2016 Şubat Anneleri

Ilki cuma sabahi ortada ki cumartesi akşamı 15dk da bir wc ye gitme esnadinda sağdaki de bu sabah

Günaydın güzel anne adayları ve bebişleri güzel bir pazar günü geçirin inşallah

Herkese merhabalar şehir dışına pazar gezmesine gidiyoruz.. İnş bizim susama bi şey olmaz...

Herkese merhabalar şehir dışına pazar gezmesine gidiyoruz.. İnş bizim susama bi şey olmaz...
merhaba canım,
aman dikkat et ben dün teyzemi ziyarete gittim akşamı bin pişman oldum, çok sarsma kendini, yorma ve dar giyinme. Allahın izniyle bişey olmaz inşallah.

merhaba canım,
aman dikkat et ben dün teyzemi ziyarete gittim akşamı bin pişman oldum, çok sarsma kendini, yorma ve dar giyinme. Allahın izniyle bişey olmaz inşallah.
Çok sağol canım.. Eşimin arabayla 1.5 saatlik bi yol evet bi hamile eteğim var onu giyinirim kıyafetlerim şişlikten herhalde dar geliyor

Gunaydin kızlar dun gece ilk kusmayi yaşadık sonumuz hayır ola bide gastrit olduğu için bildiğin asit gibiydi başka mide sorunu olan var mi neyle çözdünüz isi lütfen bi yardim edin yoksa halim harap
Mimoza, geçmiş olsun. Ben ilk gebeliğimde bulantıya Çözümü muz ile buldum. Gece yatağa başucuma bir muz koyuyorum. Sabah yataktan kalkmadan önce onu yiyip öyle kalkıyorum. Eğer o sabah muz yemezsem sonum klozette bitiyor. O yeşil asitli safra çıkmadan da iyi olmuyorum. Bu hamilelikte de bulantı başladı. Bizim evde muz Seferberliği var. Bizim 3 yaşındaki Cadı da çok sever. Elimden almasın diye savaş veriyorum bazen :)

Adre, hayırlı olsun bebeğin. Benim de beklenen doğum tarihi 12/02/2016 fakat cuma Bhcg 1058 çıktı. Sanırım benimki erken seninki geç Döllenme olmuş
Yoo benimki gec degil cnm 14. Gun yumurtladim seninki erken olmus minik erkenden gelmis demekki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…