2016 Şubat Anneleri

yok tampon görevı degıl de lutfen gerılmeyelım herkes fıkrını soylesın ama kızıp gerılmeyelım basıma geldıgı ıcın bılıyorum ıster haklı ol ıster haksız tartısmaya polemıge gırınce gerılıyorsun ve bebıs etkılenıo onlardan onemlı hıc bısey yok su anda eğlenmemıze bakalım cnm

bızım gergınlıgımızde bırebır satasma kısısel alanlara gırme olayı vardı kı ben o konuda bıle elımden geldıgınce tıye almaya cevap vermemeye çalıştım

Yok canım sinirlenmiyorum streste yapmıyorum, polemiğe girmek gibi bir niyetimde yok. Çok sağol duyarlılığın için. Sevgiler

Canım ben de çok düşkünüm kahveye çaya. Eskiden her gün bir fincan türk kahvesi içerdim onun haricinde kahvaltıda demli 5-6 bardak çay. Ama öğrendiğimden beri kahveyi kestim. Çayı da en fazla 3 fincan ama çok çok açık. Bebeğe kan ve oksijen akışını %25 azaltıyormuş bunlardaki kafein.

merhaba kızlar bnugün dr a gidecek varmıydı .. çok yogundum bugün ve hala çok işim var oğlum cumartesi sabahı 5 de dün sabahta 4 de kalktı çok uykusuzum birde...sizler nasılsınız öğretmenler okul bitti seminer dönemi nasıl gidiyor

Kızlar bugün hastanedeydim kanamam oldu yoğun bi şekilde serum fitil verdiler kese etrafında kanama var hafif hafif devam ediyor yatıyorum şuan lütfen bu haftalarda dikkat edin kendinize banada dua edin lütfen

Canım çok geçmiş olsun. Allah şifa versin bi an önce inşallah. Kendiliğinden mi oldu yoksa ters bi hareketten dolayı mı oldu?

Kocamin gondermemesiyle bugun evde geçti ama yarin gidicem oglus niye erken kalkio cnm havalardan mi bunaldi

Kocamin gondermemesiyle bugun evde geçti ama yarin gidicem oglus niye erken kalkio cnm havalardan mi bunaldi
memeden kesiyorum ya uyanıyor aglıyor sonra biz sakinleştirirken uykusu açılıyor ve uyumuyor çok yorgunum halsizim dr a gitmekte kararsın kaldım neden bilmiyorum garip duygular içindeyim gitsem kese görünür elbet ama gidesim yok devletteki de cuma çagırdı nasıl olcak bilmiyorum

selam bayanlar beta hcg sonucum çıkmış 136,8 düşükmü biraz sizce nasıl çarşamba yine yaptıracağım

Merhaba arkadaşlar nasılsınız . Ben doktordan geliyorum kesemizi gördük bebişimizi de kalp atışımızı da gördük ama duyamadık henüz haftaya ne duyulur dedi doktor kan testi yaptı ama sonuçları yarın alıcam .Bide progestan 100 mg verdi bi sıkıntı ok ama önceki hikayenden dolayı kullanalım dedi dedi. İnşallah bu sefer Rabbim sağlıcakla kucağıma almayı nasip eder

Benim kesin kızım olacak ozaman. Daha 4. Haftadan itibaren bulantıları çekiyorum. Öyle sabahları da degil tek tüm gün. 7/24 meyve yiyorum hep. Bi de kendimi çirkin hissediyorum :/ bakalım ne kadar doğru surda az bi zaman sonra ogrencez ins.

Kimler gidecek doktora bugün bilmiyorum canım da ben çarşamba 15.10 da gideceğim çok merakliyim kalp atışını duyabiliriz miyim diye
Seminerde 8.30-12.30 arası bizim erken cikamiyoruz seminer konuları dağıtıldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…