- 27 Aralık 2014
- 1.425
- 857
- 108
inşallah görürsün canım oluşmuştur bu zamana kadar haftaya da kalp atışlarını daha net duyabiliriz Belki şanslıysan sen yarın duyabilirsinohh maşallah canım çok şükür :) benim kasıklarımda arada baya ağrı oluyo oda korkutuyo çarşamba günü bi görsem bebişimin kesesini çok rahatlıcam belkide bebişlerimin doktor ikiz olma ihtimali var dedi :)
Amiinn... ins cnm :)tesekkur ederim canm benm allah kimsenin mutlulugunu bozmasin .inlsh bebeklerimiz saglikla gelir
dun muz yedım bugun yumurta ama bunu bılmıodum :)Allah korusun, iyi düşün iyi olsun. Kaç kez kan verdin sen? En son kaç çıktı değerin canım. Bu arada Muz ve yumurta embriyoyu çabuk geliştiriyormuş. Bu sebeple bir gün yumurta haşlayıp yiyorum bir gün muz yiyorum. Sende dene bence.
Rabbim hakkkında hayırlısını versin canım Benim de iki tane var Neler yaşadığını çok iyi anlayabiliyorum Sabırlı ol ve bir an önce nedenlerini araştırmaya bakdeğerim 315ten 124e düşmüş. napalım hayırlısı.. bir kimyasal gebelik daha..
teşekkür ederim canım. 9 ayda 3 kez hamile kalıp doğuramayan bir ben varım sanırım :) ve korunmasız 3 ayımız oldu sadece ve 3ünde de hamile kaldım. bizim de sınavımız bu demek ki..gecmis olsun cnm benm sanirim ayni merkezde
cok gecmis olsun cnm benm cok uzuldum
Ben varim cnm.. bende pco luyum 17 yildirKızlar ben de polikistik over oldugu için glifor ( şeker ilacı) kullanıyordum ve hamile oldugum halde doktor kesmemi istemiyor. İlacın bebeğe bir zararı olur diye çok korkuyorumBazı forumlarda araştırdım. Bazılarının doktoru ilacı bıraktırmış bazılarının ki ilaca devam demiş. Neye göre karar veriyorlar anlamadım. Aslında kilolu da değilim. Benimle aynı durumu yaşayan var mı?
Bak buda iyi bişey, doğurgansın, ben 5 aylık denemeden sonra kalabildim. Tanıdığım birçok kişi var birkaç yıl denedikten sonra hamile kalabilen. Üzülme canım. Sevgiler.teşekkür ederim canım. 9 ayda 3 kez hamile kalıp doğuramayan bir ben varım sanırım :) ve korunmasız 3 ayımız oldu sadece ve 3ünde de hamile kaldım. bizim de sınavımız bu demek ki..
kromozom için üniversite kasıma gün vermişti marttaki gebelik kaybımdan sonra gittiğimde. pıhtılaşma için 2 tahlil yaptırdım ikisi de normal çıktı ama bu gebeliği öğrendiğimiz günden itibaren yine de kan sulandırıcı iğne yapıyorduk. doktor bu bebek düşse bile bi dahaki gebeliğe kadar iğneye devam dedi geçen hafta.Rabbim hakkkında hayırlısını versin canım Benim de iki tane var Neler yaşadığını çok iyi anlayabiliyorum Sabırlı ol ve bir an önce nedenlerini araştırmaya bak
1. kromozom anomalisi testini yaptır
2. kan pıhtılaşmasını yaptır
bunun ikisini de üniversitenin genetik bölümünden yaptırabilirsin ama 3 tane düşüğüm var de en az 12 haftalıktı falan de Değilse kan pıhtılaşmasına bakmıyorlar
geçmiş olsun yeniden
bu çok buyuk bı nımet bılıyo musun bak benım 2 kımyasal ıkı erken dogumum var bırı 6 aylıktı ve benım kendılıgınden olmuyo tedavı oluyorum bu bebek bır bucuk sene uzerıne geldıteşekkür ederim canım. 9 ayda 3 kez hamile kalıp doğuramayan bir ben varım sanırım :) ve korunmasız 3 ayımız oldu sadece ve 3ünde de hamile kaldım. bizim de sınavımız bu demek ki..
çok teşekkür ederim canım. iyi ki sizler varsınız yoksa bugünler geçmek bilmezdi.çokk uzuldum cnm ınan cok uzuldum ne dıyecegımı bılemıyorum muhtemelen adet olursun cnm Allah sabır versın sana
zor bılıyıorum cnm Allah sabır versınçok teşekkür ederim canım. iyi ki sizler varsınız yoksa bugünler geçmek bilmezdi.
evet canım. doktor hamileyken verdiği tüm vitaminleri hamile kalana kadar da kullanmamı söylemişti önceki bebeğimin kalbi durduğunda ama ben sadece asprini içiyordum çoğunlukla. ama bu kez iğne ve vitaminlerin hiçbirini bırakmicam.bu çok buyuk bı nımet bılıyo musun bak benım 2 kımyasal ıkı erken dogumum var bırı 6 aylıktı ve benım kendılıgınden olmuyo tedavı oluyorum bu bebek bır bucuk sene uzerıne geldıbu bıbucuk sene ıcerısınde belkı de her ay kontrol tedavı oldu olmadı bılıyorum kızgınsın su anda ama hıc degılse kendılıgınden oluyor gercekten bu ıyı bısey bu durumda gercek bı tesellı
sana tavsıyem adet donemınde folık asıt ve aspırıne basla tedbır olarak
düzeltme: iğne kullanıyormussun zaten
Benim kilom yok. İnsülün direncime de hiç bakılmadı ama kilo dışında polikistik overe ait bütün belirtileri taşıyorum. hormon değerlerimde pcolu çıkınca doktor direk glifor vermişti.kılom var canım ınsulın dırencım de var bakalım benımkı ne dıyecek ıkı gundur ıcmıyorum ıc derse ıcıcem ben de zaten oncekı gebelıkte drum bıraktırmıstı
kılo yoksa nıye verdıkı ınsulın dırencı zaten kılo yapıo ters olmus bırazz ama tedbır amaçlı vermıstır yumurtalıkları çalıştırıyo hem deBenim kilom yok. İnsülün direncime de hiç bakılmadı ama kilo dışında polikistik overe ait bütün belirtileri taşıyorum. hormon değerlerimde pcolu çıkınca doktor direk glifor vermişti.
bu çok buyuk bı nımet bılıyo musun bak benım 2 kımyasal ıkı erken dogumum var bırı 6 aylıktı ve benım kendılıgınden olmuyo tedavı oluyorum bu bebek bır bucuk sene uzerıne geldıbu bıbucuk sene ıcerısınde belkı de her ay kontrol tedavı oldu olmadı bılıyorum kızgınsın su anda ama hıc degılse kendılıgınden oluyor gercekten bu ıyı bısey bu durumda gercek bı tesellı
sana tavsıyem adet donemınde folık asıt ve aspırıne basla tedbır olarak
düzeltme: iğne kullanıyormussun zaten
bırakma canım pıhtı testlerını de bı an önce yaptır bak benım gebelık 23 hafta surdu ve ben ıgne aspırın falan kullnmıodum ve sonlandı maalesef rıze de trabzonda burda yalvardım drlara da bana pıhtı testlerını yapmadılar meger varmıs helal etmıyorum hıcbırıne hakkım varssaevet canım. doktor hamileyken verdiği tüm vitaminleri hamile kalana kadar da kullanmamı söylemişti önceki bebeğimin kalbi durduğunda ama ben sadece asprini içiyordum çoğunlukla. ama bu kez iğne ve vitaminlerin hiçbirini bırakmicam.
ınsallah orda sorun cıkmaz cnm ben de 4 yıldır ıstıyorumbu arada ben de yaklaşık 2,5 yıldır bebek istiyorum. daha önce 3 kez tedavi gördüm. klomen vs. o zamanlar hiç hamile kalmadım. rahim filmi çektirdim. tahliller vs. hiçbir sorun çıkmamıştı. ama bebek hiç olmuyodu. ne olduysa bu 9 ayın içinde oldu. doktor demek ki sizin üreme organlarınız bu dönemde çok aktif çalışıyor dedi. tek yaptırmadığımız tahlil kromozom analizi.
Gecmis olsun canimdeğerim 315ten 124e düşmüş. napalım hayırlısı.. bir kimyasal gebelik daha..
hangi genlere baktırdın ben 4 tanesine baktırdım üçü temiz çıktı mthfr c677t homozigot çıktıkromozom için üniversite kasıma gün vermişti marttaki gebelik kaybımdan sonra gittiğimde. pıhtılaşma için 2 tahlil yaptırdım ikisi de normal çıktı ama bu gebeliği öğrendiğimiz günden itibaren yine de kan sulandırıcı iğne yapıyorduk. doktor bu bebek düşse bile bi dahaki gebeliğe kadar iğneye devam dedi geçen hafta.
kromozom testini de kasımı beklemeden özelde yaptırıcam artık. çok üzülmedim aslında,çok heveslenmedim çünkü ama zor be..
Peki senin kilon nasıl? Ya ben çok kararsızım. İlacı bıraktıgı zaman bebeğini kaybedenler var. Ama benim çok fazla insülin direncim olsa kilomda olurdu diye düşünüyorum.Ben varim cnm.. bende pco luyum 17 yildirdedigin gibi banada seker hapi verdi bi 4 ay kullandim test yaptim idrarda poitiv dedim hemen onu birak yanima gel sana progestron verecegim dedi oyle de yapti... icme daha dedi... ama bilmeden ilk 4 haftalik olana kadar icmisim bebek...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?