2016 Şubat Anneleri

Ayy canım seninki cok zor bır durum Rabbım saana sabırların en büyüğünü versin bu evladını cok hayırlı etsin bu yavrundan gül inş acısını yasama baska cocugun yok mu cnm senın aradan cok yıl gecmıs

Ammminnnn.. Rabbim istiyen herkese versin.. 2 sefer daha oldu.. biri hem ic hem dis gebelik olmus... düstü ve tüpün birini aldialr... sonra tup bebek bidaha oldu oda 10 haftalik oldu ama kalbi atmadi.. sonrada bisandik zaten... bu 4. Gebeligim yillar sonra.. ve kendi kendine oldu amalyat dan 2 hafta sonra :) o yuzden Rabbimin Hediyesi...

Allah size en buyuk mucizesini gondrmis ve bizimlesinz sukredelim ve Allahin kudretine bi kez daha sahitlk edelm die yazdiklarinizi okudukca gozlerm doldu Allahim bebeginizi sagsalim kucaginiza almayi nasip etsi insallah

Dokuz yıllık evliyim birinci tüp bebek sonra normal yolla hamile kaldım kızım cennete uçtu Mart ayında kimyasal gebelik geçirdim bu üçüncü tüp bebek dondurulmuş embriyo transfer ettiler iki tane hakkımızda hayırlısı canım

Ayy evet canım yazısmıstık senınle anlatmıstın durumunu dogru ıns bu evlılugınde cok mutlu olursun bebegınızle taclanır mutlu yuvanız

İnş bu yavrunu saglıkla kucagına alırsın canm bidaha kimse aynı acıları yasamasın inş

Ne güzel şubat anneleri epey artmış. Allah her birinize saglklı sıhhatli bebişlerinizi kucaginiza almayi nasip etsin.

Bende çok heveslenmistim şubat 2016 annesi olacağım diye... Geçen haftaki test negatiftir bat 6 hazirandı ama hala adet kanamam olmadı. Ümitlenmek istemiyorum ama acaba diyorum olabilir mi ki

Lütfen hamişler banada dua edin bir mucize olsun. İlk bebiğimi kaybettiğimden bu yana çok sabırsızım

Allah size en buyuk mucizesini gondrmis ve bizimlesinz sukredelim ve Allahin kudretine bi kez daha sahitlk edelm die yazdiklarinizi okudukca gozlerm doldu Allahim bebeginizi sagsalim kucaginiza almayi nasip etsi insallah
Rabbim coook buyuk... cok merhametli... sukurler olsun.. ben bunu hep diyorum.. Allah razi olsun.. insallah hepimiz bu sefer aliriz kucaklarimiza bunu butun kalbime diliyorum..

Arkadaşlar, yarın sabah doktora gidicem. Lütfen bana dua edin, bu sefer bebeğime kavuşayım. geçen sefer keseyi görmek umuduyla heycanla gitmiştim ve doktor düşük yapacaksın demişti. olmamıştı. Yarında aynı senaryoyu yaşıycam diye çok korkuyorum nolur bana dua edin, dualarınıza ihtiyacım var. İsmim Sevinç. Herkese teşekkürler.

canım stres yapmamak zor ama,elimizden gelen birşeyde yok rabbim neyi takdir ettiyse onu yaşayacağız,değiştirme imkanımız yok diye düşünüyorum ben çok korkup heyecan yaptığımda o teslimiyet bende işe yarıyor biraz sakinleşiyorum dualarım seninle sevinç,inşallah yarında ismin gibi sevinçli haberler verirsin bebeğinin kesesini görür bu seferde kalp atışı için heyecan yapmaya başlarsın canım

Kan değerleriniz kaç la başladı hayırlı olsun
amin cümlemizinki hayırlı olur inşallah 8. gün 87 10. gün 160 çıktı ama bugün 12. gün 212 çıktı bugün test yaptırmayacaktım ama benim tek adet belirtim vardır gece ateşi o olunca garanti adet görürüm bu gece onu yaşadım ve gidip kan testi verdim ama 2 ye katlamamış şuan o kadar korkuyorum ki sanki her an bitecekmiş gibi

Canım hiç korkma değerin gayet güzel artmış benim 13gun 183 15 gün 6001 çıktı seninde değerinin katlamasi güzel

Canım hiç korkma değerin gayet güzel artmış benim 13gun 183 15 gün 6001 çıktı seninde değerinin katlamasi güzel
ikiye katlanmamış olunca çok endişelendim bide tek belirtimdr benim gece ateşi %100 adet görüyorum o başlayınca birkaç gün içerisinde ve adet tarihime de 3 gün var ilerlemede yavaş geldi çok korkuyorum doktora da ulaşamadım henüz

bende kan verdim tekrar inşallah hayırlısı ile benim değerimde ikiye katlamıştır ama daha çok yeni korkuyorum bugün 100 olması lazım tam 1 ay oldu ve de oy oy yarın sonuca göre kadın doğum a gideceğim hiç birşey göremeyiz ama belki bundan önceki gebeliklerimden dolayı progestan yada pruloton depot başlar

Merhaba kızlar bende Şubat annesiyim Allah kısmet ederse Şubat annesi olup kalp atışını duyan varmı acaba ?benim Cumartesi kontrolüm var doktor duyarız inşallah dedi gediğinde dedi çok da heyecanlıyım bir tane kaybım hem Heyecanlı hem tedirgin inşallah isteyen herkesi Rabbim evlatlarına kavuşturur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…