2016 Şubat Anneleri

İyi akşamlar hanımlar, akşam oldu kızla boğuştum oynadım uyuttum. Şimdi biraz kendime vakit ayırma zamanı geldi. En son yazdığımda 60. sayfadaydı. siz muhabbeti ilerletmişsiniz. Ben sonradan yetişecek gibiyim size :) Dün tekrar kan vermiştim. sonucu 1059 bhcg çıkmış. ilk hamileliğimde 8 haftalıkken bulantı başlamıştı. bunda daha 4 haftalık ama sabahları midem ağzıma geliyor. Tecrübe isteyenler; yatak başucuna bir muz koyun. Daha gözünüzü açınca hiç kıpırdamadan daha muz yiyip öyle yeni güne kalkın. yoksa sonunuz klozetle öpüşmek olur :)
Hepinize iyi akşamlar. öpüyorum

Ki sen mthfr c677t heterozigot sun bence yeterli olur
ya hanı 0.2 lık yazarsa dıuye 0.4luk ıstıycem ozellıkle
cunku benımle aynı pıhtılasmaya sahıp bı arkadas hem .4 luk kullanıyo yanında da 50 mg coraspırın kullanıo

Çoğu kişi yeter diyor bazıları hem iğne hem coraspin kullanıyor ama bilmiyorum iste pazartesi doktora soracağım
sor da bana da soyle canım benımkı cok degılmıs sanırım heterozıgot ama yıne de ıgne kullanmam gerekıo

Günaydınnnnn canlar sayfaları oku oku bitiremedim maşallah benim gibi erkenden uykusu gelen yok mu ya ben dayanamiyorum dokuz bucugu zor yapıyorum ancak o zamana kadar dayanabiliyorum
canım ovulasyon takibi bölümünden hatırlıyorum seni çook sevindim Allah tamamına erdirsin inşallah:)

Kızlar hamilelik ile ilgili günlük msj geliyor kayıt oluyorsunuz ücretsiz gsm adını yazabiliyormuyuz bilmiyorum burdan ben şimdi kaydoldum kizimdada olmustum

Bu arada kızlar daha önce ki gebeliğim boş gebelik çıktı şimdi çok korkuyorum hesaplarıma göre 5 hafta 3 günlük hamileyim ama hala Dr ye gitmedim açıkçası korkuyorum ama bi taraftanda içim içimi yiyo daha önce benzer durum yaşayanlar var mi aranızda yani 2. Gebeliği nasıl bi sıkıntı var mi felan?

Canim benim hiç korkma bir akrabamizin gelini dört ay önce boş gebelik yaşadı kürtaj oldu şimdi yine hamile kalp atışinida duymuş gayet iyi durumu korkma hersey güzel olacak:))

her gebelık sorunlu olacak dıye bısey yok tatlım o bı talıhsızlıktı gectı bu sefer ıyı olcak ıyı dusun ıyı olsun cnm

Off umarım öyle olur inş iyi olur heveslenemiyorum bile hayal kuramıyorum hamile olduğunu etrafımdakilerle paylaşamıyorum bekleyip görcez artık umarım hepimizin hakkında hayırlısı olur

Crino jel de progestanla aynı işlevde bir ilaç mı canım?
Evet en etkilisi iğne daha sonra jel sonra hap diye biliyorum birde benim tüp bebek olduğu için 15gun
Crino jel de progestanla aynı işlevde bir ilaç mı canım?
evet canım ama en etkilisi iğne diye biliyorum tüp bebek olduğu için benimki 15 gün iğneden sonra jele geçtim ilk gebeligim doğal yoldan olmuştu onda hep hap olarak aldım

Off umarım öyle olur inş iyi olur heveslenemiyorum bile hayal kuramıyorum hamile olduğunu etrafımdakilerle paylaşamıyorum bekleyip görcez artık umarım hepimizin hakkında hayırlısı olur
canm merhaba hayirli olsun gebeligi benmde ilk gebeligimde bebeg hic gozukmedi ama yolk sac oldugu icin dr bos gebelik demedi senn gozukmusmuydu insallah bu kez her sey guzel olack

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…