2016 Şubat Anneleri

ona rıca etse de benımkıne de baksa cnm ozelden bılgılerımı versem
söz vermeyim ama bakarmı bilmiyorum kendi arkadasım doğum izninde o söyleyecek başkasına o yüzden emin değilim bugün pazar var ilçeden bir arkadaş bakacak kalabalık olur seninkinide söylermi bilmiyorum 2 gibi bakacak zaten muhtemelen burda da çıkmış olur beninm bir önceki sonucum 1.30 da çıkmış öyle yazıyor kagıtta ama 4 de arayın diyorlar öncesinde ara yine verirler belki.. ben arkadas geç bakarsa arayacagım 2 de aile hekimliğini

tamam canım onemlı degıl 4 de ogrenırım ben sıkıntı olmasın kımseye

Olabilir görüşebiliriz tabi. Bebeğimiz sürpriz yaptı, hiç bebek planımız yoktu.Alışmam uzun sürecek sanırsam hamileliğe.İnşallah sağlıklı güzel gebelik geçirir ve sağlıkla kucağımıza alırız

merhabalar.. tüm yazdıklarınızı okuyayım dedim ama işyerindeyim okuyamadım
bir kimyasal gebelik yaşadım. 3 ay sonra da 8 haftalık bebeğim kalbi durduğu için alındı.
son adet tarihim 6 Mayıs. beklenen adet tarihim 3 haziran.
beta hcg değerlerim:
29 mayısta 20
3 haziranda 91
5 haziranda 187
7 haziranda 316
doktor artış iyi gidiyor dedi. 1 haftadır clexane 0.6 kullanıyorum. tam adet günümde çok az kahverengi lekelenmem oldu. hatta ben yine adet olucam ve kimyasal gebelik yaşıyorum diye düşündüm. ancak değer yükselince doktor umutlu konuştu. 6 haziranda bu kez kırmızı lekem oldu ama damla damla,ped kirlenmiyor. sonra kahverengine döndü tekrar. çok çok az ama hala tam bitmiş değil. doktor dünkü test sonucunu da iyi karşıladı. kanamadan bahsettim, şimdilik bişey yapmayalım dedi. ama ben çok korkuyorum. yarın tekrar tahlil yaptırıcam. benzer değerlerle başlayıp sağlıklı gebelik yaşayanınız var mı?

benım degerlerım de senınkıne benzıyor canım bana da cleksan baslanıcak ama dr persembe baslayalım dedı bakalım .4 luk ıstıycem ben

benim 5 ay kanamam oldu canım çok şükür aslan gibi 2 yasında bir oğlum var rabbim bağışlasın... korkma dinlen bol su iç ve bir koca karı lafı der ki kanamalı olursa erkek olur

benim 5 ay kanamam oldu canım çok şükür aslan gibi 2 yasında bir oğlum var rabbim bağışlasın... korkma dinlen bol su iç ve bir koca karı lafı der ki kanamalı olursa erkek olur
benım de 3 gun bı kanamam oldu gectı

Allah bağışlasın canım. inşallah dediğin gibi olur. karamsar halimde güldürdün beni sağol :)

senin değerlerin nasıldı canım?
bat 5 hazıran
1 haziranda 27
2 hazıranda 38
3 hazıranda 66
5 hazıranda 174

cnm bunların hepsı aynı merkezde olculdu bugun farklı bı yerde kan verdım muhtemelen sonuc farklı cıkacak ama benı telaşlandıracak kadar farklı olmasın dıye dua edıyorum

bişey olmaz inşallah benim
sat 8 mayıs
5 haziranda : 41,07 çıkmış
bugün 8 haziran 100 çıkması lazım bakalım kaç çıkacak

bana kalırsa bu değerler yükseliş bakımından iyi. doktor ne diyor peki?

bişey olmaz inşallah benim
sat 8 mayıs
5 haziranda : 41,07 çıkmış
bugün 8 haziran 100 çıkması lazım bakalım kaç çıkacak
muhetemelen sen de medıkalde ölçturseydın buna yakın cıkacaktı sımdı benım deger 450-550 arası olmalı ama burda 300 falan cıkar heralde bu da benı telaşlandırır ne kadar farklı oldugunu bılsem de ama çarsamba tekrar ölçturcem sanırım yoksa uzulurum

bu arada senle aramızda 4 gün var sen 14. gün eminsen ki süresi 72 saattir ben 19. gün ki yumurtlama ile oldu rahimden dolayı har daim yumurtam olabilir yada 15.günki 16 17 sinde tuttu bilemöedim şimdi

bu arada senle aramızda 4 gün var sen 14. gün eminsen ki süresi 72 saattir ben 19. gün ki yumurtlama ile oldu rahimden dolayı har daim yumurtam olabilir yada 15.günki 16 17 sinde tuttu bilemöedim şimdi
canım emınım 13. gunu 19.9 mm yumurta ıdı ertesı gun agrısı oldu yanı 14. yada 15. gun yumurtladım 15 de olabılır ıkısı yanı baska ıhtımal yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…