Kızlar Nasılsıniz yarım saat uyumusum halsizlik var aşırı bunada çok şükür bebisler bizimle olsunlarda razıyım halsizliklere yarın hastaneyi arayıp kese için randevu saati alacağım hayırlısı hakkımızda
Kızlar Nasılsıniz yarım saat uyumusum halsizlik var aşırı bunada çok şükür bebisler bizimle olsunlarda razıyım halsizliklere yarın hastaneyi arayıp kese için randevu saati alacağım hayırlısı hakkımızda
Hoşgeldin canım bende dokuz yıl sonra inş Bebeğimi kucağıma almayi nasip eder Rabbim iki sene önce ölü doğum yaptım inş hepimiz sağlıcakla bebislerimizi kucaklarimiza alırız
canım çooook mutlu oldum hayırlı olsun ne güzel ya hamilesin..diğer topikte sürekli takip ediyordum sızı ama yazmak istemiyordum kendi gebelık muhabbetımden dolayı...darısı xperiaz arkadasın basına insallah...
Geçen sene yarın öğrenmiştim hamile olduğumu. Yine bi pazartesi günüydü çıkacağından umudum olmadan gittim testi aldım yaptım bıraktım banyoya tek çizgi diye. Ama 10 dk.sonra baktımki çift çizgi. Şaşkınlık sevinç korku heyecan mutluluk hepsini bi arada yaşadım... Rabbim tüm isteyenlere yaşatsın. Hepiniz sağlıkla kucaklayın inşaAllah.
Selam annişler :)
Belirti yok dedim dedim olan oldu bu hersabah kahvaltida yedigimi yumurta ve sütten sogumus bir sekilde uyandim busabah :/ normalde de atistirmayi seven biriyim ama sabah azcik salata ve yaninda cayla zorla yedim. Aklima aksam yemegini getirmek bile istemiyorum. Dün pregnacare multi vitamin+ omg3 vitamin takviyesine baslamistim acaba o mu sebep oldu. Insallah boyle devam etmez hepimiz gibi bende bebegimin saglikli ve tum vitaminlerden alarak gelismesini istiyorum :/
canım çooook mutlu oldum hayırlı olsun ne güzel ya hamilesin..diğer topikte sürekli takip ediyordum sızı ama yazmak istemiyordum kendi gebelık muhabbetımden dolayı...darısı xperiaz arkadasın basına insallah...
Ewet cnm darisi onun basina sukurler olsun insallahhh canim isteyen herkesin olsun aslında benim de buraya yazmam erken daha keseyi gormedik ama yine de bi gun bi gundur diye burdayım naapiyim
Ewet cnm darisi onun basina sukurler olsun insallahhh canim isteyen herkesin olsun aslında benim de buraya yazmam erken daha keseyi gormedik ama yine de bi gun bi gundur diye burdayım naapiyim
Insallah cnm ben sana inaniyodum cok da guzel oldu sonucun insallah benimki de öyle olur sen bana inaniyorsan insallah oyledir cnm ama hersey nasip tabi ki ben olumsuza da hazirliyorum kendimi ama hcg guzel artti canim boyle guzel artinca umutlandim ben de