustum. Yokla var arası... Kan testi yaptır kesin sonuç olsun. Hayırlısi olsun tabii ki ...
benimdeTüm bu inançlara göre kesin oğlum olacak :)
hayırlısı olsun canım üzme kendini Rabbim en doğru zamanı biliyor. dua et bol bol inşAllah önümüzdeki ay hamile kalırsınmalesef cnm adet oldumbilmem kimyasal falan mı oldu, hayırlısı...
sizlere sağlıklı gebelikler diliyorum kızlar.
üzülmüyorum tatlım hayırlısı olsunhayırlısı olsun canım üzme kendini Rabbim en doğru zamanı biliyor. dua et bol bol inşAllah önümüzdeki ay hamile kalırsın
Tüm bu inançlara göre kesin oğlum olacak :)
Cevaplarınız için hepinize teşekkür ederim kızlar aile hekimliğine kayıt yaptıranınız oldu mu gebelik için ?Ilk hamileligimde doktordan onay alarak denize girdim. Ama denizden çıkınca hemen mayomu değiştiriyordum. Yaş kalmamaya dikkat et.
Bunlara gore benimki erkek tuylerim simdiden cok hizli uzadi ve bulantim yok ayaklarim soguk tatli istiyorum izgarada et istiyorum sisde de olur bakalim hayirlisi yalniz kil ve bulanti bir cok kiside tutuyor istifra edenlerin cogunlukla kizi oluyo midesi bulamayanların erkek bakalim bizde tutacak mi
hayırlısı cnm yhaa annem de bende çok kusmus dıger ıkı erkek kardesımde kusmamıs hıc hamılelık bedene gore degısıyor arkadasım da cok kusmus ama oglu var bakalım bızım tosuncuklar ne olacakAnnem kardeşimde 4 ay bulantı yaşadı ama kızkardeşim var :)
canım bana sadece kıl uzama olayı mantıklı gelıyo bebk de testesteron verıyo bıze cunku dıger gebelıklerım erkektı erkek gıbı tuylenmıstım karnımda bıle çıkmıstıBi şey soracağım yastık kuzeye bakar ne demek? Yatağı taşınırken ne yöne koyduysan ona bakmaz mı yastık? :) ben hiç inanmıyorum hurafelere de bi kısmı ekstra saçma geliyor. Gönlüne göre olsun, sağlıklı olsun inşallah
Belinmi agriyor seninde.. bide gunde ne kadar verdi cnm sana ??Yani ben ağrım var deyince verdi sanırım
Cnm benim minik kesede 4+6 da gorunmustu.. hersey yollundadir insallah stress yapma :)ben daha keseyi bile göremedim... malum 4+1 deyim daha...
haftaya tekrar gel dedi doktorum...
cumartesi günü ilk defa gittim..predictor ve clearblue idrar testinde çıktığı için içinde herhangi bir şüphe yoksa kan tahlili yapmayacagım dedi...ultrasonla karnımdan baktı..sadece rahim belirgin kalınlaşmaya başlamış dedi..
4+6 olacak haftaya cumartesi .. acaba keseyi görme ihtimalim olur mu...
kasığımda ara ara batmalar oluyor...korkuyorum doğrusu...,
bir de 4+1 ya da 4+2 falan diyoruz ya..
5 haftalık mı sayılıyor...yoksa 4 haftalık mı...
allah hepimizin yavrusunu korusun....
Evet çoğu saçma ve bilimsel dayanağı yok, zaten burada hipokrat yemini etmiş doktorlar olarak yazmıyoruz, eğlenceli bi şekilde sohbet ediyoruz herşeyi bu kadar ciddiye alıp muhalefet olmak ne kadar doğru bilemedim! Allah herkesin gönlüne göre versin inşallah.Bi şey soracağım yastık kuzeye bakar ne demek? Yatağı taşınırken ne yöne koyduysan ona bakmaz mı yastık? :) ben hiç inanmıyorum hurafelere de bi kısmı ekstra saçma geliyor. Gönlüne göre olsun, sağlıklı olsun inşallah
canım sacma dıye kızmıyor O da fikrini söyluyor lütfen uzulme senı kırmak ya da muhalefet olmak ıcın yazmadıgından emınım eglenıyoruz burdaEvet çoğu saçma ve bilimsel dayanağı yok, zaten burada hipokrat yemini etmiş doktorlar olarak yazmıyoruz, eğlenceli bi şekilde sohbet ediyoruz herşeyi bu kadar ciddiye alıp muhalefet olmak ne kadar doğru bilemedim! Allah herkesin gönlüne göre versin inşallah.
Canım, paylaşımların ve yaklaşımların hep pozitif ama şuan arada tampon görevi yapmana gerek yok inan. Hayır merak ettiğim şey şu burada ne paylaşılması bekleniyo? Hepimiz sıkıntılarımızı yazıp birbirimize soruyoruz benzer yaşadıklarımız karşısında motive oluyoruz, kafamız rahatlıyo, önerilerde buulunuyoruz vs vs. E onun dışında elbette arada geyik muhabbetide yapıcaz katılmak istemeyen yorum yazmaz olur biter yanılıyormuyum?canım sacma dıye kızmıyor O da fikrini söyluyor lütfen uzulme senı kırmak ya da muhalefet olmak ıcın yazmadıgından emınım eglenıyoruz burda
bu arada paylaşımın çok guzeldı aynen ben de yazdım ya kıl uzaması olayı bana dogru gelıyo dıgerlerı sacma gıbı ama ınsan ıster ıstemz genelleme yapıyor halıyle daha kımbılır kaç yontem yazıcaz burda çiş yontemlerı de varmıs
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?