- 30 Haziran 2013
- 21.990
- En iyi cevaplar
- 1
- 18.128
- 498
Ufff içimden bisey kopmustu resmen ama bebek ici. Hersey insallah bida uzmez bizi bakalimnasıl zor dimi kuzumgerçi yine gerekse bebeğim için yine o acıyı çekerim :)
Benim karnim şişti yaaa sert bide ne yesem hemen sisiyorum ne gorsem de canim cekio ama bi dilim bi tutam anca yiyorum gozum kalio ama aninda karnim sisiyo yarin dra soracagim niye boyle diyeKızlar yaa ben çok sık acıkıyorum ne yapcam
Benim karnim şişti yaaa sert bide ne yesem hemen sisiyorum ne gorsem de canim cekio ama bi dilim bi tutam anca yiyorum gozum kalio ama aninda karnim sisiyo yarin dra soracagim niye boyle diye
Yapacak bişey yol yiyeceksinKızlar yaa ben çok sık acıkıyorum ne yapcam
inşallah..Ufff içimden bisey kopmustu resmen ama bebek ici. Hersey insallah bida uzmez bizi bakalim
Yapacak bişey yol yiyeceksin
Dostum bol su iç iştahı dengeliyor ve iştah kapanıyor vede lifli ve tok tutan şeyler yeeYa bide kiloluyum yemekte istemiyorum çok ama rüyamda he bişiler yiyorum ve deli gibi acıkmış uyanıyorum ya
ayyy ben de kıloluyummm napcaz bızzz yememm lazım asla sadece bebek kılo almalıYa bide kiloluyum yemekte istemiyorum çok ama rüyamda he bişiler yiyorum ve deli gibi acıkmış uyanıyorum ya
Aynen canım geçen ay bana klomen verdi pko felan dedi aklım çıktı hemen başka doktora geçtim bu ay ayçok şükür hamile kaldım ama çok korkmuştum Allah sabit versin rabbim bi daha ayni acıları yasatmasinben tam bilmiyorum açıkçası. 8 haftalık bebeğim kalbi durduğu için alındı. kürtajdan sonra 1 kez adet oldum. sonra da korunmadık. döngüm farklılaştı haliyle. Önceki gebeliğimden önce de bazen 28 bazen 29 30 hatta 31 günde bir adet olabiliyordum. tedaviler dengemi alt üst etti
Aslına bakarsan dostum bende daha hamile kalmadan kalçalarım genişledi kilo bi iki kilo aldım ama eteklerime giremiyorum yerken az kalorili yiyebilirsin bide dikkatimi çeken insan susayınca dahaki yiyor susadığımız anlamıyoruzKız öyle deme az kilo almam lazım
Al bendende o kadar. Bu gidişle davul gibi olucamYa bide kiloluyum yemekte istemiyorum çok ama rüyamda he bişiler yiyorum ve deli gibi acıkmış uyanıyorum ya
Ben 5+3 de gittim 4.4 mm di 10 gun sonra gidicemIlk Gittiğimde 0.7 mm di canım 4+ 6 da gittim bu Cumartesi tekrar çağırdı kalp atışları için sen gittin mi doktora ya da ne zaman gidiceksin?
Canım ben üç tane servis açmıştım bir tanesinin içine bebek çorabı koymustum üzerine kocaman bir kağıda rezerve yazmıştım kamerayı da açmıştım çok şaşırmış
saskinlik ve sevinc bi arada desene :) bizde aksam cok suygusal anlar yasidik allahim herkese bu duyguyu tattirsin
Ewt oyle oldu.. hic beklemiyorduk.. cok sukur...
bakalim senin esin ne diyecek senin suprizine :)[
cok duygusal anlar yasadik sadece BEN GELIYORUM BABACIGIM kismini okumus ve bana bakti hamileyim dedim sarilistik aglastik goster bakim testi 2. cizgiyi dedi . internette test sonucu gosterdim pozitif yazmiyo bunda diyoo anlatiyorum anlamiyo saskinliktan .... sonra yemege ciktik ben soyle hissettim ben boyle hissettim butun gece susmadik
Hayirrr davul olmiycaz sadece bebekler kilo alcak bi almiycaz cunku yemiycezAl bendende o kadar. Bu gidişle davul gibi olucam
amin canım Rabbim hepimize yavrularımızı sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsinAynen canım geçen ay bana klomen verdi pko felan dedi aklım çıktı hemen başka doktora geçtim bu ay ayçok şükür hamile kaldım ama çok korkmuştum Allah sabit versin rabbim bi daha ayni acıları yasatmasin
İnşallah canım, güzel haberlerini bekliyoruz.Hanimlar bize dua edinnn saat 10.30 da kesemizi gormeye gidecegiz. Degerimin 6000 civari olmasi lazim. Dua edin bize :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?