- 30 Haziran 2013
- 21.990
- En iyi cevaplar
- 1
- 18.127
- 498
eneeeee canını mı çektirdiiimmmmAy onuda çok severim ve benimde şu anda çok canım çekti :) acılı olacak oof :)
Aynen canım bende senin gibiyim ayrıca daha 5. Hafta olmama rağmen pantolonlarımı giydiğimde rahat edemiyorum kasıklarım ve krnımın alt tarafını sıkıyor ve canım yanıyoBayanlar sizin de karninizda sislik oluyor mu ya ? Karnim sanki patlicak dort bes aylik gibi sistim
inşallah güzel olur :) benimde kese vardı bebek yok kürtajla aldılar keseyi bana yolk sac gibi bişey demedi direk boş gebelik dedi yolk sac ile ilgilide çok bi bilgim yokcanm merhaba hayirli olsun gebeligi benmde ilk gebeligimde bebeg hic gozukmedi ama yolk sac oldugu icin dr bos gebelik demedi senn gozukmusmuydu insallah bu kez her sey guzel olack
evet canım senide hatırlıyorum ben sık okuyup fazla yazamayanlardanımbenı hatırlıo musunnn
Ay bende öyle kendi kendime diyorum triplere mi giriyorum böyle bi hamile edası kendi kendime mi farkında olmadan şişiriyorum diyorumAynen canım bende senin gibiyim ayrıca daha 5. Hafta olmama rağmen pantolonlarımı giydiğimde rahat edemiyorum kasıklarım ve krnımın alt tarafını sıkıyor ve canım yanıyo
ben hatırlıom senı ordanevet canım senide hatırlıyorum ben sık okuyup fazla yazamayanlardanım
çok şükür burda dayazışabiliğimize :) benimde kasık ağrılarım oluyo batmalar oluyo arada cumartesi günü gidicem doktoraben hatırlıom senı ordan
su anda ben habıre cıse gıdıyomm çişim çok gelıyo hafıf de bı bulantı var gıbı ama cok hafıf bişey bı de sag tarafıma ytınca acıyo batıyo yatırmıo ben o tarafaçok şükür burda dayazışabiliğimize :) benimde kasık ağrılarım oluyo batmalar oluyo arada cumartesi günü gidicem doktora
Baanda ilk dr bos gebelik dedi daha sonra 2 dr gittim 2side bos degil bu yolk sac olmasaydi bos gebelik diyebilirdik yolksac varsa %99bebek olusmustr ama gelisemedn tuzlu suyun icinde yok olmstr dedilerinşallah güzel olur :) benimde kese vardı bebek yok kürtajla aldılar keseyi bana yolk sac gibi bişey demedi direk boş gebelik dedi yolk sac ile ilgilide çok bi bilgim yok
Oyyy gecmis olsun cnm hic bisey bilmiyorum ben de bu kobuda kusarsam ne yapicamGunaydin kızlar dun gece ilk kusmayi yaşadık sonumuz hayır ola bide gastrit olduğu için bildiğin asit gibiydi başka mide sorunu olan var mi neyle çözdünüz isi lütfen bi yardim edin yoksa halim harap
Gunaydin kızlar dun gece ilk kusmayi yaşadık sonumuz hayır ola bide gastrit olduğu için bildiğin asit gibiydi başka mide sorunu olan var mi neyle çözdünüz isi lütfen bi yardim edin yoksa halim harap
Selam canım, çoğumuzun daha önce gebelik kaybı olduğu için önlem amaçlı verilen ilaçlar. Ben yarın gidicem doktora bakalım bana ne vercek. Bu arada bende tiksinme falan yokta akşamları midem bulanıyo yatmama yakın sabahları bişeyim yok şimdilik. Umarım bu belirtilerimiz ilerlemez.Kızlar Günaydın bende de yavaş yavaş tiksinme başladı bazı kokulardan bazı yemeklerden. Şu an sadece öğğğ asamasindayim gerisi gelmiyor. Haftaya kontrole gitmem lazım. Herkes bi ilaç kullanıyo burda bunları neden verdi doktor kanamanız falan mı var?
Anladım inşallah herkes bebeğini sağlıkla alır kucağına. Bazılarını hiç etkilemiyormus bulantı olarak falan. Bende de gastrit var ondan korkuyorum.Selam canım, çoğumuzun daha önce gebelik kaybı olduğu için önlem amaçlı verilen ilaçlar. Ben yarın gidicem doktora bakalım bana ne vercek. Bu arada bende tiksinme falan yokta akşamları midem bulanıyo yatmama yakın sabahları bişeyim yok şimdilik. Umarım bu belirtilerimiz ilerlemez.
Televizyonda bi yemek ismi soyledi hemen canim cekti esim bi benzerini yapiyo simdi :) Burda satilmiyor cunkuYaaa benim de hersey cok fena kokuyo burnuma ve çok canim cekio yaas napcam alttaki kadi yine bisey yapmis yazmiyim buraya ama cokkk canim çekti ama bu en azindan guzel bisey dun sogan kavurmus onun kokusu geldi onu cnm çekti yaaa bu nedir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?