2016 Şubat Anneleri

Kızlarr herkese günaydınnn :) bu sabahta midem bulanmadı, ama sanki alarm kurmuş gibi sabahın 6 sında zınk diye kalkıyorum uykularım gitti, daha fazla uyumam gerekitken zombi gibi dolaşıyorum. Gözlerim acıyo valla uykusuzluktan benim gibi olan var mı aranızda?

Gunaydin cnm benimde midem oyle herzaman bulanmiyor arada bi oluyor ama asiri koku hassasiyeti oldu bende.. uyku dersen o hep var.. suan ise gidiyorum ama yatakdan oyle zor ayrildimki sorma

Hanimlar bize dua edinnn saat 10.30 da kesemizi gormeye gidecegiz. Degerimin 6000 civari olmasi lazim. Dua edin bize :)
Hadi cok guzel haberlerle gelirsiniz insallahh bu aksam 8de randevumuz var bizim de bakalim nolcak hadi hayirli haberlerini bekliyoruzzz

Sen iyi 6da kalkiyomussun cnm ben 5 de her sabah alarmli saat gibi cise kalkiyorum yarim saat sonra bida cise kalkıyorum butun uyku gidiyo

Bende ocak sonu subat basi daha belli deil annesiyim mide bulantilarim cok artti ilk gittigim doktor metpamidwerdi kullansammi karar werememdim

Herkese coook tesekkur ederim okuldayim dersim de bos. Bekliyorum oyle :) Sagolun dualariniz icin

ben varim cnm bende ayni 6 da kurulu saat gibi uyaniyorum butun gun uykum var gibi geziyorum .. masallah bizim subat annelerimiz cok erkencii

bisey sorucam arkadaslar aranizda sigara kullanan var miydi ? ben dune kadar kullaniyodum 10 senelik iciciyim biraz sor olucak benm icin tek istegim sigaradan tiksinmek

:) cok guzel gecmis... Rabbim mutlulugunuzu bozmasin.... insallah bebeklerimizde gelir daha da bi ayri mutlu oluruz... sizin adınıza cok sewindim cnm..

tesekkur ederim canm benm allah kimsenin mutlulugunu bozmasin .inlsh bebeklerimiz saglikla gelir

Günaydın herkese yeni Gelenler olmuş hoşgeldiniz hepiniz degerlerimiz hayırlısı ile kat kat artsın

bisey sorucam arkadaslar aranizda sigara kullanan var miydi ? ben dune kadar kullaniyodum 10 senelik iciciyim biraz sor olucak benm icin tek istegim sigaradan tiksinmek
Ben varım canım, bırak tiksinmeyi inanılmaz canım istiyo. Çok zorlanıyorım içmemek için, arada eşimden 1 nefes alıyorum stresim geçsin diye. Yetiyo oda bana neyseki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…