- 12 Kasım 2013
- 1.191
- 1.039
- 133
aynı yerde mı ölçturdundeğerim 315ten 124e düşmüş. napalım hayırlısı.. bir kimyasal gebelik daha..
Ben varım canım, bırak tiksinmeyi inanılmaz canım istiyo. Çok zorlanıyorım içmemek için, arada eşimden 1 nefes alıyorum stresim geçsin diye. Yetiyo oda bana neyseki.
aynı yerde ölçtürdüm canım. doktorumla henüz görüşmedim. daha önce kimyasal gebelik geçirmiştim. bu yaşadığıma benzerdi. sadece o zaman hiç 2 kat artmamıştı bunda 2 kez arttı. ama düştü işte.. adet mi olucam düşük mü yapıcam ne olacaksa bir an önce olsa bariaynı yerde mı ölçturdun
Canım, aynı yerdemi yaptırdın tahlili?değerim 315ten 124e düşmüş. napalım hayırlısı.. bir kimyasal gebelik daha..
çokk uzuldum cnm ınan cok uzuldum ne dıyecegımı bılemıyorum muhtemelen adet olursun cnm Allah sabır versın sanaaynı yerde ölçtürdüm canım. doktorumla henüz görüşmedim. daha önce kimyasal gebelik geçirmiştim. bu yaşadığıma benzerdi. sadece o zaman hiç 2 kat artmamıştı bunda 2 kez arttı. ama düştü işte.. adet mi olucam düşük mü yapıcam ne olacaksa bir an önce olsa bari
ayyy ben de kıloluyummm napcaz bızzz yememm lazım asla sadece bebek kılo almalı
Aslına bakarsan dostum bende daha hamile kalmadan kalçalarım genişledi kilo bi iki kilo aldım ama eteklerime giremiyorum yerken az kalorili yiyebilirsin bide dikkatimi çeken insan susayınca dahaki yiyor susadığımız anlamıyoruz
Ayyy napalım kızlar artık bebişlerimiz sağlıklı olsun da biz bakacağız bir çaresineAl bendende o kadar. Bu gidişle davul gibi olucam
değerim 315ten 124e düşmüş. napalım hayırlısı.. bir kimyasal gebelik daha..
aynı yerde ölçtürdüm canım. doktorumla henüz görüşmedim. daha önce kimyasal gebelik geçirmiştim. bu yaşadığıma benzerdi. sadece o zaman hiç 2 kat artmamıştı bunda 2 kez arttı. ama düştü işte.. adet mi olucam düşük mü yapıcam ne olacaksa bir an önce olsa bari
Ben günde 1 nefes alıyorum, onuda bıraktım bırakıcam. Allahtan kahve alışkanlığım yok. Dün keseyide görünce daha sıkı sarıldım ona, onun için birçok şeyi bırakırım, babası hariç :)yaa benmde oyle napcaz bizartik esim evin icinde icmiyo midem bulandigindan falan degil cnm isticek diye balkonda iciyor ( iciriyorum daha dogrusu ) bol bol patlican yemeyi dusnuyorum en azindan nikotin ihtiyacimi karsilasin azicik . en kotusu de sabah kahvesi sigarasiz gitmiyoki ama olsun bebekelerimize canimiz feda
Canım üzülme sakın, doktora git neden kimyasalla düşük yapıyosun araştırsınlar. Seni çok iyi anlıyorum, bende daha önce bu şekilde düşük yaptım. Yaşadığın duyguyu çok iyi biliyorum, şöyle düşün korunmana gerek yok, hemen tekrar hamile kalma şansın var, ama mutlaka doktora git araştırsınlar.aynı yerde ölçtürdüm canım. doktorumla henüz görüşmedim. daha önce kimyasal gebelik geçirmiştim. bu yaşadığıma benzerdi. sadece o zaman hiç 2 kat artmamıştı bunda 2 kez arttı. ama düştü işte.. adet mi olucam düşük mü yapıcam ne olacaksa bir an önce olsa bari
Aynen canım. Biliyorsun korkularımı yazıyordum hep. Halen geçmiş değil. Moralini bozma herkes için hayırlısı olsun. Sağlıklı sıhhatli şekilde gelirler inşallah.bu haber benı çok etkıledı onun ne hıssettıgını çok ıyı bılıyorum
ınsallah cnm ben de aynı korkuları yasıyorum kalk gıt kan ver duyır ıcımden bısey ama kan versem nolcak kı sankı dusse tutabılecek mıyımAynen canım. Biliyorsun korkularımı yazıyordum hep. Halen geçmiş değil. Moralini bozma herkes için hayırlısı olsun. Sağlıklı sıhhatli şekilde gelirler inşallah.
ben varım bugun druma sorucam ıkı gundur ıcmıyorum ılacı eger devam et derse ıcıcem bızde ınsulın dırencı oluyo bebege de gecıo ve bu durum ılacı ıcmekten daha kötuKızlar ben de polikistik over oldugu için glifor ( şeker ilacı) kullanıyordum ve hamile oldugum halde doktor kesmemi istemiyor. İlacın bebeğe bir zararı olur diye çok korkuyorumBazı forumlarda araştırdım. Bazılarının doktoru ilacı bıraktırmış bazılarının ki ilaca devam demiş. Neye göre karar veriyorlar anlamadım. Aslında kilolu da değilim. Benimle aynı durumu yaşayan var mı?
Canım selam, başka bir doktora git bence, araştır internetten, güveneceğin bir doktor bul birde ona gidip muayene ol. Korkma bebeğin sağlıklı olacak inşallah.Kızlar ben de polikistik over oldugu için glifor ( şeker ilacı) kullanıyordum ve hamile oldugum halde doktor kesmemi istemiyor. İlacın bebeğe bir zararı olur diye çok korkuyorumBazı forumlarda araştırdım. Bazılarının doktoru ilacı bıraktırmış bazılarının ki ilaca devam demiş. Neye göre karar veriyorlar anlamadım. Aslında kilolu da değilim. Benimle aynı durumu yaşayan var mı?
Peki sen kafana göre mi bıraktın. Benim doktorum dünyaca ünlü bir profesör. Aradım sordum ve bırakma ilaca devam dedi. Peki senin kilon nasıl canım?ben varım bugun druma sorucam ıkı gundur ıcmıyorum ılacı eger devam et derse ıcıcem bızde ınsulın dırencı oluyo bebege de gecıo ve bu durum ılacı ıcmekten daha kötu
kılom var canım ınsulın dırencım de var bakalım benımkı ne dıyecek ıkı gundur ıcmıyorum ıc derse ıcıcem ben de zaten oncekı gebelıkte drum bıraktırmıstıPeki sen kafana göre mi bıraktın. Benim doktorum dünyaca ünlü bir profesör. Aradım sordum ve bırakma ilaca devam dedi. Peki senin kilon nasıl canım?
Allah korusun, iyi düşün iyi olsun. Kaç kez kan verdin sen? En son kaç çıktı değerin canım. Bu arada Muz ve yumurta embriyoyu çabuk geliştiriyormuş. Bu sebeple bir gün yumurta haşlayıp yiyorum bir gün muz yiyorum. Sende dene bence.ınsallah cnm ben de aynı korkuları yasıyorum kalk gıt kan ver duyır ıcımden bısey ama kan versem nolcak kı sankı dusse tutabılecek mıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?