- 27 Aralık 2014
- 1.425
- 857
- 108
Aynı şikayetler bende de var ha bire eşime söyleyip duruyorum şiştim şiştim ben diyeBayanlar sizin de karninizda sislik oluyor mu ya ? Karnim sanki patlicak dort bes aylik gibi sistim
Mthfr c677t homozigot benimsenın pıhtılaşma nasıl hangısı cnm benımkı mthfr 677 heterozıgot
Sanirim gazdan dolayi oluyor biraz indi ama hala sisAynı şikayetler bende de var ha bire eşime söyleyip duruyorum şiştim şiştim ben diye
hatta öğrencimin biri öğretmenim siz kilo mu aldınız dedi
Benim de canım niye direniyorsam halaçooook uykum var..
Bir hamile arkadaşim var o da öyle söyledi kilo almamisim ama acayip şiş hissediyorum kendimi dedi ayyyyy bende öyleyim dedimSanirim gazdan dolayi oluyor biraz indi ama hala sis
sağol canım teşekkür ederim. P.tesi günü sen de inş. güzel haberler alırsın burda paylaşırsınMaşallah canım benim çooook sevindim senin adına Saglıkla büyüsün inşallah Kalp atışları da pıt pıt olur
benim 0,56 idi, 35. Günde küçük geldi 4+2 ölçttü doktor Ignem yetersiz mi kaldi acaba diyorum ne bileyim kafamda deli sorular Pazartesi gününü bekliyorum doktora gidecegim yeniden
iğne 0.4 luk mu canımMthfr c677t homozigot benim
AGIZDAN CANIM ALTTAN ALIYOSAN GECE YATARKEN AL HIC GERI GELMIO BOYLECEKızlar progestan kullananlar alttan mı alıyorsunuz ağızdan mı??
Ben de kendime daha iyi bi doktor arıyorum artık iğne mi vercek ayrıntılı tahlil mi yapacak bilmiyorum tek progestanla olcak iş değil sanki bu işCanım inşallah aynı şeyleri yaşamazsın , hiç kimse yaşamasın. Şubat annelerinin çoğu daha önce dusukleri olup yeniden mucizesine kavuşan kişiler
birbirimizin dilinden en iyi biz anlarız
benim de iki tane kimyasal gebeliğim var Kan pıhtılaşması varmis Şimdi iğnelere başladım hergün gobekten yapıyorum Yeterki bebişim iyi olsun
bu arada ben de sinifciyim miniklerim 3 e geçti büyüdük biraz
Ay evet kremsi şekilde geri gelişine sinir oluyorum onun :) alttan daha etkili oluyo diyen doktorlar da var gerçi aklınızda bulunsun canım :) ben de ağızdan alıcam bi iki gün sonra alttan devam ederim yineAGIZDAN CANIM ALTTAN ALIYOSAN GECE YATARKEN AL HIC GERI GELMIO BOYLECE
evet canım alttan daha etkılı agızdan kana karısmasını beklıycen alttan alınca dogrudan orada oluyor ama ışte o kremsı akıntı ıyyy sınır edıyo ınsanıAy evet kremsi şekilde geri gelişine sinir oluyorum onun :) alttan daha etkili oluyo diyen doktorlar da var gerçi aklınızda bulunsun canım :) ben de ağızdan alıcam bi iki gün sonra alttan devam ederim yine
Evet clexane 0.4 ml kullanıyorumiğne 0.4 luk mu canım
ben de 0.4 ıstıycem kızar mı bana yaa yetmez dıye korkuyorum su an ecopirin 200 kullnıyorumEvet clexane 0.4 ml kullanıyorum
Çoğu kişi yeter diyor bazıları hem iğne hem coraspin kullanıyor ama bilmiyorum iste pazartesi doktora soracağımben de 0.4 ıstıycem kızar mı bana yaa yetmez dıye korkuyorum su an ecopirin 200 kullnıyorum
Canım ikigun önce iğne olarak alıyordum ama artık crino jel kullanıyorum alttan hap olarak alinanlar aşırı Uyku yapıyor ilk hamileligimde öyle olmuştuKızlar progestan kullananlar alttan mı alıyorsunuz ağızdan mı??
Ki sen mthfr c677t heterozigot sun bence yeterli olurben de 0.4 ıstıycem kızar mı bana yaa yetmez dıye korkuyorum su an ecopirin 200 kullnıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?