2016 Şubat Anneleri

Yaaa neden kimse bişey demiyo bana. diğer şubat ayı anneleri sizlerin değerleri nedir, azcık yardımcı olun bana yaa

Başladım ben 5 tane vuruldum beta artmış canım ne guzel
ewwet 2o saatte 27 den 38 e cıktı ıns böyle devam eder de kahverengı akıntım var dr aspırınden dedı bakalım takvımı de heyecan olsun dıye yaptım bız daha kesın degılız yanı

Yaaa neden kimse bişey demiyo bana. diğer şubat ayı anneleri sizlerin değerleri nedir, azcık yardımcı olun bana yaa
degerın guzel kı canım ıkı gun kala 24 mus bat gununde 50 olsa dun 10 cıvarında olmalıydı kjı senınkı fazla bıle yqnı guzel artmıs cnm bence kımyasal degıldır

Canım değerin güzel artmış neden sıkıntı yaptın ki sen içini ferah tut taze anne Kimyasalı falan düşünme bebisinin tadını çıkar

Bir de başkalarının değerlerine takılma herkeste farklı olur Ortalama olarak iki güne bir iki katı olmuşsa hatta %70 artmış sa sağlıklı olarak kabul edilir

cuma tekrar ıstıycek test eger olumlu bı artıs gorurse bende ıgnelere baslıycam kaçlık kullanıosun sen

ewwet 2o saatte 27 den 38 e cıktı ıns böyle devam eder de kahverengı akıntım var dr aspırınden dedı bakalım takvımı de heyecan olsun dıye yaptım bız daha kesın degılız yanı
Clexane 0.4 ml iğneye başladım ben günde bir defa
imzayı da keseyi gördükten sonra hatta kalp atışlarını duydukları sonra almak istiyorum Gecen almıştım çok ümitlenmiştim iptal etmek daha zor oldu

yok yaa ben onemsemem bılıom kendımı 5. gebelık olunca :) :) ama eger keseyı gorur kalp atısını da duyarsammm çok sevınırım yaaa

Çok sağolun kızlar daha önce birkaç kez kimyasal geçirdim o yüzden çok tedirginim. Yarın değerim inşallah yüksek çıkar dua edin bana nolur

bişey daha sorucam cnm bu ıgnelerı kaç artı kaç ta basladın ben cuma gunu kımetse baslıycam o gun 4+0 olcam yanı adet gunum o gun oncesınde baslamam gerekır mı acaba

Çok sağolun kızlar daha önce birkaç kez kimyasal geçirdim o yüzden çok tedirginim. Yarın değerim inşallah yüksek çıkar dua edin bana nolur
çıkar canımn mersak etmeeee buraya yaz sonucu merak ederım sana dıyorumda ben de senden farklı degılım endıse konusunda benım de cuma adet gunum daha 3 gun varyanı

çıkar canımn mersak etmeeee buraya yaz sonucu merak ederım sana dıyorumda ben de senden farklı degılım endıse konusunda benım de cuma adet gunum daha 3 gun varyanı
Benim adet gecikmemin bugün 3. Günü hamile olduğuma eminim ama düşük korkusunu atamıyorum işte üzerimden. Akşamları yatmadan progestan içiyorum. Yarın yazarım sonucu, senin kaç şuan?

Benim adet gecikmemin bugün 3. Günü hamile olduğuma eminim ama düşük korkusunu atamıyorum işte üzerimden. Akşamları yatmadan progestan içiyorum. Yarın yazarım sonucu, senin kaç şuan?
hehe gulersın benımkıne benım dun adete 4 gun kala 27.25 ıdı bugun 38.83 oldu cuma bakılacak tekrar kendıme gebelık testlerı aldım onlarla oyalanıvcam

yanıadetıme bıle daha 3 gun var ben hamıleyım dıyorum gülermısın gulersın tabıı

hehe gulersın benımkıne benım dun adete 4 gun kala 27.25 ıdı bugun 38.83 oldu cuma bakılacak tekrar kendıme gebelık testlerı aldım onlarla oyalanıvcam
Bence iyi gidiyo seninde benim 2 gün kala 24,68 di senin 4 gün kala benden yüksek çıkmış. Hergün yapıyorsan saat farkı bile etkiliyo haberin olsun. Umarım kırmızılar gelmez. İyi haberlerini yazarsın buraya.

inşallah kahverengı lekelerım var o yuzden yapıyorum hergun olmassa olmaz yaaa olursa cok sevınırım ben de bakalım nolcak bklıoruz ıste ama ıcımde olumsuyz bı hıs yok

Iyi gozun aydin cnm sewindim :) insallah yarin bende guzel haberler yazabilirim burdan.. bana dua edin

Slm cnm benimde regelimi 3 gun gecti 4 kere idrarda test yaptim positiv dun de kan verdim ilk defa sonuc yarin belli olacak... cok zor zamanlardan geldim o yuzden tedirginim... insallah yarin iyi haberlerle geliriz.. aksam da kadin dr da randevum var keseye bakacak sanirim.. yarin buyuk gun bize bak yalniz degilsin sende :) dua edelim birbirimize insallah..

İnşallah canım, ben hafta sonu gitmeyi düşünüyorum iyice büyüsün yavrum :) bakarsın kalp atışınıda görürüm pazar gidersem adetim geçeli 8 gün olmuş olacak :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…