- 27 Aralık 2014
- 1.425
- 857
- 108
Başladım ben 5 tane vuruldum beta artmış canım ne guzelsen ıgnelere ne zaman baslıycaksın
selam kızlar, adetime iki gün kala sonucum 24,68 di üç gün sonra yani dün dün kan sonucum 152.71 çıktı yarın tekrar yaptırıcam umarım güzel bir artış olur. en az 300 falan olması lazım dimi sağlıklı olduğunu anlayabilmemiz için. henüz doktora gitmedimde ben, kimyasal gebelikse diye korkuyorum açıkcası. reglim geçeli 3 gün oldu. sizce durumum nedir.
cuma tekrar ıstıycek test eger olumlu bı artıs gorurse bende ıgnelere baslıycam kaçlık kullanıosun senBaşladım ben 5 tane vuruldum beta artmış canım ne guzel
ewwet 2o saatte 27 den 38 e cıktı ıns böyle devam eder de kahverengı akıntım var dr aspırınden dedı bakalım takvımı de heyecan olsun dıye yaptım bız daha kesın degılız yanıBaşladım ben 5 tane vuruldum beta artmış canım ne guzel
degerın guzel kı canım ıkı gun kala 24 mus bat gununde 50 olsa dun 10 cıvarında olmalıydı kjı senınkı fazla bıle yqnı guzel artmıs cnm bence kımyasal degıldırYaaa neden kimse bişey demiyo bana. diğer şubat ayı anneleri sizlerin değerleri nedir, azcık yardımcı olun bana yaa
Canım değerin güzel artmış neden sıkıntı yaptın ki sen içini ferah tut taze anne Kimyasalı falan düşünme bebisinin tadını çıkarYaaa neden kimse bişey demiyo bana. diğer şubat ayı anneleri sizlerin değerleri nedir, azcık yardımcı olun bana yaa
Bir de başkalarının değerlerine takılma herkeste farklı olur Ortalama olarak iki güne bir iki katı olmuşsa hatta %70 artmış sa sağlıklı olarak kabul edilirYaaa neden kimse bişey demiyo bana. diğer şubat ayı anneleri sizlerin değerleri nedir, azcık yardımcı olun bana yaa
cuma tekrar ıstıycek test eger olumlu bı artıs gorurse bende ıgnelere baslıycam kaçlık kullanıosun sen
Clexane 0.4 ml iğneye başladım ben günde bir defaewwet 2o saatte 27 den 38 e cıktı ıns böyle devam eder de kahverengı akıntım var dr aspırınden dedı bakalım takvımı de heyecan olsun dıye yaptım bız daha kesın degılız yanı
yok yaa ben onemsemem bılıom kendımı 5. gebelık olunca :) :) ama eger keseyı gorur kalp atısını da duyarsammm çok sevınırım yaaaClexane 0.4 ml iğneye başladım ben günde bir defa
imzayı da keseyi gördükten sonra hatta kalp atışlarını duydukları sonra almak istiyorum Gecen almıştım çok ümitlenmiştim iptal etmek daha zor oldu
çıkar canımn mersak etmeeee buraya yaz sonucu merak ederım sana dıyorumda ben de senden farklı degılım endıse konusunda benım de cuma adet gunum daha 3 gun varyanıÇok sağolun kızlar daha önce birkaç kez kimyasal geçirdim o yüzden çok tedirginim. Yarın değerim inşallah yüksek çıkar dua edin bana nolur
Benim adet gecikmemin bugün 3. Günü hamile olduğuma eminim ama düşük korkusunu atamıyorum işte üzerimden. Akşamları yatmadan progestan içiyorum. Yarın yazarım sonucu, senin kaç şuan?çıkar canımn mersak etmeeee buraya yaz sonucu merak ederım sana dıyorumda ben de senden farklı degılım endıse konusunda benım de cuma adet gunum daha 3 gun varyanı
hehe gulersın benımkıne benım dun adete 4 gun kala 27.25 ıdı bugun 38.83 oldu cuma bakılacak tekrar kendıme gebelık testlerı aldım onlarla oyalanıvcamBenim adet gecikmemin bugün 3. Günü hamile olduğuma eminim ama düşük korkusunu atamıyorum işte üzerimden. Akşamları yatmadan progestan içiyorum. Yarın yazarım sonucu, senin kaç şuan?
Bence iyi gidiyo seninde benim 2 gün kala 24,68 di senin 4 gün kala benden yüksek çıkmış. Hergün yapıyorsan saat farkı bile etkiliyo haberin olsun. Umarım kırmızılar gelmez. İyi haberlerini yazarsın buraya.hehe gulersın benımkıne benım dun adete 4 gun kala 27.25 ıdı bugun 38.83 oldu cuma bakılacak tekrar kendıme gebelık testlerı aldım onlarla oyalanıvcam
inşallah kahverengı lekelerım var o yuzden yapıyorum hergun olmassa olmaz yaaa olursa cok sevınırım ben de bakalım nolcak bklıoruz ıste ama ıcımde olumsuyz bı hıs yokBence iyi gidiyo seninde benim 2 gün kala 24,68 di senin 4 gün kala benden yüksek çıkmış. Hergün yapıyorsan saat farkı bile etkiliyo haberin olsun. Umarım kırmızılar gelmez. İyi haberlerini yazarsın buraya.
Iyi gozun aydin cnm sewindim :) insallah yarin bende guzel haberler yazabilirim burdan.. bana dua edinSelam kızlar ben geldim sabahtan beri koştur koştur öldüm ama değdi bazı sorunlar yüzünden iki hastaneye gitmek zorunda kaldım devlet hastanesinde çıkan sonucum 1,141 özelde çıkanda 1,468 çıktı hcg keseyi de gördüm şükürler olsun darısı tüm bekleyen adaylara inşallahh
Slm cnm benimde regelimi 3 gun gecti 4 kere idrarda test yaptim positiv dun de kan verdim ilk defa sonuc yarin belli olacak... cok zor zamanlardan geldim o yuzden tedirginim... insallah yarin iyi haberlerle geliriz.. aksam da kadin dr da randevum var keseye bakacak sanirim.. yarin buyuk gun bize bak yalniz degilsin sende :) dua edelim birbirimize insallah..selam kızlar, adetime iki gün kala sonucum 24,68 di üç gün sonra yani dün dün kan sonucum 152.71 çıktı yarın tekrar yaptırıcam umarım güzel bir artış olur. en az 300 falan olması lazım dimi sağlıklı olduğunu anlayabilmemiz için. henüz doktora gitmedimde ben, kimyasal gebelikse diye korkuyorum açıkcası. reglim geçeli 3 gün oldu. sizce durumum nedir.
İnşallah canım, ben hafta sonu gitmeyi düşünüyorum iyice büyüsün yavrum :) bakarsın kalp atışınıda görürüm pazar gidersem adetim geçeli 8 gün olmuş olacak :)Slm cnm benimde regelimi 3 gun gecti 4 kere idrarda test yaptim positiv dun de kan verdim ilk defa sonuc yarin belli olacak... cok zor zamanlardan geldim o yuzden tedirginim... insallah yarin iyi haberlerle geliriz.. aksam da kadin dr da randevum var keseye bakacak sanirim.. yarin buyuk gun bize bak yalniz degilsin sende :) dua edelim birbirimize insallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?