2016 Şubat Anneleri

Canim benmde 5+3olmus olcak yanlis hesaplamisimm diger haftadakalp icin cagirir heralde dimi
Bana 2 hafta sonra kontrole gel dedi biraz adet döneminde kanama olmuştu düşük tehlikesi olur diye çok şükür şimdi bişi yok kalp atışları için bişey demedi ama bazılarında 7-8 haftalik dinlenebilir inş duyarız

Kizlar ben testlerimi hep ozelde yaptirdim yarin saglik ocaginda yaptircam simdi muhtemelen sonuclari birbiriyle kiyaslayamam ama umarim cok da dusuk cikmaz

Bide stres midir korku mudur bilmiyorum hafiften mide bulantim bas donmem var gebwlik testi koyulasti kasikda hafif bi batma da gebelik devam ediyordur dimi aklimda deli sorularrr

Benim de sizinle aynı bdt ama cuma güne 41 çıktı bayagi geç dollenmis benimki
Senin de benden Bayağı bir düşükmüş. Beni Salı günü ultrasona çağırdı doktor. O zaman bakalım kesin birşey Söyler. Şimdilik sadece SAT'a göre yorum yapabiliyoruz :)

Âmin, kaç tane çocuğun olursa olsun aynı heyecan hissediliyormuş. :)

dualarim seninle canim bak daha guzel muhabbetler yapacagiz insallah rahat ol sen

Senin de benden Bayağı bir düşükmüş. Beni Salı günü ultrasona çağırdı doktor. O zaman bakalım kesin birşey Söyler. Şimdilik sadece SAT'a göre yorum yapabiliyoruz :)
hcg kısıden kısıye gebelıkten gebelıge degısır bırbırımızı kıyaslamak cok da saglıklı bılgıler vermez cok degısken cunku benım mesela oncekı bır gebelıgımde adete 2 gun kala 99 du bı sonrakınde 116 ıdı bı sonrakınde sımdı yanı 174 cıktı aynı kısıde bıle buyuk degısıklık gösterıyo ıns hepımızın bebegı saglıklıdır hıc fıre vermeden sonuna kadar beraber gıderızz

İnşallah canım, tek temennimiz sağlıkla gelmeleri dünyaya :))

Dr garanti olsun die 2 hafta sonra cagirmistr canim insallah duycazzzz insallah her sey guzel olacak :)

Hiç anlamayacaksın zaman nasıl geçmiş de kuzun büyümüş. Bunlar güzel heyecanlar.
güzelll ama bı o kadadr da telaş verıcı yaa hıc bı sorunum yok su anda bı cok gebelık belırtısı gösterıyorum en ufak bı lekem yok ama ya bebek durduysa dıyorum vesvese bunlar dımmı

Hoşgeldin canım bende dokuz yıl sonra inş Bebeğimi kucağıma almayi nasip eder Rabbim iki sene önce ölü doğum yaptım inş hepimiz sağlıcakla bebislerimizi kucaklarimiza alırız
Canım senin ölü dogumundan sonra iki yıl bebek olmadımı yoksa korundunuz mu bebegın neden öldü peki arastırdılar mı bende iki ay önce ölü dogum yaptım 5 aylık bebegımedoktor korunma süresi vermedi Rabbım inş aratmaz biran önce verir bakalım ayın 17 sini bekliyorım hakkımızda hayırlısı ama giden yavruma cok üzülüyorum

Canım Rabbim sabır versin anlıyorum acini...
üç ay korunduk esimde spermde sayıda ve harekette sorun var normal olsun diye bekledik yumurta takibi yaptırdım olmadı Dr sansinizi tüp bebek deneyin dedi psikolojik acidanda bu zamana kadar geldik kısmet bu gunlereymis inş bu sefer hayirlisiyla kucağıma alırım senin içinde hersey güzel olur Tüp Bebek mi denediniz canım Rabbim yüzünü guldursun

Bende cok özluyorum cnm iki tane resmi bile var.. oglum 25 haftalikdi.. simdi 13 yasinda olacakti yasasaydi... tek tesellim Rabbim aldi yanina Allah sabir versin.. ben seni cok iyi anliyorum.. Rabbim tez zamanda sewindirsin seni... uzulme...

Yok canım kendılıgınden oldu bebegımız hersey normaldi ama Rabbimin takdiri ömrü okadarmıs inş bidaha yasayayız o acıları saglıkla kucagına alırısın ıns bebegını cnm darısı ben ve tüm istiyenlerin basına

Bende cok özluyorum cnm iki tane resmi bile var.. oglum 25 haftalikdi.. simdi 13 yasinda olacakti yasasaydi... tek tesellim Rabbim aldi yanina Allah sabir versin.. ben seni cok iyi anliyorum.. Rabbim tez zamanda sewindirsin seni... uzulme...
Oww canım seninkide cok büyükmüş evet Rabbim aldı yanına ondan elden gelmıyor bir çare inş kucagına sagsaglım alırısın bu yavrunu Rabbim bunda acı cektırmesin sana

Oww canım seninkide cok büyükmüş evet Rabbim aldı yanına ondan elden gelmıyor bir çare inş kucagına sagsaglım alırısın bu yavrunu Rabbim bunda acı cektırmesin sana
hep imtihan dedik... teselli ettim kendini dogarken ölmüs 8 saat surdu sancim... kucagima verdiler... mimicik elleri üsümüstü
bak yeniden canlandi simdi.. neyse dusunmeyelim bunlari.. benimle herzaman derlese bilirsin.. Rabbim yardimcimiz olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…