2016 Şubat Anneleri

tesekkurler... :)) ins 36. haftayi tamamlariz da o zaman duzenli sanci gelir... ilk oldugu icin biraz tedirginim...

cnm ben gecen sali gittigimde sordum... nst icin bana henuz erken dedi... bir sonraki kontrolumde yeniden sorayim saolasin... ins zamanini bekler minikler

cnm ben gecen sali gittigimde sordum... nst icin bana henuz erken dedi... bir sonraki kontrolumde yeniden sorayim saolasin... ins zamanini bekler minikler
Kizlar saat 3 te showdaki merhaba bebek programini izlesin izlicek olanlar..indirim kodunu kacirmayin..biz gecen hafta aldik alcaklarimizi:))
cnm gecen bolum baktim bebegimi beklerken diye kod vardi... siteye girdim kullanamadim kodla direk e bebegin sitesine mi girdin... birde bezlerde kullaniliyor mu...

Kizlar dün geceden beri hem yüz kemiklerim ağriyo hemde özellikle sol ve sağ karin boşluğum dun uyuyamadim ve agrilarim hala devam ediyoo tabi arada vuran mide yanmalarim ne yapmaliyim sizce

cnm gecen bolum baktim bebegimi beklerken diye kod vardi... siteye girdim kullanamadim kodla direk e bebegin sitesine mi girdin... birde bezlerde kullaniliyor mu...
Cnm orda yazilan siteye girdim..tekrar tekrar dene..ben yaptim gecen hafta alisverisimi:)

oy bebegim benim kiyamam ona. Rabbim ferahlik versin inş

aynen canm ya

Canım progestanın yan etkisi neymiş

Canım progestanın yan etkisi neymiş
Progestan ilacınin içeriği progesteron hormonudur ve bu hormon gebelikte vücudun kendi ürettiği hormondur hamileliğimin başından beri kullanıyorum ben önce fitil sonra hap ve iğne şimdide sadece iğne ile devam ediyorum ve 34. haftaya kadar da kullanicam ayrıca zararı olan bişey olsa doktorum vermezdi zaten ki ben ve eşim ikimizde saglikciyiz yani ben zararli olduğunu düşünmüyorum ve bununla ilgili biseyde bulamadım zaten nette

evet ben de öyle biliyorum. hamileliğimin başında ben de 4 hafta proluton depot ve 2 ay kadar Progestan itil kullandm. bi aydr fitili yine kullanıyorum. sen neden kullanıyosun

kodu girdim ama sayfa çok çok yoğun sanırım yanıt vermiyor :)

Cok yogundur site gercekten..guzel bi indirim cunku :) vazgecme cnm denemeye devaam:))
peki canım bakalım olacak mı ?

eşim hazır bugün mesaideyken bakayım dedim. boşa gitmesin :) gerçi güzelmiş program doğum esnası çok duygusal :)

Dr bakalim ne diycek yarin canim. Sana da Çok çok geçmiş olsun

Ben de hamileliğin başında düşük riskine karşı kullanmıştım. Ablam da kullanmıştı aşağıda diye. Bakalım yarın ne diyecek Dr çok Merak ediyorum. Sen ne için kullanıyorsun cnm?

40 tl indirim geldi. ama bana değil. eşimin mailiylede tel.den girdim ona geldi :) bana sadece teşekkür etti :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…