- 30 Haziran 2013
- 21.990
- En iyi cevaplar
- 1
- 18.127
- 498
umarım senınledır cnm dualarım senınleeeeKızlar birazdan çıkıyoruz evden, bakalım meleğim benimlemi. Dualarınıza ihtiyacım var. Bu bebeğimide kaybetmek istemiyorumhaber ederim.
ne tarfta oturuyon cnm ben mahmutpaşadakınde ölçturdum sımdı bak onların sonucları dusuk olabılır sen benım sonucum dusuk cıktı dedın ya cnmben asm de ölçtürdüm bu gün yine orda verdim ama devlette mehmet bey e aldım herkes çok övdü
sıhhat asm de sgk nın karsısındakinde bir apartman altında ölçtürdüm olabilirmi öylene tarfta oturuyon cnm ben mahmutpaşadakınde ölçturdum sımdı bak onların sonucları dusuk olabılır sen benım sonucum dusuk cıktı dedın ya cnm
devlet drlarını bılmıom ben bı suleyman mı ne var orda ona bı kere gıtmıstım ultrasonu yok elle muayene edıyo bıda da gıtmedım cnm medıkale gıttım hep ben muhetemelen medıkalın sonucları devletten daha yuksek cnmben asm de ölçtürdüm bu gün yine orda verdim ama devlette mehmet bey e aldım herkes çok övdü
eskı ssk dı mı cnm sanırım ben de orda olçturdum ay bız tanısalım senınlesıhhat asm de sgk nın karsısındakinde bir apartman altında ölçtürdüm olabilirmi öyle
http://www.tahlilsonuclari.gen.tr/redirect.php?url=http://212.156.89.198:8080/Alissonuc/
birde bende böyle çıkıyor
kesin tanışmalıyız inşallah dediğin gibidir sonuçtaeskı ssk dı mı cnm sanırım ben de orda olçturdum ay bız tanısalım senınle
bu sabah mı ölçturdun sen dekesin tanışmalıyız inşallah dediğin gibidir sonuçta
Aminnn..Hayırlı müjde dolu sabahlar olsun
Rahme mucizeyi koyan kudret onu koruyacaktırda sadece sebepleri yerine getirip dikkat edelim sonrada aciz ve Güçsüz olduğumuzu bilerek verdiği mucizeyi Koruması için dua dua yalvaralım...
Allahım sen burada bi sürü sıkıntı yaşamış heyecanları yarım kalmış anne adaylarını görüyorsun senden gelene amenna... Ama hazinelerin geniştir bizde istiyoruz sağlıklı evlatlar hayırlı evlatlar istiyoruz nasip et
AMIN ...
evet sende mi yoksabu sabah mı ölçturdun sen de
ewet ben de kaçta verdın kapalı mısın senevet sende mi yoksa
yok değilim eşimle geldim 9 da ordaydım bir 5 kiçi falan vardı benden önceewet ben de kaçta verdın kapalı mısın sen
pekı sana bırısı sahadete gıt dedı mı :)yok değilim eşimle geldim 9 da ordaydım bir 5 kiçi falan vardı benden önce
şakaaaaaa yapıyorsuuuuunnnnnnn ama tanişmısız bilmedeeeennnnpekı sana bırısı sahadete gıt dedı mı :)
ınanmıyorummmmmmm ayyyyy ewet tanısmısız zaten şaka gıbı yaaa Allahın ısıne bak sennnşakaaaaaa yapıyorsuuuuunnnnnnn ama tanişmısız bilmedeeeennnn
evet yaa memnun oldum bu aradaaınanmıyorummmmmmm ayyyyy ewet tanısmısız zaten şaka gıbı yaaa Allahın ısıne bak sennn
bugun nıksara gıdecez canım ama mutlaka bı gun gelıcem ayy çok mutlu oldum bak sımdıdaireye gel kız kahve içelim öğleden sonraaa
hem sahadete hem fazlıya gıdıyorum ben sahadete persembe gunu fazlıya cumartesı gunu gıtmeyı dusunuyorum rahım ağzı muayenemı o yapıo 12. haftada dıkıs atacakbu arada dr un klim benim nazlı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?