- 2 Temmuz 2014
- 1.298
- 1.080
- 133
Rabbimin izniyle bende şubat annesiyiminşallah bugün kan değerlerimin ikiye katlandığını öğrendik çok şükür hepimiz sağlıkla hayırla kucağımıza alırız inşallah arkadaşlar
hoşbuldummmm canımHoşgeldin canım aramıza
3 embriyo transfer edilmişti doktorumuz büyük ihtimalle ikiz dedi kısmet artık :)))Masallahhh hcg yuksekk meleklerin bencee kac embriyo transder edildii
Aminn canım çok teşekkür ederim rabbim herkese yaşatsın bu duyguyu bizlerde hayırla sağlıkla kucağımıza alalım inşallahHayırlı olsun canım . Rabbim kucağımıza aldığımız günleri de gösterir inşallah
Geliyor musun arada bayramlardaBen Tokat'ta yasamiyorum ama memleket orası tokat Almus
istanbuldayım
Kismet artik baya yuksek cunku ben de seninle ayni gun ogrendim 38 di dusun yani masallahhh bebislerimize hadi bakalim saglikla kucagina almayi nasip etsinnnn hepimizin3 embriyo transfer edilmişti doktorumuz büyük ihtimalle ikiz dedi kısmet artık :)))
çok teşekkür ederim ama sen doğal yolla hamile kaldın dimi yoksa sendemi benim gibisin ama iki günde ikiye katlandığını düşünürsek 12. gün 320 falan olur bende ikiz diye düşünüyorum neyse sonuçta sağlıkla hayırla ilerlesinde hepimizin ki tek yada ikiz farketmez :))Kismet artik baya yuksek cunku ben de seninle ayni gun ogrendim 38 di dusun yani masallahhh bebislerimize hadi bakalim saglikla kucagina almayi nasip etsinnnn hepimizin
liste derken canım?listeye eklenmek isteyen bilgilerini mesaj atsın
Benimde var gece agrıyla utanıyorum adet Sancısı gibi rahim büyüyor kaslar genişliyor ondanKızlar bende çok ağrı oluyor Şiddeti biraz yüksek oluyor sizde de var mu yoksa sorun bende mi
Benim yaş 27 birinci çocuk sat 3 Mayıslisteye eklenmek isteyen bilgilerini mesaj atsın
en başta tablo var onaliste derken canım?
Benim yaş 27 birinci çocuk sat 3 Mayıs
Doğacağı tarih 7 şubat
Cok da dogal sayilmaz canim klomen catlatma ignesi kullandim canim dun adet gunumdu cuma yani pazartesi ogrendim bende takvimi yaptigimda 255 gun var diyordu benim carsamba 66.84 cuma 174.9 cikti canim bakalim pazartesi belki yine kan veririm saglik ocaginda hem onlara da soylemek gerekiyorçok teşekkür ederim ama sen doğal yolla hamile kaldın dimi yoksa sendemi benim gibisin ama iki günde ikiye katlandığını düşünürsek 12. gün 320 falan olur bende ikiz diye düşünüyorum neyse sonuçta sağlıkla hayırla ilerlesinde hepimizin ki tek yada ikiz farketmez :))
rabbim çok fazla uğraştırmadan (benim durumuma göre ) vermiş çok şükür canım geriside gelir hayırla inşallah bende pazartesi bi daha vermeyi düşünüyorum dediğin gibi sağlık ocağının da bilmesi gerekiyor aşıları falan orda yaptıracağız hakkımızda hayırlısıCok da dogal sayilmaz canim klomen catlatma ignesi kullandim canim dun adet gunumdu cuma yani pazartesi ogrendim bende takvimi yaptigimda 255 gun var diyordu benim carsamba 66.84 cuma 174.9 cikti canim bakalim pazartesi belki yine kan veririm saglik ocaginda hem onlara da soylemek gerekiyor
Olur mu tatlim bir bucuk senefir ugrasiyorum bu ay beklemiyodum klomeni oylesine kullandim biz bu ay asilama o da olmassa ramazansan sonra tup bebek yaptiracaktikrabbim çok fazla uğraştırmadan (benim durumuma göre ) vermiş çok şükür canım geriside gelir hayırla inşallah bende pazartesi bi daha vermeyi düşünüyorum dediğin gibi sağlık ocağının da bilmesi gerekiyor aşıları falan orda yaptıracağız hakkımızda hayırlısı
Gel canim hosgeldin ewet bize daha yakinsin bizimle takip etmerhaba güzel annişler
konunuz bayağı ilerlemiş geçmişi okuyamadım
arada girip bakıyordum size de
ocak anneleriyle benim aramda çok fark olduğu için oraya fazla takılamıyorum
onlar nerdeyse cinsiyet öğrencekler ben daha kalp atışını duymadım
size daha yakınım yani
rabbim hamile olan herkesin yavrusunu sağlıcakla kucağına almasını nasib etsin
hoşbulduk canım çok sağolGel canim hosgeldin ewet bize daha yakinsin bizimle takip et
Canim en son anaannem vefatinda gittim geçen yaz bu senede kısmet diyeyim bebisim dogunca giderim birdahaki yaza kısmet olursa ama çok severim memleketimi:))Geliyor musun arada bayramlarda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?