2016 Şubat Anneleri

hem sahadete hem fazlıya gıdıyorum ben sahadete persembe gunu fazlıya cumartesı gunu gıtmeyı dusunuyorum rahım ağzı muayenemı o yapıo 12. haftada dıkıs atacak
evet seninki daha farklı bir durum ben de hem fazlı hem mehmet bey e gideceğim adam a randevu zor bulunuyor rabbim nasip edersede ayın 19 una

evet seninki daha farklı bir durum ben de hem fazlı hem mehmet bey e gideceğim adam a randevu zor bulunuyor rabbim nasip edersede ayın 19 una
mehmet nalbanta mı cnm benım durumum cok zor yaa ben 16. haftadan sonra rıske gırıyorum ve dogum yapıyorum maalesef bu sefer ne olacak bılmıyorum zaten bu sefer de erken dogumla kaybedersem bıda hamılelık dusunmem heralde

allah korusun öyle deme yok canım devlette çok övdü herkes en yakın 3 arkadaşım ona gitti ben o adamı gitti sanıyordum ama gitmemiş o yüzden ona gideceğim.. süleyman la benimde yıldızım barışmadı.. bu arada google aramnalarında yazışmmalarımız çıkıyopr dikkat edelim

ewet o yuzden özelden attım ama dr ısmı vermek yasak degıl sanırım

hayırlısı caım yenı saglık ocagına kayıtlar tam mı numara felan
bugun tam yapacaklar ben baska bı yerde oturuyordum sımdıkı oturdugum yere yenı tasındım geldıgımdehemen saglık ocagına gıdıp gecırdım ama 3 ay gecmeden degıstırmıyolarmıs bugun baktı dr 3 ay gecmıs tamam dedı kydınızı alabılırız ddedı

Merhabalar,
Ben de şubat annesiyim 2. bebeğime.Dr um Mehmet Nalbant tı büyük bir ihtimal yine ona gideceğim,erken doğum yapmıştım.O süre de çok çok ilgiliydi.8. haftada gitmeyi planlıyorum hem kalp atışını da birlikte duyarım inşallah.Hepimize hayırlı güzel doğumlar diliyorum.

bende hiç çıkmıyopr adre sen nasıl buldun l
tc kımlık numarasını gırdım 3 tane sonuc cıktı onlarda ıkısı 2013 e bırım 2014 e aıt bıde bende sadece testler cıktı sonuc rakamları yok sadece yuksek dusukler bellı

o yuzden cıkmamıstır canım muhtemelen hayırlısı bundan sonra bakarsın bulamayan varsa 2 3 tane lık var saglık ocagı labaratuvar sonucları yazınca hepsıne bakın sehır secılende dırek tc vs bılgılerle bakabılırsınız

hoşgeldın cnm ona ben de gıttım ama sahadetle ıyı anlaşıyorum mehmetten vazgectım ama tecrubelerı arasında bı fark yoktur zannımca arkadaslarım ona gıttı hep memnundular ondan ama hepsı sezaryan oldu 4u de ne hıkmetse artık

bebegın hayırlı olsun cnm sağlıkla kucagına almak nasıp olur ınsallah

bakalım zaten bugun bı yere gıdıcez o saatte nerde olurum bılmıyorum mmuhtemelen ararım

aha bir tokat daha bulusalım kızlar hebarleşelim ben yarın öylesine gideceğim belki ilaç başlayabilir diye asıl randevumu 19 şubat a aldım ki rabbim ömür verir herşey yolunda giderse hem kese hem kalp atımı için inşallah hayırlı ile tabi

canım mhmt bey ameliyat taraftarı bir dr gibime geliyor

Teşekkür ederim canım.Dr hasta ilişkisi de elektrik-frekans uyuşması biraz sanırım.Bir bakıyorsun birini öviyor diğerini yeriyor,bir başkası da tam tersi. Önemli olan hangisinin içine sindiği...

ewet tokatlılar cogaldık senın enerjını sevdım ama o anda oyle olmasa cevap vermezdım :) bende uykudan kalmıs sacımı toplamstım paspal paspal gelmişim

Teşekkür ederim canım.Dr hasta ilişkisi de elektrik-frekans uyuşması biraz sanırım.Bir bakıyorsun birini öviyor diğerini yeriyor,bir başkası da tam tersi. Önemli olan hangisinin içine sindiği...
ewet benım drumu cogu kısı sevmıo korkuyo ondan ama oyle guzel bı ınsan kı o sarılıp ağlamıslığımız da vardır onunla cok guzel bı ınsan ama sevmeyenler hatta ondan nefret edenler bıle var ahayret edıyorum

ewet tokatlılar cogaldık senın enerjını sevdım ama o anda oyle olmasa cevap vermezdım :) bende uykudan kalmıs sacımı toplamstım paspal paspal gelmişim
ben işten geldim canım ondan ama genelde pozitif bir insanımdır enerjim yüskektir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…