- 16 Ekim 2013
- 2.737
- 2.591
- 333
- 37
Evet bu sayfaya Yazdığım ikinci yorum sanırım şimdi bakıp nostalji yapıyorumSelamlar bat 2 Haziran bende sabırsızlanıyorum Ama nasip tabi . 1 Haziran'da test yapacagım doğum günüm belki tatlı güzel bi hediye olur bana inşaallah.. Çok bi belirti yok ikinci deneme takmıyorum şu an akışına bıraktım ama geçen adette takmıyorum dedim ama adet olunca üzüldüm... Bakalım bu ay mı nasibimiz..
TUZLU EKŞİ ŞEYLER TUKET BEN TURSU SUYU ICIODUM ONCEDEN GEÇIODU HEM DE COK HOSUMA GIDIYODU ZATENOff kızlar ya bulantılar başladı mi sizde , sürekli bulantı var bende napsam geçer
Buda birincisi Elhamdüllillah rabbim uzun bi beklemenin ardından ikinci denemede nasip etti doğum günümde 1 Haziran'da kandilde ögrendim inş kucak kucağa koklaşmayıda nasip ederEvet ikinci kere yazıyorum ocak annesi olmak nasip değilmiş yeni Ümitler Şubat'a bat 2 Haziran
benım de ocak annelerınde mesajım var olmadı ısteee amaa bu aya kısmetmısssBuda birincisi Elhamdüllillah rabbim uzun bi beklemenin ardından ikinci denemede nasip etti doğum günümde 1 Haziran'da kandilde ögrendim inş kucak kucağa koklaşmayıda nasip eder
Ayyy beni ordada var düşükten sonra 6 ay antidepresan kullanıp bekledim nisan ilk deneme idi olmayınca çok kötü oldum ama ikinci deneme oldu tabi 8 ay bekledimbenım de ocak annelerınde mesajım var olmadı ısteee amaa bu aya kısmetmısss
benım de son dusugum 8 kasımda oldu yanı yaklaşık 6 bucuk ay sonra tekrar gebelık olduAyyy beni ordada var düşükten sonra 6 ay antidepresan kullanıp bekledim nisan ilk deneme idi olmayınca çok kötü oldum ama ikinci deneme oldu tabi 8 ay bekledim
canım pıhtılaşma testlerını yaptırdın mı dr gıt progestan versın cnm hemeh durduruyo benım kanama degıl de kahverengı akıntım oldu sanırım yerleşme kanamasıydı cunku ıkı gun surdu ve kahverengıydı bence bı an once dra gıthanımlar ben de inşallah Şubat annesi olacağım. Neredeyse tüm sayfaları okudum ama yazmaya cesaret edemedim bi türlü. Benim de Şubat'ta bir düşüğüm oldu ve ben de öğretmenim. Önceki bebeğim bitmeyen kanamalarım sebebiyle düştü. Şuan 5+3üm ve bugün çok az da olsa açık pembe lekelenmem başladı. Bu durumu yaşayan var mı aranızda? Yine aynı üzüntüleri yaşamak istemiyorum yaRabbim sen Koru bebeklerimizi Aminnn
İlk düşüğüm olduğu için test yapılmadı canım oyüZden nedenini bilmiyoruz. Progestana başladım bugün drum geçen sefer de vermişti. İnşallah diner hemen. Yarın pazar mağlum oyüZden hafta içi gidicem tekrar doktoracanım pıhtılaşma testlerını yaptırdın mı dr gıt progestan versın cnm hemeh durduruyo benım kanama degıl de kahverengı akıntım oldu sanırım yerleşme kanamasıydı cunku ıkı gun surdu ve kahverengıydı bence bı an once dra gıt
bransın ne canım
o zaman dra sor onlem amaclı aspırın kullandırsın sana belkı oyle bı durum vardır bılemedım sımdı cnm yaa ıns bu sefer bı sorun cıkmıycakkk merak etmeİlk düşüğüm olduğu için test yapılmadı canım oyüZden nedenini bilmiyoruz. Progestana başladım bugün drum geçen sefer de vermişti. İnşallah diner hemen. Yarın pazar mağlum oyüZden hafta içi gidicem tekrar doktorasınıfçıyım ayrıca canım
Ayyy rabbim saglicakla kucaginada almayi nasip etsin canimmmBuda birincisi Elhamdüllillah rabbim uzun bi beklemenin ardından ikinci denemede nasip etti doğum günümde 1 Haziran'da kandilde ögrendim inş kucak kucağa koklaşmayıda nasip eder
İnşallah be canımo zaman dra sor onlem amaclı aspırın kullandırsın sana belkı oyle bı durum vardır bılemedım sımdı cnm yaa ıns bu sefer bı sorun cıkmıycakkk merak etme
Amin seninde canımAyyy rabbim saglicakla kucaginada almayi nasip etsin canimmm
Off kızlar ya bulantılar başladı mi sizde , sürekli bulantı var bende napsam geçer
Maşallah canım benim çooook sevindim senin adına Saglıkla büyüsün inşallah Kalp atışları da pıt pıt olurbugün ilk kontrolüme gittim vee keseyi gördük çok şükür 10 mm gayet iyi dedi. Biraz yerleşme kanaması olmuş lekelenme olursa korkma dedi. Kan ve idrar tahlili aldı 18inde gidicem tekrar. Ozaman kalp atışlarını duyarız dedi :)
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım inşallah güzel bir dokuz aylık yolculuğa çıkacağız hep beraberTabloya baktım da hepiniz benden büyüksünüz, rahim ağzı kanseri riskimden dolayı Ocak ayında ilk meleğimi kaybettim. Tecrübelerinizden faydalanmak isterim. Sizlere abla diyebilir miyim. :) :)
senın pıhtılaşma nasıl hangısı cnm benımkı mthfr 677 heterozıgotMaşallah canım benim çooook sevindim senin adına Saglıkla büyüsün inşallah Kalp atışları da pıt pıt olur
benim 0,56 idi, 35. Günde küçük geldi 4+2 ölçttü doktor Ignem yetersiz mi kaldi acaba diyorum ne bileyim kafamda deli sorular Pazartesi gününü bekliyorum doktora gidecegim yeniden
Ayyyy canım listede zor bayagi bilmez miyim hala yapamıyorum ben onuAyyyyyyyyy amma uğraştırdı bu liste işi beniiArkadaşlar bu arada ben 25 yaşındayım 5 yıllık evliyim 4.5 sene vajinusmusla uğraştım . Bu sürede Rabbim bana mucize olarak bir bebek nasip etti. Ama malesef mutluluğum kısa sürdü ve bebeğimi kaybettim. Çok şükür martta yendim bu illeti 2 aylık çalışma sonucu Rabbim yine bebiş nasip etti. Ama şuan çok korkuyorum tekrar aynı şeyleri yaşamaktan . Daha sevinemedim bile gebeliğime İnşallaah Rabbim bu sefer sağlıkla sıhhatle kucağımıza almayı nasip eder.
Canım inşallah aynı şeyleri yaşamazsın , hiç kimse yaşamasın. Şubat annelerinin çoğu daha önce dusukleri olup yeniden mucizesine kavuşan kişilerhanımlar ben de inşallah Şubat annesi olacağım. Neredeyse tüm sayfaları okudum ama yazmaya cesaret edemedim bi türlü. Benim de Şubat'ta bir düşüğüm oldu ve ben de öğretmenim. Önceki bebeğim bitmeyen kanamalarım sebebiyle düştü. Şuan 5+3üm ve bugün çok az da olsa açık pembe lekelenmem başladı. Bu durumu yaşayan var mı aranızda? Yine aynı üzüntüleri yaşamak istemiyorum yaRabbim sen Koru bebeklerimizi Aminnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?