tesekkurler... :)) ins 36. haftayi tamamlariz da o zaman duzenli sanci gelir... ilk oldugu icin biraz tedirginim...Evet canım alışmalıyız.
Yalancı sancı düzensiz gelen sancıdır. Biran girer sanki doğum zamanı geldi sanırsın. Bir iki dk ya biter. Bir daha girmez aradan bir iki saat geçer mesela yine girer sancı gibi..
Ama düzenli sancıda dk tutarsın. Sık oluyorsa dk tutatrsın hep aynı dakikalrda oluyorsa mesela 10 dk bir 20 dk bir düzenli sancıdır. Doktora gidersin ama illa doğum geldi demek degildir bu.. en son doğum anında 5 dk kadar düşer sancılar. Yani sancı aralarındaki dakikikların birbirine çok yakın olması düzenli sancıdır.
cnm ben gecen sali gittigimde sordum... nst icin bana henuz erken dedi... bir sonraki kontrolumde yeniden sorayim saolasin... ins zamanini bekler miniklerCanım düzensiz kasılmalarım var bebek çok hareket edince oluyor, vajina bölgesinde birşey hissetmiyorum, nst'de bebek hareketleri ve kasılmalar ayrı ayrı gözüküyor zaten.. Bunu mutlaka yaptır doktorun duruma göre yönlendirir.. İlk nstden sonra bir saat daha çektiler, düzensiz ara ara gelen kasılmalarım var.. Haftaya cuma gidicem yeniden bakalım durum ne olucak.. Doktor bol oksijen ve su içmemi önerdi.. Ve damar genişletici ilaç yazdı..
cnm ben gecen sali gittigimde sordum... nst icin bana henuz erken dedi... bir sonraki kontrolumde yeniden sorayim saolasin... ins zamanini bekler minikler
cnm gecen bolum baktim bebegimi beklerken diye kod vardi... siteye girdim kullanamadim kodla direk e bebegin sitesine mi girdin... birde bezlerde kullaniliyor mu...Kizlar saat 3 te showdaki merhaba bebek programini izlesin izlicek olanlar..indirim kodunu kacirmayin..biz gecen hafta aldik alcaklarimizi:))
Cnm orda yazilan siteye girdim..tekrar tekrar dene..ben yaptim gecen hafta alisverisimi:)cnm gecen bolum baktim bebegimi beklerken diye kod vardi... siteye girdim kullanamadim kodla direk e bebegin sitesine mi girdin... birde bezlerde kullaniliyor mu...
oy bebegim benim kiyamam ona. Rabbim ferahlik versin inşBen de kizima uyandim pit pit ayak sesleriyle geldi yanima yatti yineyataktan dusecek korkusuna uyuyamadim onu yatirdim ama benim uykum kacti ama iyi oldu namazimi kilip vakia suresini okudum kac gundur asiri duygusal inis cikislar yasiyorum Rabbim gonlume ferahlik versin. Gecen gun sinirden hickira hickira agladim yanimda bi tek 2yasindaki kizim vardi sasirdi yazik su getirdi anne su anne su diye basimda bekledi icene kadar sanirim yine aglicam
aynen canm yaGünaydın yalnız degilsin.. valla gözümü açmaya korkıyırum yaaa sıkı sıkı kapıyorum belki yine uyurum diye. Ama nafile..
inanmamaları normal çoğu kişi bir gün geçtikten sonra çıkarıyormuş. Yani bana öyle demişlerdi. Ayy inş hemencecik çıkarıveririz. Bu hayatta gaz çıkarmak bile ne büyük nimetmiş diyor insan. Ayrıca insan biran önce normal yemeklere başlamak istiyor.
napıcaz böyleBen de o tuvalete kalkıp uyuyamayab :) günaydın.
Dr a gitmelimiyim bunun icin sizcrKizlar dün geceden beri hem yüz kemiklerim ağriyo hemde özellikle sol ve sağ karin boşluğum dun uyuyamadim ve agrilarim hala devam ediyoo tabi arada vuran mide yanmalarim ne yapmaliyim sizce
Canım progestanın yan etkisi neymişCanım progesganın çok yan etkisi olduğunu duymustum, pek tavsiye etmem.. Artık son şans olarak verirse doktorun başka tabi.. Dilerim düzelir durumumuz bir 36. Haftayı görseydik daha rahatlardık aslında, Allah yardımcımız olsun.. Şimdi son aşıyı yaptırmaya gidiyorum, sonrada sahilde dolaşıcam bol oksijen alıyim
Progestan ilacınin içeriği progesteron hormonudur ve bu hormon gebelikte vücudun kendi ürettiği hormondur hamileliğimin başından beri kullanıyorum ben önce fitil sonra hap ve iğne şimdide sadece iğne ile devam ediyorum ve 34. haftaya kadar da kullanicam ayrıca zararı olan bişey olsa doktorum vermezdi zaten ki ben ve eşim ikimizde saglikciyiz yani ben zararli olduğunu düşünmüyorum ve bununla ilgili biseyde bulamadım zaten netteCanım progestanın yan etkisi neymiş
evet ben de öyle biliyorum. hamileliğimin başında ben de 4 hafta proluton depot ve 2 ay kadar Progestan itil kullandm. bi aydr fitili yine kullanıyorum. sen neden kullanıyosunProgestan ilacınin içeriği progesteron hormonudur ve bu hormon gebelikte vücudun kendi ürettiği hormondur hamileliğimin başından beri kullanıyorum ben önce fitil sonra hap ve iğne şimdide sadece iğne ile devam ediyorum ve 34. haftaya kadar da kullanicam ayrıca zararı olan bişey olsa doktorum vermezdi zaten ki ben ve eşim ikimizde saglikciyiz yani ben zararli olduğunu düşünmüyorum ve bununla ilgili biseyde bulamadım zaten nette
Canim agrilarin coksa bi dr.a danis sonucta durumumuz kritik hamileyizDr a gitmelimiyim bunun icin sizcr
Cok yogundur site gercekten..guzel bi indirim cunku :) vazgecme cnm denemeye devaam:))kodu girdim ama sayfa çok çok yoğun sanırım yanıt vermiyor :)
peki canım bakalım olacak mı ?Cok yogundur site gercekten..guzel bi indirim cunku :) vazgecme cnm denemeye devaam:))
Evet bende koptum orda..agladm resmenpeki canım bakalım olacak mı ?
eşim hazır bugün mesaideyken bakayım dedim. boşa gitmesin :) gerçi güzelmiş program doğum esnası çok duygusal :)
ayyy aynen canım bende ağladım ya. nede şirin bir bebekti. acıkmış parmağını emiyor. Allah bizede nasip etsinEvet bende koptum orda..agladm resmen( dogum ani cok guzel..bizde yasariz insallah sagliklaa
Dr bakalim ne diycek yarin canim. Sana da Çok çok geçmiş olsunCanım progesganın çok yan etkisi olduğunu duymustum, pek tavsiye etmem.. Artık son şans olarak verirse doktorun başka tabi.. Dilerim düzelir durumumuz bir 36. Haftayı görseydik daha rahatlardık aslında, Allah yardımcımız olsun.. Şimdi son aşıyı yaptırmaya gidiyorum, sonrada sahilde dolaşıcam bol oksijen alıyim
Progestan ilacınin içeriği progesteron hormonudur ve bu hormon gebelikte vücudun kendi ürettiği hormondur hamileliğimin başından beri kullanıyorum ben önce fitil sonra hap ve iğne şimdide sadece iğne ile devam ediyorum ve 34. haftaya kadar da kullanicam ayrıca zararı olan bişey olsa doktorum vermezdi zaten ki ben ve eşim ikimizde saglikciyiz yani ben zararli olduğunu düşünmüyorum ve bununla ilgili biseyde bulamadım zaten nette
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?