- 26 Haziran 2010
- 1.331
- 43
- 158
ya hanı 0.2 lık yazarsa dıuye 0.4luk ıstıycem ozellıkleKi sen mthfr c677t heterozigot sun bence yeterli olur
sor da bana da soyle canım benımkı cok degılmıs sanırım heterozıgot ama yıne de ıgne kullanmam gerekıoÇoğu kişi yeter diyor bazıları hem iğne hem coraspin kullanıyor ama bilmiyorum iste pazartesi doktora soracağım
Ben agizdan aliyorum cnm..Kızlar progestan kullananlar alttan mı alıyorsunuz ağızdan mı??
bende severim turşu suyu denicem mutlaka :) çok teşekkürlerTUZLU EKŞİ ŞEYLER TUKET BEN TURSU SUYU ICIODUM ONCEDEN GEÇIODU HEM DE COK HOSUMA GIDIYODU ZATEN
canım ovulasyon takibi bölümünden hatırlıyorum seni çook sevindim Allah tamamına erdirsin inşallah:)Günaydınnnnn canlar sayfaları oku oku bitiremedim maşallah benim gibi erkenden uykusu gelen yok mu ya ben dayanamiyorum dokuz bucugu zor yapıyorum ancak o zamana kadar dayanabiliyorum
Canim benim hiç korkma bir akrabamizin gelini dört ay önce boş gebelik yaşadı kürtaj oldu şimdi yine hamile kalp atışinida duymuş gayet iyi durumu korkma hersey güzel olacak:))Bu arada kızlar daha önce ki gebeliğim boş gebelik çıktı şimdi çok korkuyorumhesaplarıma göre 5 hafta 3 günlük hamileyim ama hala Dr ye gitmedim açıkçası korkuyorum ama bi taraftanda içim içimi yiyo daha önce benzer durum yaşayanlar var mi aranızda yani 2. Gebeliği nasıl bi sıkıntı var mi felan?
Crino jel de progestanla aynı işlevde bir ilaç mı canım?Canım ikigun önce iğne olarak alıyordum ama artık crino jel kullanıyorum alttan hap olarak alinanlar aşırı Uyku yapıyor ilk hamileligimde öyle olmuştu
her gebelık sorunlu olacak dıye bısey yok tatlım o bı talıhsızlıktı gectı bu sefer ıyı olcak ıyı dusun ıyı olsun cnmBu arada kızlar daha önce ki gebeliğim boş gebelik çıktı şimdi çok korkuyorumhesaplarıma göre 5 hafta 3 günlük hamileyim ama hala Dr ye gitmedim açıkçası korkuyorum ama bi taraftanda içim içimi yiyo daha önce benzer durum yaşayanlar var mi aranızda yani 2. Gebeliği nasıl bi sıkıntı var mi felan?
benı hatırlıo musunnncanım ovulasyon takibi bölümünden hatırlıyorum seni çook sevindim Allah tamamına erdirsin inşallah:)
Lekelenmen oldu mu hiç canım yoksa sadece önlem olarak mı kullanıyorsun??Ben agizdan aliyorum cnm..
Önlem icin cnm.. ben kan verdim onada baktirdim dr hersey normal degerde dedi.. kendisi yazdi hemen idrarda hamile oldugum belli olunca.. Rabbim bebeklerimizi korusun.. aminnLekelenmen oldu mu hiç canım yoksa sadece önlem olarak mı kullanıyorsun??
bı de ben hamıleyken şalgam suyu ıcıyodum lıkır lıkr hemde e ayy ağzım sulandıbende severim turşu suyu denicem mutlaka :) çok teşekkürler
Ay onuda çok severim ve benimde şu anda çok canım çekti :) acılı olacak oof :)bı de ben hamıleyken şalgam suyu ıcıyodum lıkır lıkr hemde e ayy ağzım sulandı
Evet en etkilisi iğne daha sonra jel sonra hap diye biliyorum birde benim tüp bebek olduğu için 15gunCrino jel de progestanla aynı işlevde bir ilaç mı canım?
evet canım ama en etkilisi iğne diye biliyorum tüp bebek olduğu için benimki 15 gün iğneden sonra jele geçtim ilk gebeligim doğal yoldan olmuştu onda hep hap olarak aldımCrino jel de progestanla aynı işlevde bir ilaç mı canım?
canm merhaba hayirli olsun gebeligi benmde ilk gebeligimde bebeg hic gozukmedi ama yolk sac oldugu icin dr bos gebelik demedi senn gozukmusmuydu insallah bu kez her sey guzel olackOff umarım öyle olur inş iyi olur heveslenemiyorum bile hayal kuramıyorum hamile olduğunu etrafımdakilerle paylaşamıyorum bekleyip görcez artık umarım hepimizin hakkında hayırlısı olur
Ayyyy bende cok severim :)Ay onuda çok severim ve benimde şu anda çok canım çekti :) acılı olacak oof :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?