- 30 Haziran 2013
- 21.996
- En iyi cevaplar
- 1
- 18.146
- 498
yok tampon görevı degıl de lutfen gerılmeyelım herkes fıkrını soylesın ama kızıp gerılmeyelım basıma geldıgı ıcın bılıyorum ıster haklı ol ıster haksız tartısmaya polemıge gırınce gerılıyorsun ve bebıs etkılenıo onlardan onemlı hıc bısey yok su anda eğlenmemıze bakalım cnmCanım, paylaşımların ve yaklaşımların hep pozitif ama şuan arada tampon görevi yapmana gerek yok inan. Hayır merak ettiğim şey şu burada ne paylaşılması bekleniyo? Hepimiz sıkıntılarımızı yazıp birbirimize soruyoruz benzer yaşadıklarımız karşısında motive oluyoruz, kafamız rahatlıyo, önerilerde buulunuyoruz vs vs. E onun dışında elbette arada geyik muhabbetide yapıcaz katılmak istemeyen yorum yazmaz olur biter yanılıyormuyum?
Iyi baKalim Şubat annelerinin hepSinin tosun gibi oğulları oluyooo bu duruma görebenimde
Yok canım sinirlenmiyorum streste yapmıyorum, polemiğe girmek gibi bir niyetimde yok. Çok sağol duyarlılığın için. Sevgileryok tampon görevı degıl de lutfen gerılmeyelım herkes fıkrını soylesın ama kızıp gerılmeyelım basıma geldıgı ıcın bılıyorum ıster haklı ol ıster haksız tartısmaya polemıge gırınce gerılıyorsun ve bebıs etkılenıo onlardan onemlı hıc bısey yok su anda eğlenmemıze bakalım cnm
bızım gergınlıgımızde bırebır satasma kısısel alanlara gırme olayı vardı kı ben o konuda bıle elımden geldıgınce tıye almaya cevap vermemeye çalıştım
Merhaba Annisler, size bir sorum olacak. Ben çay ve kahveye fazlaca düşkünüm. Doktorun kahve içme çayı da icmesen en güzeli ama sınırla en azından dedi. Ben de tabii hemen söz dinledim ama sizler bu konuda ne yapıyorsunuz merak ettim. Malum ülkemizde çay sevilir.
Kızlar bugün hastanedeydim kanamam oldu yoğun bi şekilde serum fitil verdiler kese etrafında kanama var hafif hafif devam ediyor yatıyorum şuan lütfen bu haftalarda dikkat edin kendinize banada dua edin lütfen
ay ne biçim konu ya miiğdem bulandı. işi yok bu insanların herhalde bence konu sahte :)http://www.kadinlarkulubu.com/forum...pmam-lazim-kizlar.831327/page-4#post-41388728
kızlar bdv de super konu var bakın
Kocamin gondermemesiyle bugun evde geçti ama yarin gidicem oglus niye erken kalkio cnm havalardan mi bunaldimerhaba kızlar bnugün dr a gidecek varmıydı .. çok yogundum bugün ve hala çok işim var oğlum cumartesi sabahı 5 de dün sabahta 4 de kalktı çok uykusuzum birde...sizler nasılsınız öğretmenler okul bitti seminer dönemi nasıl gidiyor
Ben de bekledim baya sonra baktim kobu sahibi cevap vermio kalktim gittim bendeay ne biçim konu ya miiğdem bulandı. işi yok bu insanların herhalde bence konu sahte :)
memeden kesiyorum ya uyanıyor aglıyor sonra biz sakinleştirirken uykusu açılıyor ve uyumuyor çok yorgunum halsizim dr a gitmekte kararsın kaldım neden bilmiyorum garip duygular içindeyim gitsem kese görünür elbet ama gidesim yok devletteki de cuma çagırdı nasıl olcak bilmiyorumKocamin gondermemesiyle bugun evde geçti ama yarin gidicem oglus niye erken kalkio cnm havalardan mi bunaldi
Selam canım bat ne zamandı? İlk kezmi ölçtürdün?selam bayanlar beta hcg sonucum çıkmış 136,8 düşükmü biraz sizce nasıl çarşamba yine yaptıracağım
bat 11 haziran ilk ölçtürdümSelam canım bat ne zamandı? İlk kezmi ölçtürdün?
İki günde iki katına çıkması lazım canım bence o kadarda düşük değil inşallah güzelce yükselir :) hayırlı olsun.bat 11 haziran ilk ölçtürdüm
teşekkürler çarşamba yaptırınca görürüz artık nasip neyse o olur iyi düşünelim iyi olsunİki günde iki katına çıkması lazım canım bence o kadarda düşük değil inşallah güzelce yükselir :) hayırlı olsun.
Bende çok takip ediyorum canım bdv yi özellikle fake konular acaip eğlenceli oluyor bu konuda güzelmişhttp://www.kadinlarkulubu.com/forum...pmam-lazim-kizlar.831327/page-4#post-41388728
kızlar bdv de super konu var bakın
Benim kesin kızım olacak ozaman. Daha 4. Haftadan itibaren bulantıları çekiyorum. Öyle sabahları da degil tek tüm gün. 7/24 meyve yiyorum hep. Bi de kendimi çirkin hissediyorum :/ bakalım ne kadar doğru surda az bi zaman sonra ogrencez ins.Erkek geliyorsa...
Hamileliğinizin ilk dönemlerinde sabah bulantısı yaşamazsınız.
Bebeğinizin dakikadaki kalp atış hızı 140'dan düşük olur.
Vücudunuzun önünde duran yuvarlakta fazladan bir kilo taşırsınız.
Karnınız sivri büyüyorsa... Meme ucunuz belirgin bir şekilde koyulaşır. K
arnınız aşağı doğru büyümeye başlar.
Tatlı aşerirsiniz.
Protein içerikli yiyecekler arasındansa et ve peynire daha çok aşerirsiniz.
Ayaklarınız hamilelik öncesi döneme göre daha soğuktur.
Elleriniz çok kuru olur.
Uyuduğunuzda yastığın yüzü kuzeye bakar.
Sizinle birlikte eşiniz de kilo alır.
Eskisinden daha güzel görünürsünüz.
Bacak tüyleriniz daha hızlı uzar.
İdrarınız sapsarı gelir.
Burnunuz genişler.
Baş ağrılarınız olabilir.
Evlilik yüzüğünüzü bir ipe bağlayıp karnınızın üzerinde tuttuğunuzda, ip daire çizer.
Gebe kaldığınızdaki yaşınız ve yine hamile kaldığınız ayın toplamı çift sayı çıkar.
Bebek anne karının sağ tarafında durur.
Kız geliyorsa...
Hamileliğinizin ilk dönemlerinde sabahları mide bulantısı yaşayabilirsiniz.
Bebeğinizin dakikadaki kalp atış hızı 140'dan yüksek olur.
Basen ve kalçadan kilo alırsınız.
Sol göğsünüz sağ göğsünüzden büyüktür.
Saçlarınızın açık renk olan kısımlarında kızıllaşma meydana gelir.
Karnınız yanlara yay›larak büyük.
Çirkinleştiğinizi söyleyenler çıkabilir. Kız bebek annenin güzelliğini alır derler!
Tatlı aşerirsiniz.
Meyve yemek istersiniz.
Canınız daha çok portakal suyu çekebilir.
Hamilelik süresince normalden daha kaprisli ve huysuz olursunuz.
Yüzünüz eskisine nazaran daha şiştir.
Ekmeğin baş tarafını yemek istemezsiniz.
Göğüsleriniz ciddi oranda büyür.
Uyuduğunuzda yastığın yüzü güneye bakar.
İdrarınızın rengi donuk sarıdır.
Evlilik yüzüğünüzü bir ipe bağlayıp karnınızın üzerinde tuttuğunuzda, ip iki yana doğru hareket eder.
Kimler gidecek doktora bugün bilmiyorum canım da ben çarşamba 15.10 da gideceğim çok merakliyim kalp atışını duyabiliriz miyim diyemerhaba kızlar bnugün dr a gidecek varmıydı .. çok yogundum bugün ve hala çok işim var oğlum cumartesi sabahı 5 de dün sabahta 4 de kalktı çok uykusuzum birde...sizler nasılsınız öğretmenler okul bitti seminer dönemi nasıl gidiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?