Kızlarr herkese günaydınnn :) bu sabahta midem bulanmadı, ama sanki alarm kurmuş gibi sabahın 6 sında zınk diye kalkıyorum uykularım gitti, daha fazla uyumam gerekitken zombi gibi dolaşıyorum. Gözlerim acıyo valla uykusuzluktan benim gibi olan var mı aranızda?
Kızlarr herkese günaydınnn :) bu sabahta midem bulanmadı, ama sanki alarm kurmuş gibi sabahın 6 sında zınk diye kalkıyorum uykularım gitti, daha fazla uyumam gerekitken zombi gibi dolaşıyorum. Gözlerim acıyo valla uykusuzluktan benim gibi olan var mı aranızda?
Gunaydin cnm benimde midem oyle herzaman bulanmiyor arada bi oluyor ama asiri koku hassasiyeti oldu bende.. uyku dersen o hep var.. suan ise gidiyorum ama yatakdan oyle zor ayrildimki sorma
bisey sorucam arkadaslar aranizda sigara kullanan var miydi ? ben dune kadar kullaniyodum 10 senelik iciciyim biraz sor olucak benm icin tek istegim sigaradan tiksinmek
:) cok guzel gecmis... Rabbim mutlulugunuzu bozmasin.... insallah bebeklerimizde gelir daha da bi ayri mutlu oluruz... sizin adınıza cok sewindim cnm..
bisey sorucam arkadaslar aranizda sigara kullanan var miydi ? ben dune kadar kullaniyodum 10 senelik iciciyim biraz sor olucak benm icin tek istegim sigaradan tiksinmek
Ben varım canım, bırak tiksinmeyi inanılmaz canım istiyo. Çok zorlanıyorım içmemek için, arada eşimden 1 nefes alıyorum stresim geçsin diye. Yetiyo oda bana neyseki.