2016 Şubat Anneleri

Adre, hayırlı olsun bebeğin. Benim de beklenen doğum tarihi 12/02/2016 fakat cuma Bhcg 1058 çıktı. Sanırım benimki erken seninki geç Döllenme olmuş
Benim de sizinle aynı bdt ama cuma güne 41 çıktı bayagi geç dollenmis benimki

Kızlar Nasılsıniz yarım saat uyumusum halsizlik var aşırı bunada çok şükür bebisler bizimle olsunlarda razıyım halsizliklere yarın hastaneyi arayıp kese için randevu saati alacağım hayırlısı hakkımızda

Canım bende yarın kese için doktora gidicem inşallah hayırlı haberlerle döneriz. Bi yanım çok korkuyo bi yanım çok heycanlı :)

Canım bende yarın kese için doktora gidicem inşallah hayırlı haberlerle döneriz. Bi yanım çok korkuyo bi yanım çok heycanlı :)
İnşallah keseyi görürsün canım güzel haberler verirsin burda bizlere;-)

Selam anneler beş yıl sonra ben de bu kervana katıldım inşallah hepimiz sağ salim kucağımimza alırız bebisleri :)
Hoşgeldin canım bende dokuz yıl sonra inş Bebeğimi kucağıma almayi nasip eder Rabbim iki sene önce ölü doğum yaptım inş hepimiz sağlıcakla bebislerimizi kucaklarimiza alırız

İnşallah görür keseyi güzel haberler verirsin canım

Canim ben 14. Gun yumurtladim sen 16. Gun yumurtlamissin muhtemelen 2 gun buyuk benimki
canım çooook mutlu oldum hayırlı olsun ne güzel ya hamilesin..diğer topikte sürekli takip ediyordum sızı ama yazmak istemiyordum kendi gebelık muhabbetımden dolayı...darısı xperiaz arkadasın basına insallah...

Geçen sene yarın öğrenmiştim hamile olduğumu. Yine bi pazartesi günüydü çıkacağından umudum olmadan gittim testi aldım yaptım bıraktım banyoya tek çizgi diye. Ama 10 dk.sonra baktımki çift çizgi. Şaşkınlık sevinç korku heyecan mutluluk hepsini bi arada yaşadım... Rabbim tüm isteyenlere yaşatsın. Hepiniz sağlıkla kucaklayın inşaAllah.

Selam annişler :)
Belirti yok dedim dedim olan oldu bu hersabah kahvaltida yedigimi yumurta ve sütten sogumus bir sekilde uyandim busabah :/ normalde de atistirmayi seven biriyim ama sabah azcik salata ve yaninda cayla zorla yedim. Aklima aksam yemegini getirmek bile istemiyorum. Dün pregnacare multi vitamin+ omg3 vitamin takviyesine baslamistim acaba o mu sebep oldu. Insallah boyle devam etmez hepimiz gibi bende bebegimin saglikli ve tum vitaminlerden alarak gelismesini istiyorum :/

Ewet cnm darisi onun basina sukurler olsun insallahhh canim isteyen herkesin olsun aslında benim de buraya yazmam erken daha keseyi gormedik ama yine de bi gun bi gundur diye burdayım naapiyim

canım, benim çarşamba günü 434 dü. iki günde iki kat artsa yarın 2500 lerde olması gerekiyor. senin en son ne zaman ölçüldü kaç çıktı.
En son çarşamba 700 dü. Salı günü gideceğim karından görülmesi için. O zamana 6000 küsür olması gerekiyor. Kalbini daha göremem sanırım.

go
Ewet cnm darisi onun basina sukurler olsun insallahhh canim isteyen herkesin olsun aslında benim de buraya yazmam erken daha keseyi gormedik ama yine de bi gun bi gundur diye burdayım naapiyim
gorursun canim merak etme guzel haberler alacaksin insallah ben inaniyorum...

go

gorursun canim merak etme guzel haberler alacaksin insallah ben inaniyorum...
Insallah cnm ben sana inaniyodum cok da guzel oldu sonucun insallah benimki de öyle olur sen bana inaniyorsan insallah oyledir cnm ama hersey nasip tabi ki ben olumsuza da hazirliyorum kendimi ama hcg guzel artti canim boyle guzel artinca umutlandim ben de

Kizlar benm c.tesi beta 831 di cuma dr kontrolm var sadece keseyimi gorurum?5+2olcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…