2016 Şubat Anneleri

Evet bu sayfaya Yazdığım ikinci yorum sanırım şimdi bakıp nostalji yapıyorum

Evet ikinci kere yazıyorum ocak annesi olmak nasip değilmiş yeni Ümitler Şubat'a bat 2 Haziran
Buda birincisi Elhamdüllillah rabbim uzun bi beklemenin ardından ikinci denemede nasip etti doğum günümde 1 Haziran'da kandilde ögrendim inş kucak kucağa koklaşmayıda nasip eder

Buda birincisi Elhamdüllillah rabbim uzun bi beklemenin ardından ikinci denemede nasip etti doğum günümde 1 Haziran'da kandilde ögrendim inş kucak kucağa koklaşmayıda nasip eder
benım de ocak annelerınde mesajım var olmadı ısteee amaa bu aya kısmetmısss

Ayyy beni ordada var düşükten sonra 6 ay antidepresan kullanıp bekledim nisan ilk deneme idi olmayınca çok kötü oldum ama ikinci deneme oldu tabi 8 ay bekledim
benım de son dusugum 8 kasımda oldu yanı yaklaşık 6 bucuk ay sonra tekrar gebelık oldu

hanımlar ben de inşallah Şubat annesi olacağım. Neredeyse tüm sayfaları okudum ama yazmaya cesaret edemedim bi türlü. Benim de Şubat'ta bir düşüğüm oldu ve ben de öğretmenim. Önceki bebeğim bitmeyen kanamalarım sebebiyle düştü. Şuan 5+3üm ve bugün çok az da olsa açık pembe lekelenmem başladı. Bu durumu yaşayan var mı aranızda? Yine aynı üzüntüleri yaşamak istemiyorum ya Rabbim sen Koru bebeklerimizi Aminnn

canım pıhtılaşma testlerını yaptırdın mı dr gıt progestan versın cnm hemeh durduruyo benım kanama degıl de kahverengı akıntım oldu sanırım yerleşme kanamasıydı cunku ıkı gun surdu ve kahverengıydı bence bı an once dra gıt

bransın ne canım

İlk düşüğüm olduğu için test yapılmadı canım oyüZden nedenini bilmiyoruz. Progestana başladım bugün drum geçen sefer de vermişti. İnşallah diner hemen. Yarın pazar mağlum oyüZden hafta içi gidicem tekrar doktora sınıfçıyım ayrıca canım

o zaman dra sor onlem amaclı aspırın kullandırsın sana belkı oyle bı durum vardır bılemedım sımdı cnm yaa ıns bu sefer bı sorun cıkmıycakkk merak etme

Bayanlar sizin de karninizda sislik oluyor mu ya ? Karnim sanki patlicak dort bes aylik gibi sistim

Maşallah canım benim çooook sevindim senin adına Saglıkla büyüsün inşallah Kalp atışları da pıt pıt olur
benim 0,56 idi, 35. Günde küçük geldi 4+2 ölçttü doktor Ignem yetersiz mi kaldi acaba diyorum ne bileyim kafamda deli sorular Pazartesi gününü bekliyorum doktora gidecegim yeniden

Tabloya baktım da hepiniz benden büyüksünüz, rahim ağzı kanseri riskimden dolayı Ocak ayında ilk meleğimi kaybettim. Tecrübelerinizden faydalanmak isterim. Sizlere abla diyebilir miyim. :) :)
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım inşallah güzel bir dokuz aylık yolculuğa çıkacağız hep beraber

senın pıhtılaşma nasıl hangısı cnm benımkı mthfr 677 heterozıgot

Ayyyy canım listede zor bayagi bilmez miyim hala yapamıyorum ben onu
Hep birlikte dokuz aylık yolculuğa çıkacağız canım benim moralimiz yüksek olacak inşallah

Canım inşallah aynı şeyleri yaşamazsın , hiç kimse yaşamasın. Şubat annelerinin çoğu daha önce dusukleri olup yeniden mucizesine kavuşan kişiler
birbirimizin dilinden en iyi biz anlarız
benim de iki tane kimyasal gebeliğim var Kan pıhtılaşması varmis Şimdi iğnelere başladım hergün gobekten yapıyorum Yeterki bebişim iyi olsun
bu arada ben de sinifciyim miniklerim 3 e geçti büyüdük biraz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…