ilk değerim 108 di sonra 2 katına arttı 468 e kadar çıktı ama bebek gelişmediMerhaba,
Benim 4+1de değerim 67.7 çıktı. Bugün tekrar kan tahlili istediler. Sağlık ocağında boş gebelik olabilir değerin çok düşük demişlerdi geçen hafta. Senin boş gebelikte değerlerin nasıldı?
Kızlar o bulantıyı 1.5 haftadır bende yaşıyorum acayip bişey yemek yapamadım kokulardan dolayı oyüzden kaç gündür yemek yiyemiyodum annem geldi allah razı olsun hala bulantı var ama en azından yemegi annem yapıp veriyo önüme yiyorum bide size bişey sorcam bende çarşambaya randevu aldım ben en son nisanın 20. De adet oldum kaç haftalıktır yani çarşamba kalp atışını duyabilirmiyim ?
He he benimde 11 cm yaziyo c ile baslayan biseyler yazmisti biri ama bulamadimbazılarının ultrason kağıdında mm olarak yazıyormuş ama bende 6cm yazıyor mesela... kesenin 6cm olması imkansız, başka bi şeyin ölçüsü herhalde. aletten alete farkediyor sanırım yazıp yazmaması.
Bende öyle düşünüyorum çarşambayı beklicez bakalım hayırlısı :)canım tahminimce 8 haftalık olabilirsin sen int hesaplama takvimi var ordanda tarihleri yazdığında çıkıyor hayırlı olsun :)
ilk değerim 108 di sonra 2 katına arttı 468 e kadar çıktı ama bebek gelişmedi
Gecer canım a kalmış bekım de anlamadıgım bormal sartlarda bebegımın 6 hafta 4 gunluk olması gerekıyor.doktor 5 hafta 4 gunluk dedi.
Madem bu kadar kucuk.kalp atısını nasıl duyduk?
Slm kızlar nasılsınız yeni hamisler hoşgeldiniz sağlıcakla kucağımiza almayı nasip etsin rabbim hafta sonu kayseriye gittik ailelere söyledik sadece simdilik biraz erken söyledik mecbur bayrama kadar gidemeyecez çünkü hayırlısı artık herkese haykırmak istiyorum ama korkuyorum 2 sene olacak evleneli bilmeyenler kısır muamelesi yapıyor sabir diliyorum ayni durumu yaşayan arkadaşlarıma
Daha erken 10 gun sonra geldedi.sana vajinal ultrasondan mi baktidoktor birşey dedi mi canım
Sana gobekten mi bakti canimGecer canım a kalmış bekım de anlamadıgım bormal sartlarda bebegımın 6 hafta 4 gunluk olması gerekıyor.doktor 5 hafta 4 gunluk dedi.
Madem bu kadar kucuk.kalp atısını nasıl duyduk?
Daha erken 10 gun sonra geldedi.sana vajinal ultrasondan mi bakti
Hayır canım bana hep vajinal bakıyor.Sana gobekten mi bakti canim
Kıyma canım zaten o masumlara benimde 1 kedim birde köpeğim var gerekli veteriner kontrollerini aksatmazsan aşıları zamanında yapılırsa hiçbir zararları yok aksine bebeklerin hem koruyucuları hemde çok iyi arkadaşları oluyorlar buda benim tüylü oğlumAranızda evcil hayvan bakan var mı? İki tane şirin mi şirin sibirya kurdumuz var sakıncası yok diye biliyorum ama yine de arada bir endişeleniyorum. Başkasına vermeye kalksam vicdanım rahat etmiyor. Bir de kıyamıyorum.
ben de aynı şekilde burda tavsiye edilenleri yapıyorum ama pek faydası olmadı bana. Muz, leblebi, kraker iyi geliyormuş bazılarınaEvet hem de ne beter birsey mis. Boyle seyler bende hic olmaz zannediyordum ama resmen hormonlar vucudumu ele gecirdi. Bazen psikolojik mi acaba ya da cok mu hassas davraniyorum diye dusunuyorum ama yok. Benimkinin tek caresi evden uzaklasmak kraker yedim leblebi hersey denedim. Yok :/
çok tatlııı.. Benim de muhabbet kuşum var etrafımdakiler ilerde bebeğe zararlı olur vs diyorlar ama ben de kıyamam ona çok şirin ve de konuşuyor bize de çok alıştı.Aranızda evcil hayvan bakan var mı? İki tane şirin mi şirin sibirya kurdumuz var sakıncası yok diye biliyorum ama yine de arada bir endişeleniyorum. Başkasına vermeye kalksam vicdanım rahat etmiyor. Bir de kıyamıyorum.
Nasıl ya istemiyorlar mi kaç yasindasin ve me kararlık evlisin kiKimi aileler torunları olsun ister bi an önce. Benimki de hemen çocuk yapma diyen insanlarla dolu. Açıklarkenki baskılara nasıl direnicem bilemiyorum :/
Sende mi yurt disinda kaliyorsunki cnm..Evet gidiyorum eşim yahyalılı hatta şimdi tr ye gidince ilk oraya gideceğim inş... Evet güzel bi şehir ama biraz sıkılıyorum:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?